2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ben kayınvalideme inci takı seti alabiliriz belki dedim.
Kayınvalidem de olmaz öyle boncuk takmış derler dedi:1::1:
Ama tabi o bizim istde kalmaya karar vermemizden önceydi aklıma geldikçe gülüyorum.

Ben zaten bakdım takı almıyor hemen sahte alıp taktıracağım sevdiceğime üzülmesin kıyamam.

bizim komşu nişan için aldı
2700
sözde de pırlanta takmışlar ayrıca bileklikler bohaçalar
nişanada hazırlandı
ama 1 hafta kala ayrılmışlar
kız takılarıda vermiomuş şimdi
bir ellerinde takı seti kaldı
napcam ben bunu dio kadın

o ne yaa fazla özenmemek ve abartmamak lazım bence bu işleri
kızda amma yüzsüzmüş yaa neden vermiyo ki takıları

ya bacakları zayıf aslında kendisi iri yarı değil sadece göğüsleri çok büyük bütün problem bundan yaşanıyo zaten. çok abartı bişey istemiyo cafe de yapılıcak çünkü nişanı tuvalet tarzı istemiyo. Kırmızı renkte balık etek bir elbise istiyo canım

Şöyle bişeyEki Görüntüle 264461

Bu konuda ümraniyeyi öneririm canım.
Hem gelinlik hem de bu tarz abiyeler konusunda gelişmiş bir yer.
Mağazanın adını unuttum ama özellikle bir yer var 4 katlı en üst katı sırf abiye ve herkese uygun bedende bulmak mümkün.
Hatta ben nişan için bakınırken kilolu bir kız abiye deniyordu yüzü dahil tombiş nasıl yakışmıştı kıza diktirse öyle durmazdı.
Bunun dışında kadıköyü öneriyorum ordada gerçekden bulabileceğine inanıyorum.
Kabataşda çalıştığım için buralarıda çok iyi biliyorum ama anadolu yakasını tek geçerim.
Burda da geçenlerde beşiktaş pasajına gittik arkadaşımla ordada şık abiyeler vardı fiyatlarıda uygun.

aylin iste iste bitmedi
erkek tarafından yemekli nişan istediler
işte takı setinin yanına bilezik
elbisesi fln baya pahallıydı
sözde bile bir bohça yaptılar hayret ettim
kuyumcularda kavga ediolardı böle olcak şöle olcak diye
2 milyara pırlanta yüzük alındı söz yzüğü bile epey kalındı
pahallı bişiydi tasarım gibi
üstelik bunları yapan insanlar öle fakir değil ama varlıklıda değiller
kızda ist.un varoşlarında yaşıodu
nişan bohçası hazırlandı sözün 2 katı
aman ne çamaşırlar gecelikler elbiseler papuçlar kaçar kaçar alındı
kadın diodu sadece nişan bohçasına 3 milyar harcadık die
ama sonradan ayrılmışlar şimdi vermiomuş bileklikleri pırlantaı alyansı( ikisinide erkek tarafı aldı alyansların)
kız yatırım olarak düşündü herhalde bilemiyrm

günaydınn kızlaarr
yardımınıza ihtiyacım var en yakın arkadaşımın 8 ekimde nişanı var kendisi biraz toplu ve hazır abiyelerin hiçbiri olmadı oda diktiriyodu özel olarak ama dün akşam gittiğinde provada bi görmüş ki elbise iğrenç bu adar kötü olamaz diye dikişleri bile becerememişler. Şimdi bir hafta iince hazır bulmak zorunda sizin aklınıza gelen biyer var mı güzel abiye bulabileceği yerler. Gerçi diktirmeye başlamadan önce Fatih Bakırköy Nişantaşı buraların hepsinide gezmişti

mahmutpaşa tarafların abakın bi istersen oralardada çok var
bide forum istanbulda bir mağaza var adı aklıma gelmedi şimdi çok güzel gelinlikler ve abiyeler var ama beden bulunurmu bilmiyorum

Bu konuda ümraniyeyi öneririm canım.
Hem gelinlik hem de bu tarz abiyeler konusunda gelişmiş bir yer.
Mağazanın adını unuttum ama özellikle bir yer var 4 katlı en üst katı sırf abiye ve herkese uygun bedende bulmak mümkün.
Hatta ben nişan için bakınırken kilolu bir kız abiye deniyordu yüzü dahil tombiş nasıl yakışmıştı kıza diktirse öyle durmazdı.
Bunun dışında kadıköyü öneriyorum ordada gerçekden bulabileceğine inanıyorum.
Kabataşda çalıştığım için buralarıda çok iyi biliyorum ama anadolu yakasını tek geçerim.
Burda da geçenlerde beşiktaş pasajına gittik arkadaşımla ordada şık abiyeler vardı fiyatlarıda uygun.

sağol canım ben söyleyim arkadaşıma

Kızlar bence yüzsüz falan olarak yorumlamayın bu durumu bizimde aldıgımız bütün takılar bende gelip benden adam gibi ayrılsaydı ben de ona adam gibi takılarını geri verirdim ama ben onu ankda beklerken o bana yüzü bile gözükmeyen bir kızla amaç beni çıldırtmak oldugu için bana mms gönderirse hiç kusura bakmasın bende takılarımı geri vermem benim odamın içerisi koli dolu oldugu için kışlık esyalarım onda sıfırdan yeniden kışlık giysiler almam gerekecek o bana eşyalarımı gönderseydi ben de ona gönderirdim benim bildigim nişan bozulduktan sonra bohçalar gönderilir degil mi biz erkek tarafından öyle bir şey görmedigimiz için bana hiçbir şey gelmedi

Kızlar bence yüzsüz falan olarak yorumlamayın bu durumu bizimde aldıgımız bütün takılar bende gelip benden adam gibi ayrılsaydı ben de ona adam gibi takılarını geri verirdim ama ben onu ankda beklerken o bana yüzü bile gözükmeyen bir kızla amaç beni çıldırtmak oldugu için bana mms gönderirse hiç kusura bakmasın bende takılarımı geri vermem benim odamın içerisi koli dolu oldugu için kışlık esyalarım onda sıfırdan yeniden kışlık giysiler almam gerekecek o bana eşyalarımı gönderseydi ben de ona gönderirdim benim bildigim nişan bozulduktan sonra bohçalar gönderilir degil mi biz erkek tarafından öyle bir şey görmedigimiz için bana hiçbir şey gelmedi
senin durumun farklı meltemcim üzerine alınma söylediğim şeyi yani
ama benim bildiğim alınanlar karşılıklı olarak iade edilir
ben olsam öyle yapardım yani

aylin iste iste bitmedi
erkek tarafından yemekli nişan istediler
işte takı setinin yanına bilezik
elbisesi fln baya pahallıydı
sözde bile bir bohça yaptılar hayret ettim
kuyumcularda kavga ediolardı böle olcak şöle olcak diye
2 milyara pırlanta yüzük alındı söz yzüğü bile epey kalındı
pahallı bişiydi tasarım gibi
üstelik bunları yapan insanlar öle fakir değil ama varlıklıda değiller
kızda ist.un varoşlarında yaşıodu
nişan bohçası hazırlandı sözün 2 katı
aman ne çamaşırlar gecelikler elbiseler papuçlar kaçar kaçar alındı
kadın diodu sadece nişan bohçasına 3 milyar harcadık die
ama sonradan ayrılmışlar şimdi vermiomuş bileklikleri pırlantaı alyansı( ikisinide erkek tarafı aldı alyansların)
kız yatırım olarak düşündü herhalde bilemiyrm

Vay be azğım açık kaldı.

Ben nişan alışverişde bana alışveri yapılırken sevdiceğimle yıl dönümümüz olduğu için peluş oyuncaklara bakıyordum.:1:
Önemli olan kalplerin bir olması,huzur,mutluluk,sağlık.Bunlar olmadıkdan sonra kenarda duran kolunda boynunda duran takının ne önemi var ki.

Benim kuzenimde düğüne bir hafta kala sırf perde yüzünden ayrıldı.
Aslında birikimin üzerine tuz biber oldu.Çünkü o kadar beklenti içinde oldular ki artık ne için evlendiklerini unuttular.
Nişanda bohça getirdi erkek tarafı.Açıyorlar bir daha bakıyorlar,her gelene gösteriyorlar böyle bir kibir filan.

Bana gelen nişan bohçasıda onlarınkinden aşağı değildi,ama ben adam akıllı bakmadım bile.Bir kere komşular geldi bakdı.
Sonra annemle kaldırdık hepsini sandıklarıyla birlikde.Daha geçen hafta sonu çıkardık.

Ne bilim ben anlamıyorum bu tarz insaları gerçekden.

Aylincim evet senin dediğin gibi günlükte kullanılabilen kibar bişey istiyorum set öyle her zaman takılmıyor özel günlerde yüzük zaten çok seviyorum öyle istedim aklıma gelmişken fiyatta çok değil 300-1000 arası felan diyorlardı

meltemcim sizin iş pek karışık ne kadar altının var ne kadar yaptılar bilmiyorum ama hayret nasıl bırakmışlar sende onları üst baş neyse de altın bu devirde çok kıymetli aramadılarmı verin yada gönderin gibi

tövbe tövbe allah gecinden versin deli
göğsünde kist mi vardı senin aaa şaşırdım
hiç bilmiyodum
önemli bişey değildir inşallah canım
geçmiş olsun

kist var cnm bikaçtane..çalışmıyodum o zzmanlar elime kitle gelmişti..çok korkmustum..
biyopsi yapılmadan fibrokistik dendi genel cerraha gözük dendi ama gitmedim..ağrılarım arttı ve sanırım çoğaldı..:31:

Back