2011 gelin adayları buyrun sohbete

Zuhalcm banada kübra sağolsun 2 ayda herşey düzene giriyor demişti çünkü hiç akşam olsun istemiyordum :)

beyinle alakalı hazır hissettimi sorun yok ama işte zamanla o bile
kasmamaya çalış kendini birdeo acıyı hissettinya sanki hep öyle olacak gibi düşünüyor ilk zamanlar

zuzum yaa biz seninle aynı kaderi paylaşmışız o işle ilgili yani
ama bi süre sonra geçiyo canım alışıyosun
1 aydan sonra falan düzene girmeye başlıyo merak etme

Maşallah zuhal aman muhafazasını iyi yap:)

zuhalcim boynundaki altınlı kolye çok güzel kim taktı onu beğendim

ben sahte aldım 7-8 tane diğerlerini attım bankaya bir yre gidince takıyom zırt pırt al götür sıkıcı oluyor kimse anlamıyor :) yeni yelin ya

günaydın şekerler nasılsınız neler var neler yok zuzummm hoşgeldin esracığımm sende bu kadar üzülme zamanla alışacaksın insan evinden başka bir yere bile gidesi gelmiyor yani en azından ben öyleyim eşim gececi olduğu zaman bile hiç bir yere gitmek istemiyoırum evimde olayım diyorummm hep

benim kayınvalidem balayından geldigimizin ertesi gunu beni evinize ne zaman davet ediyorsunuz dedi...
ve haftaya falan gelicekler sanırım...daha ilk hafta gelmeye kalktı yani kadın anlıcagın:)

esim de oyle gelmeyin falan demio,zaten dugunden snr kırgın ayrıldıkları icin.

Altın 3 lü set diyorlar küpe kolye yüzük
aldınızmı fiyatlar nedir bilinz varmı

bana kayınvalidem söz vermişti alınıcaktı ama
alınamadı malesef
daha doğrusu eşimin teyzesinin oğlu yapıcaktı altın firmasında çalışıyo
ama bizim düğün anneler günüyle çakıştığı için siparişlerini zor yetiştirmiş
o yüzden benimkini yapamamış
yapıcaktı kayınvalidemde alıcaktı ama öyle kaldı
ilk zamanlar lafı oldu
şimdi hiç bahsedilmiyo sanırım benim 3 lü set yalan oldu

ben de oyle yapmayı planlıyorum zaten,ilk gun annem ugra yemek vercem dedi, direk anneme ugradım zaten 5 dakıka yemegı alıp cıktım,esim bozuldu...

2.gun evime geldim,yemek yedik bulasık yıkadım,esimin cayını cerezini onune koydum oyle gittim anneme zaten kıslıklarım falan ordaydı ceketımı falan alcaktım annemden...

bundan snr da 2-3 gunde bır gıdıp goreyım falan derım belkı esımın tutumuna baglı belkı de onun demesını beklerım

günaydınn kızlaarr
yardımınıza ihtiyacım var en yakın arkadaşımın 8 ekimde nişanı var kendisi biraz toplu ve hazır abiyelerin hiçbiri olmadı oda diktiriyodu özel olarak ama dün akşam gittiğinde provada bi görmüş ki elbise iğrenç bu adar kötü olamaz diye dikişleri bile becerememişler. Şimdi bir hafta iince hazır bulmak zorunda sizin aklınıza gelen biyer var mı güzel abiye bulabileceği yerler. Gerçi diktirmeye başlamadan önce Fatih Bakırköy Nişantaşı buraların hepsinide gezmişti

kuzumm onu özel yaptırdı eşim bana:)) 6 çeyrek ortasında da yarım var çerçevesini beğendim yapıldı :)) herkes bayıldıı zaten bende çok beğeniyorumm bebişimm künyeside var aynıı

deniz ben geçenlerde kuyumcuda benimkinin aynısını görünce dayanamayıp sordum cnm
3.000 tl dedi
yakın zamanda da komşumuz gelinine almıştı 2700 gibi almış demekki o ayarlarda değişiyor.
ama altın düştü o da düşmüştür.

zuzu ay bu eltiler ne böle çekemiolar galiba
hem erkenden evlenirler sonrada arıza çıkarırlar
ama bana ona alınanlar alınmadı
ama onun kınası böle olmuşş
ama onun şusu söyleymişş
sonra hoop bi kavga

Maşallahhh kayınvaliden de pek bir hızlıymış.
Yok nişanlım ağırlığını koyuyor saolsun benim tek kelime etmeme gerek kalmıyor.
Aksine ben üzülüyorum gelsin gitmesin düğünden sonra hemen kalsın diyorum.
Sonra gitmek isterse gider diyorum olmaz diyor.
Ben dedesiyle çok iyi anlaşıyorum sevdiceğimin annesinin babası yani ondan kıyamıyorum.
Ama dedeside sormuş nişanlıma annen seninle kalacak dimi diye.
Sevdiceğimde kalkıcak demiş.Şimdilik durum bu ama ilerde ne olur bilemiyorum.

zeynep sanırım deniz hani şu zincir ve kolye ucu gibi olan takımlardan bahsediyo
mini set diyolar
senin dediğin normal takı seti herhalde dimi
çünkü mini setlerin fiyatı o kadar değil diye biliyorum ben

Canım toplu derken ne kadar toplu?Vede nasıl bir şey düşünüyor kabarık mı sade düz mü?

zeynep sanırım deniz hani şu zincir ve kolye ucu gibi olan takımlardan bahsediyo
mini set diyolar
senin dediğin normal takı seti herhalde dimi
çünkü mini setlerin fiyatı o kadar değil diye biliyorum ben

evet aylin ben ötekilerden anladım
onlarda öle set ya
ama tahminim vardır onlarda 1 civarı
bi kolye 250 300 tl gibi ise küpesi yüzüğü o civarlardadır

Canım toplu derken ne kadar toplu?Vede nasıl bir şey düşünüyor kabarık mı sade düz mü?

ya bacakları zayıf aslında kendisi iri yarı değil sadece göğüsleri çok büyük bütün problem bundan yaşanıyo zaten. çok abartı bişey istemiyo cafe de yapılıcak çünkü nişanı tuvalet tarzı istemiyo. Kırmızı renkte balık etek bir elbise istiyo canım

Şöyle bişey

bizim komşu nişan için aldı
2700
sözde de pırlanta takmışlar ayrıca bileklikler bohaçalar
nişanada hazırlandı
ama 1 hafta kala ayrılmışlar
kız takılarıda vermiomuş şimdi
bir ellerinde takı seti kaldı
napcam ben bunu dio kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…