2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydınnnn kızlarr nihayettt geldimm nasılsınızz :52:

hosgeldin dugundasım nasılsın????

ben alısmaya calısıyorum ya annemleri cok ozluyorum hep oraya gitmek istiyorum,aksam eve giderken bir baktım annem balkonda,bir zoruma gitti basladım yine aglamaya:(

esim benden 1 saat once evde oluyor mecburen kostur kostur eve gittim,dedim yemek yiyelim ben anneme gitcem brz,neden diyor daha dun gordun anneni,dedim dun 5 dakika gordum,hem giysi falan almam lazım ondan..ii hadi git madem dedi, gittim yarim saat kadar oturdum snr brz ii geldi...

sende durumlar nasıl????

günaydınn düğündaşşşş iyim canım ne olsun alışmaya çalışyorum bana da tuhaf geliyor sanki yapayalnız doğmuşumda kimsem yokmuş gibi çok garip duygular canım umarım alışırız :43: bende hergün annemi kardeşimi görüyorum evimiz çok yakın allahtan yanımdalar o yönden şanlıyım

Günaydın kızlarrr

Zuzuşşşş hoş gelmişsinnn canımcımm.Kıyamam bak kızlar hep anlatmıyor muydu ilk zamanlar zor oluyor diye ama sonra zaman geçtikçe alışılıyor.
Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

günaydınn düğündaşşşş iyim canım ne olsun alışmaya çalışyorum bana da tuhaf geliyor sanki yapayalnız doğmuşumda kimsem yokmuş gibi çok garip duygular canım umarım alışırız :43: bende hergün annemi kardeşimi görüyorum evimiz çok yakın allahtan yanımdalar o yönden şanlıyım

ay evet cok zormus yaa:(

benim evin bir odasından annemin evi gorunuyor habire gidip ordan bakıyorum sanki bisey gorecekmisim gibi,acaba napıolar die dusunuyorum habire...

ya ben de goruyorum annemleri ama doyamıyorum, gordugum 10-15 dakika bisey oluyor cunku....oyle gidip uzunca oturamıyorumki....esimde evime alismami istiyor,o yuzden cok gitmemi istemiyor yani daha soyle bir kere gidip rahat rahat oturamadım...

bir de benim dugunler brz sıkıntılı gecti,kaynana baya bir arıza cıkardı...fesatligindan öluyor anneme yakınım,o baska sehirde diye...simdi ondan da cekiniyorum annemdeyken ararlarsa bak gitmis bile annesine diye iice sorun cıkarcak...zaten esim de pek gitmek istemio anlıyorum yani...

Günaydınlar kızlar
zuzu hoşgeldin cnm
kızlar bende akşam aradım taradım sonunda cd yi buldum özel albüm yapıcam nikah fotolarımı daha önce eklemişmiydim unuttum ama :D

ay evet cok zormus yaa:(

benim evin bir odasından annemin evi gorunuyor habire gidip ordan bakıyorum sanki bisey gorecekmisim gibi,acaba napıolar die dusunuyorum habire...

ya ben de goruyorum annemleri ama doyamıyorum, gordugum 10-15 dakika bisey oluyor cunku....oyle gidip uzunca oturamıyorumki....esimde evime alismami istiyor,o yuzden cok gitmemi istemiyor yani daha soyle bir kere gidip rahat rahat oturamadım...

bir de benim dugunler brz sıkıntılı gecti,kaynana baya bir arıza cıkardı...fesatligindan öluyor anneme yakınım,o baska sehirde diye...simdi ondan da cekiniyorum annemdeyken ararlarsa bak gitmis bile annesine diye iice sorun cıkarcak...zaten esim de pek gitmek istemio anlıyorum yani...

Yakın olupda gidememek daha zor olsa gerek.Seni çok iyi anlıyorum canım ama kesinlikle eşinede hak veriyorum.
Artık sen bir yuva sahibi oldun aile kurdun.Ne kadar çabuk yuvana alışır düzenine kurarsan eşinlede o kadar huzurlu olursunuz.
Zaman kızlar herşeyin ilacı.

hoşbuldukk kızlarr ne var ne yokk geldim nihayettt koşturmacadan sonraa işe gelmek zor oldu baya ya sizlerde ne var ne yok.evlilik fena değil alışmaya çalışıyorum daha herşey toz pembe gidiyor:)) bakalım

studyo resimlerini ekledim cnm diğerleri benim makinada değil abimde kaldı

Zeyneppp şahane olmuşsun canım yaa

Dün bende baktım elbise ama sezon sonu olduğu için bulamadım:(
Birde şapka ve eldivenleri nerden alabiliri acaba?
Fazla zamanımda kalmadı.İşden de geç çıkıyorum heryer kapanmış oluyor.
Bakalım artık kısmetimizde ne varsa o olacak.

Back