2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet cok zor isten gelirken annemi balkonda goruyorum ama gidemiyorum, evime gitmek zorundayım

ise basladıgım ilk gun once anneme ugradım 5 dakıka,yemek falan verdi yazık...esim benden 1 saat once geldıgı icin sıkılıyor evde...eve bir gittim baktım sofrayi hazırlamis,benim once anneme ugradıgımı gorunce bozuldu brz,ben burda seni bekliyorum sen annendesin,once eve gel snr gitmek istersen gidersin falan dedi...

Günaydın kızlar size bir şey anlatacagım dün işten çıktım eve gidiyorum eski nişanlım aradı dogum günümü kutlamak için bende çok sinirlendim tlfonu suratına kapattım annem de bana pasta almış benim arkadaslarımla planım var ben dışarı çıkacagım dedim ama aşırı derecede sinirliydim kimsenin kalbini kırmak istemedim sonra gittim tek basıma kahve içerken en yakın arkadasım aradı nerdesin dedi benim yanıma geldiler bana pasta falan almışlar dogum günümü kutladık anneme de açıkladım durumu bu yüzden sinirliydim dedim artık pazar evlilik yıldönümleri kalpli filan pasta yaptırıp gönüllerini almam lazım

ahhh canım en güzel günlerini bunları düşünerek zehir etme herkeste oluyor bu tür şeyler allah daha beterlerinden korusun sıkma canını kuzucum eşinle iyi olmaya bak tadını çıkarmak lazım herşeyin

ben nikahta eldiven kullanmadım düğünde taktım.
ikisi abartılı olucaktı
minik duvağımıda gelinlikçim kendi yapmıştı.
valla canım hazırlarına bak istersen gelinlikçilerde vardır mutlaka
kıyafette abiye satan bir yerlerden beyaz ya da krem rengi alıp kınada o kıyafeti giyebilirsin
ben kınam için ayrı almamıştım
çiçeğinide unutma tabi

aman yaaa bu erkeklerin hepsimi aynı olur neden biz hep idare eden taraf oluyoruz

Kendini eşinin yerine koy öyle düşün canım.
Sen evde sofrayı kurmuş eşini bekliyor olsaydın vede eşin annesinin yanına uğrasaydı eşin kadar tepki verir miydin?
Aynı şartlara sahip olduğunuzu düşün.Senin ailenin senden uzak olduğunu düşün.Eşinede o şekilde yaklaş.

Zor kolay değil ama alışacaksın.Benim arkadaşım ilk zamanlarda annemin evinden ayrılmak istemezdim.
Ama öyle bir zaman geliyor ki kendi evini özlüyorsun demişdi.Hakkımızda herşeyin hayırlısı.

Ve unutma sende şanslı olan kesimdesin.Ailenle aynı şehirde olmayı bırak birde yakınsın.
Bunun eşinle aranızda sorun yaratmasına asla izin verme.

Hiç ummadıgın yerlerden çıkıyo o şapka ve eldivenler;bijuteri tarzı yerlere bak ama marka olmasın Euromoda gibi öyle yerlerde yok ben eldiven almıştım tül yarım eldiven Karumdan almıştım tabii bu dedigim yer Ankda istda dügün alışverişi pasajları varmı bilmiyorum ama o tarz yerlerde buluabilirsin dün yükledigin elbisenide gördüm kesinlikle onu giyme Nilay kokoş ol biraz ya o gün senin günün ben sana bir tarz söyleyim hem işe giderken bile giyebilecegin normal bir tarz yüksek belli hafif diz hizasında siyah bir etek içine beyaz dantelli straplez body üzerine de siyah karpuz kollu ceket ya da kapri ceket altına ayakkabı üzerine de o şapkalardan bulamazsan bile yalancı gelin taçı tak

esaracım slm bence bu aralar biraz daha özlem konusunda sık kendini
bende hergün evin önünden geçiyorum boş balkona el sallıyorum (((((((((((((
eşin bu durumdan belliki rahatsız oluyor bence onun demesini bekle hadi hatun gidelim felan
bende ilk zamanalr dayanıyordum şimdi ablam felan bizde ya nasıl içim gidiyor demiyorda gidelim ama gel bana sor

Saçı kıyafeti makyajı bence mükemmel olmuş nilaycım nikah için cuk oturmuş aklında bulunsun seninde

benim nikahımda kalabalık olmuştu
hatta o gün karşımda bir sürü insanı görünce çok şaşırmıştım çaırmadıklarım bile gelmiş.
35 40 kişi vardık nikah salonumuzda o kadar büyük değil annem kadın ayakta kalmştı misafirlere yer vericem diye.
kalabalık nikahlarda biraz özen istiyor
nilay herkes sana bakcak çok şık olmalısın.
çikolatanı falan unutma
hatta alabiliyorsan 50 tane kadar nikah şekeri al ucuzlardan
ve mutlaka studyoda bikaç tanede olsa foto çektir
düğün için anlaştığınız yere git indirimde yaparlar

oooffff bimiyorum ya zorlanıyorum ben...annemleri surekli gormek istiyorum ama bir yandan esimi de idare etmeye calisiyorum iste gozune batmasın,surekli ordayim,onu yalnız bırakıyorum diye dusunmesin diye ugrasıyorum...

zor valla bu alısma surecini de bir atlatsak,suan hic alısamıcam gibi gelio

Saçı kıyafeti makyajı bence mükemmel olmuş nilaycım nikah için cuk oturmuş aklında bulunsun seninde

:):)

Bende zeynebinkini çok beğendimm.

Meltemm söylediğin tarz benimde aklıma geldi canımcım.
Dün iş çıkışında çoğu yer kapanmışdı elbiseye bakdım ama istediğim gibi bulamadım.
Birde bu akşam kadıköy tarafına geçip ordan bakacağım umarım bulabilirim.
Şapka vede taç kısmınıda gelinlikçimle konuşacağım olmadı eminönü tarafına geçerim.
En önce bu akşam kıyafet olayını bir çözeyim bakalım.Teşekkürler kızlar.

Zaten sevdiceğimde ailesindeki herkese haber vermiş.Kalabalık olacağız.
O yüzden farklı olmak zorundayım.

Esra yanlış anlama ama kurdugun cümlelerden evliliginde yoluna gitmeyen bir şeylerin oldugunu hissettim çünkü burda bir sürü arkadasımız evlendi herkes o kadar güzel anlattı ki

Bizimkide kalabalık olacak zeynepcim
Aynı belirttiğim kişi sayısı kadar bende bekliyorum.
Şimdi biri gelince diğeri gelmeden olmicak sadece bizim komşular gelse bile yeter.
Girdik bir yola madem herşey tam olsun.

kızlar alışırsınız bikaç haftasonra
çünkü sizinde işiniz gücünüz artıcak
yemek faslı temizlik faslı kira günü elektrik su telefon derken aa bir bakmışsınız telaşeye düşmüşsüüz
anne özlemi başka o geçmiyor hiçbir zaman
ama şükredin yanıbaşımızda annelerimiz
annem her tel ettiğimde ağlıyor hala eşim git kal diyor ama gitmiyorum
ilk evlendiğimde gitmem alışmam lazım buraya yatağıma dedim ölede oldu
daha çok yenisiniz zorlanıyorsunuz
ama sürekli annenizi o evi neler yaptıklarını düşünmeyin
kendinizi evinize motive edin

neden rahatsız oluyor onu anlamıyorum iste...ugradıgım 5-10 dakika yani ne zararı var...

annesi onu da doldurdugu icin muhtemelen heralde ben annemlerle cok samimi olcam da surekli birlikte olcaz falan gibi dusunuo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…