- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #98.821
neden rahatsız oluyor onu anlamıyorum iste...ugradıgım 5-10 dakika yani ne zararı var...
Annesi onu da doldurdugu icin muhtemelen heralde ben annemlerle cok samimi olcam da surekli birlikte olcaz falan gibi dusunuo...
:))) denizimm 10 gün boyunca öldümm öldümm( ilk düğünen sonra 3 gün evde kaldık ve o işi denedik yaptık biraz mardindeki düğünden sonra otelde kaldık sonra balayına gittik 5 hafta şimdi iyi biraz daha ama sanki biryerden sonra hala olmuyorr nasılbişi anlamadım ( beni çok zor geçti zar kalındı belli kanamamda çok oldu
Esra biraz gerginsin kuşum ondan su gibi akıp geçiyor zaman
haliyle alışmış olduğun ortam farklı bir hayalin gerçkleşmesi hepsi insanı etkliyor
b zamnalrı atlatacağını sende biliyorun hepimiz burada anne baba konusu açıldıım duygulandığımız zamanlar çok oldu.
Inan özlem farklıda olsa eşim hem annem hem babam aynı evin içinde çok erken bir süreç zeynebin dediği gibi birazcık zaman sonra herşey mutlu huzurlu güzel olacak
:18:
Geçmiş olsun zuzuşum.Allahım yardımcımmmmmmm olsunnnn aminnn.
Slm.. Bende ailemle aynı şehirdeyim.Ufak bi ilçe olduğumuz için 15 dk. Kayınvalidemler istanbuldalar. Benim eşim ailesini yaşadığı şehri bırakıp buraya geldi benim için.Ben gidersem zorlanırım çok üzülürüm diye düşündü. Ailemi tabiki özlüyorum.Canım onlar benim.Hep aklımdalar.Bazen ağlayasım geliyo şimdi bende orda olmalıydım diye.Kardeşiminde okulu başladı başka şehirde üniversite okuyo,babam çalışıyo. Annecim ewde yanlız kaldı.Ben ona hep arkadaş olurdum.şimdi bende yokum.çok özlüyorum ama eşime pek belli etmemeye çalışıyorum.Çünkü ben ne zaman istesem gidip ailemi görebilirim.15 dk uzaklıkta ama onun ailesi 7 saatlik yolda. O da özler ailesini arkadaşlarını. ben yakınımdayken mızmız yaparsam o ne yapsın. Yanlışmı düşünüyorum? Ewime ewliliğime çok çabuk alıştım ben çok şükür. Cinsellik anlamındada zorlanmadım.
Esracım ne yasadıgını bilmiyorum canımm nişanlıykende mi bu tarzda davranışlarda bulundular mı?yoksa dügünde mi ortaya çıktı eger öyleyse büyük ihtimal takıdan kaynaklanır
sağol canımm umarım sen kolay atlatırsın
esracım kızlara katılıyorum
bence sen biraz fazla hassas davranıyosun
ben evlenirken bir sürü huzursuzluk çıktı kendi ailemle ilgili
babam anneme de cephe aldı falan
yani bizde annemle dert ortağı arkadaş gibiydik
evlendikten sonra da ancak haftada bir gidebiliyorum
aslında yakın evlerimiz
ama çalışıyorum sonuçta
bazen hafta içi eşim götürüyo akşam falan ama o da kırk yılda bir
ilk zamanlar bende zorlandım
annemi babamla bi başına bıraktım şimdi onunla tek başına mücadele edicek diye düşünüyodum hep
ama gene de bunu eşime yansıtmamaya özen gösterdim
durmadan gidelim diye tutturmadım
çünkü artık evlendiim ve sorumluluklarım arttı
artık bi eşim bi evim vardı
bunları düşünmek zorundaydım
senin baban olmasa bile en azından annen huzurlu
bizim durumumuz daha kötü
ama ona rağmen senin gibi davranmadım
zaten annem de hep dedi kızım artık evlendin önce kendi evini kocanı düşünüceksin ondan sonra bizi diye
bence sende biraz bu şekilde düşünmeye çalış ve eşine hak ver
eşinin her düşüncesini ve davranışını da kayınvalidenlerle olan durumu bağlama
zten ben de esime gidelim diye tutmuyorumki...kendim gidip 5-10 dakika gorup gelmek isiyorum sadece...
nys ya zamanla alıscam heralde evet ben fazlaca hassasım sanırım..
Zamanla herşey oluyor
öyle bir zaman oluyorki annemdeyken bile hadi kalkalım daha ütü ve şu var bile deniliyor bu yüzden rahat olmaya çalış
çok üşüyorum ben bugün
Zuzu ya eltinin yaptıklarını da anlat?Ne kadar takın oldu?Mardinde çok takarlar altın kemer taktılar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?