- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #98.761
ee Edaa sen ne yemek yapıcaksın bugün balım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee Edaa sen ne yemek yapıcaksın bugün balım?
kuzum bende karnıyarık var yanına çorba ve makarna yapıcam
çorbam ve pilavım dünden hazırdı aslında ama kayınpederime gönderdim dün..
Ben kaçar kızlar öpüorummmmm çok çok
günaydınnnn kızlarr nihayettt geldimm nasılsınızz![]()
günaydınnnn kızlarr nihayettt geldimm nasılsınızz![]()
günaydınn düğündaşşşş iyim canım ne olsun alışmaya çalışyorum bana da tuhaf geliyor sanki yapayalnız doğmuşumda kimsem yokmuş gibi çok garip duygular canım umarım alışırızbende hergün annemi kardeşimi görüyorum evimiz çok yakın allahtan yanımdalar o yönden şanlıyım
Günaydınlar kızlar
zuzu hoşgeldin cnm
kızlar bende akşam aradım taradım sonunda cd yi buldum özel albüm yapıcam nikah fotolarımı daha önce eklemişmiydim unuttum ama![]()
Ekle canım ekle çok güzel olur.Bende fikir edinmiş olurum.Dün bir türlü fırsat bulupda ekler misin diyemedim.
Bekliyoruz zeynepcim
ay evet cok zormus yaa
benim evin bir odasından annemin evi gorunuyor habire gidip ordan bakıyorum sanki bisey gorecekmisim gibi,acaba napıolar die dusunuyorum habire...
ya ben de goruyorum annemleri ama doyamıyorum, gordugum 10-15 dakika bisey oluyor cunku....oyle gidip uzunca oturamıyorumki....esimde evime alismami istiyor,o yuzden cok gitmemi istemiyor yani daha soyle bir kere gidip rahat rahat oturamadım...
bir de benim dugunler brz sıkıntılı gecti,kaynana baya bir arıza cıkardı...fesatligindan öluyor anneme yakınım,o baska sehirde diye...simdi ondan da cekiniyorum annemdeyken ararlarsa bak gitmis bile annesine diye iice sorun cıkarcak...zaten esim de pek gitmek istemio anlıyorum yani...
studyo resimlerini ekledim cnm diğerleri benim makinada değil abimde kaldı