2011 gelin adayları buyrun sohbete

bilmiyorum o eger annesine 5-10 dakika ugrasaydı bisey demezdim heralde...

Bizimkide kalabalık olacak zeynepcim
Aynı belirttiğim kişi sayısı kadar bende bekliyorum.
Şimdi biri gelince diğeri gelmeden olmicak sadece bizim komşular gelse bile yeter.
Girdik bir yola madem herşey tam olsun.

cnm hiçbirşey içinde kalmasın
sen en özel unutulmıcak günlerin
nikah kına düğün
o yüzden içinden ne geçiyorsa yap
benim hayalimdi bu duvak
annemde taç istiyordu çok yakışır sana die
ne annemi kırdım ne de kendi hayalimi engelledim
hepsini yaptım hepsininde ayrı güzelliği kaldı bana

bilmiyorum o eger annesine 5-10 dakika ugrasaydı bisey demezdim heralde...

esracım deniyo tatlım dün bende dedim ondan biliyorum..eve gelirsin önce sonra gidersin dedim..
eşin haklı..birde biraz güçlü olmaya çalış..adapte etmeye çalış kendini..ben artık evlendim önce eşimin sorumlulugu demelisin..
ve zamanla evliliğe alışacagını unutma..güçlü olmayı öğrenmemiz lazım..hepimizin

Esra yanlış anlama ama kurdugun cümlelerden evliliginde yoluna gitmeyen bir şeylerin oldugunu hissettim çünkü burda bir sürü arkadasımız evlendi herkes o kadar güzel anlattı ki

sen gecen gun anlattıklarımı kacırdın sanırım canım dugun sorunlu gecti,aileler birbirine kırgın ,ozellikle benim ailem...

ister istemez biz de etkilendik tabi...sorunlu brz yani...

Canım benim hayalimm iki şahit sevdiceğim bendi.
Ama kendimizi bir kalabalığın ortasında bulduk.Daha davet edilmeden herkes bizde geliriz dedi.
Bende ağzımı açamadım tabi.Sevdiceğimede dedim bizim tarafdan herkes geliyor sende haber ver bari diye.
Nikah gününü kimseye söylememişdik ama annem çantada kağıdı yakalayınca herkes öğrendi

selam kizlar
bursaya geldim bugunde
aksam doncem

zuzum esra hosgeldiniz
coooook mutluluklar dilerim
ilk zamanlar insan kendini cok mahsun hissediyor alisirsiniz kizlar
optm herkesi

kızlar
ben evlenicek kişilerin her iki tarafında ailelerine çok yakın olması taraftarı değilim
ilk başlarda zaten bocalama olucaktır birde yakın olunca daha da aklın orda kalıcak
her geçişte gördükçe gözün takılıcak.
benimde evle aramızda 15 dk mesafe var minibüsle çok yakınız.
iş çıkışı gitsem giderim 2 dk bulmaz ama gitmedim
aklımı oraya vermiyorum.
sizde öyle yapın
evinizde mecbur gidicez diye bakmayın
evime gidicem yıllarca beklediğim aşkımı görücem
diye düşünün.
zaten zaman geçtikçe benimsiceksiiz alışıcaksınız

buket zuhal gelmiş sormadın :)

zuhal acı varmıydı :) siz ilk düğünle ikinci düğün arası nerde kaldınız

:))) denizimm 10 gün boyunca öldümm öldümm( ilk düğünen sonra 3 gün evde kaldık ve o işi denedik yaptık biraz mardindeki düğünden sonra otelde kaldık sonra balayına gittik 5 hafta şimdi iyi biraz daha ama sanki biryerden sonra hala olmuyorr nasılbişi anlamadım( beni çok zor geçti zar kalındı belli kanamamda çok oldu

Esra biraz gerginsin kuşum ondan su gibi akıp geçiyor zaman
haliyle alışmış olduğun ortam farklı bir hayalin gerçkleşmesi hepsi insanı etkliyor
b zamnalrı atlatacağını sende biliyorun hepimiz burada anne baba konusu açıldıım duygulandığımız zamanlar çok oldu.

Inan özlem farklıda olsa eşim hem annem hem babam aynı evin içinde çok erken bir süreç zeynebin dediği gibi birazcık zaman sonra herşey mutlu huzurlu güzel olacak

dogru soyluyorsun canım alısmak zorundayım...

ya ben brz zor adapte olurum zaten yeni seylere,ondan zorlanıyorum sanırım...

esimle mutluyum ama iste obur tarafta anneme cok duskun oldugum icin ve onları yalnız bıraktım dıe dusundugum icin icim buruk surekli,tam olarak mutlu olamıyorum....

olsun cnm ne güzel işte
düğün gibi nikah törenin olcak
ben çok mutlu olmuştum
hatta o gün nikahımı başkan kıyamıcak diye çok üzülmüştüm şehirdışındaydı
arabadan bir indim bi baktım gelmişş
çok mutlu oldum senin için geldim yanında oturucam dedi
o yüzden pek fotom yok güzel nikahta çekilen
çok kalabalıktı herkes etrafımızda
ama güzel anılarım var..

Aileden ayrılmak ilk zamanlar çok zor oluyor. Ben balayındayken 15 gün annemi görmedim.
3 Hafta hergün ağladım. Biz annemle kanki gibiydik en yakın arkadaşımdır :))
Ama zamanla zamanla alışıyo insan. İlk zamanlar hergün gitmek istediğim oluyodu ama
Bi müddet sonra gidince insan evini özlüyo annedeyken. Garip garip duygular.

Esracım ne yasadıgını bilmiyorum canımm nişanlıykende mi bu tarzda davranışlarda bulundular mı?yoksa dügünde mi ortaya çıktı eger öyleyse büyük ihtimal takıdan kaynaklanır

Bu konuda sana kesinlikle katılıyorum zeynepcim.
Benimde aileme yakın oturma imkanım vardı.
Hatta ilk zamanlar öyle düşündüğüm için hep bizim ordan eve bakıyorduk.
Sonra evli olan ilk zamanlarda uzak oturan ama sonra annesiyle aynı mahallede oturan arkadaşımla konuşuyorduk.
Eşimle burdan uzakken daha huzurluyduk.Buraya geldik annem herşeye karışır oldu annem eşimi yönlendiriyor sanki eşim karışmıyacağı her şeye karışıyor dedi.
Birde evde zaman geçireceği yerde hep annesinin yanında.İnsanın özeli kalmıyor.
Sonrasında düşündüm ve en güzelinin uzak olmak olduğuna karar verdim.Bizde erkek tarafı zaten şehir dışında olduğu için en güzeli böyle oldu.
Sevdiceğimin işine yakın oldu eve gelme süresi erkene alındı.İşde böyle.

:) aynen benim de hala tam olarak oluyor sayılmaz...benim az oldu ama kanamam...zamanla alısırız diye dusunuyorum cok dusunmuyorum o konuyu...

Ben sakinliği seviyorum sanırım canımcım.
Ama herşey o ana kadar.Sonra güler yüzlü hatun olup çıkıyorum sözde nişandada öyle olmuştu.
Bakalım artık kısmet herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…