- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #98.781
Yakın olupda gidememek daha zor olsa gerek.Seni çok iyi anlıyorum canım ama kesinlikle eşinede hak veriyorum.
Artık sen bir yuva sahibi oldun aile kurdun.Ne kadar çabuk yuvana alışır düzenine kurarsan eşinlede o kadar huzurlu olursunuz.
Zaman kızlar herşeyin ilacı.
hoşbuldukk kızlarr ne var ne yokk geldim nihayettt koşturmacadan sonraa işe gelmek zor oldu baya ya sizlerde ne var ne yok.evlilik fena değil alışmaya çalışıyorum daha herşey toz pembe gidiyor:)) bakalım
Ekle canım ekle çok güzel olur.Bende fikir edinmiş olurum.Dün bir türlü fırsat bulupda ekler misin diyemedim.
Bekliyoruz zeynepcim
ay evet cok zormus yaa
benim evin bir odasından annemin evi gorunuyor habire gidip ordan bakıyorum sanki bisey gorecekmisim gibi,acaba napıolar die dusunuyorum habire...
ya ben de goruyorum annemleri ama doyamıyorum, gordugum 10-15 dakika bisey oluyor cunku....oyle gidip uzunca oturamıyorumki....esimde evime alismami istiyor,o yuzden cok gitmemi istemiyor yani daha soyle bir kere gidip rahat rahat oturamadım...
bir de benim dugunler brz sıkıntılı gecti,kaynana baya bir arıza cıkardı...fesatligindan öluyor anneme yakınım,o baska sehirde diye...simdi ondan da cekiniyorum annemdeyken ararlarsa bak gitmis bile annesine diye iice sorun cıkarcak...zaten esim de pek gitmek istemio anlıyorum yani...
evet cok zoristen gelirken annemi balkonda goruyorum ama gidemiyorum, evime gitmek zorundayım
ise basladıgım ilk gun once anneme ugradım 5 dakıka,yemek falan verdi yazık...esim benden 1 saat once geldıgı icin sıkılıyor evde...eve bir gittim baktım sofrayi hazırlamis,benim once anneme ugradıgımı gorunce bozuldu brz,ben burda seni bekliyorum sen annendesin,once eve gel snr gitmek istersen gidersin falan dedi...
evet cok zoristen gelirken annemi balkonda goruyorum ama gidemiyorum, evime gitmek zorundayım
ise basladıgım ilk gun once anneme ugradım 5 dakıka,yemek falan verdi yazık...esim benden 1 saat once geldıgı icin sıkılıyor evde...eve bir gittim baktım sofrayi hazırlamis,benim once anneme ugradıgımı gorunce bozuldu brz,ben burda seni bekliyorum sen annendesin,once eve gel snr gitmek istersen gidersin falan dedi...
Zeyneppp şahane olmuşsun canım yaa
Dün bende baktım elbise ama sezon sonu olduğu için bulamadım
Birde şapka ve eldivenleri nerden alabiliri acaba?
Fazla zamanımda kalmadı.İşden de geç çıkıyorum heryer kapanmış oluyor.
Bakalım artık kısmetimizde ne varsa o olacak.
Saçı kıyafeti makyajı bence mükemmel olmuş nilaycım nikah için cuk oturmuş aklında bulunsun seninde
ahhh canım en güzel günlerini bunları düşünerek zehir etme herkeste oluyor bu tür şeyler allah daha beterlerinden korusun sıkma canını kuzucum eşinle iyi olmaya bak tadını çıkarmak lazım herşeyin
Hiç ummadıgın yerlerden çıkıyo o şapka ve eldivenler;bijuteri tarzı yerlere bak ama marka olmasın Euromoda gibi öyle yerlerde yok ben eldiven almıştım tül yarım eldiven Karumdan almıştım tabii bu dedigim yer Ankda istda dügün alışverişi pasajları varmı bilmiyorum ama o tarz yerlerde buluabilirsin dün yükledigin elbisenide gördüm kesinlikle onu giyme Nilay kokoş ol biraz ya o gün senin günün ben sana bir tarz söyleyim hem işe giderken bile giyebilecegin normal bir tarz yüksek belli hafif diz hizasında siyah bir etek içine beyaz dantelli straplez body üzerine de siyah karpuz kollu ceket ya da kapri ceket altına ayakkabı üzerine de o şapkalardan bulamazsan bile yalancı gelin taçı tak
ben nikahta eldiven kullanmadım düğünde taktım.
ikisi abartılı olucaktı
minik duvağımıda gelinlikçim kendi yapmıştı.
valla canım hazırlarına bak istersen gelinlikçilerde vardır mutlaka
kıyafette abiye satan bir yerlerden beyaz ya da krem rengi alıp kınada o kıyafeti giyebilirsin
ben kınam için ayrı almamıştım
çiçeğinide unutma tabi
Saçı kıyafeti makyajı bence mükemmel olmuş nilaycım nikah için cuk oturmuş aklında bulunsun seninde
oooffff bimiyorum ya zorlanıyorum ben...annemleri surekli gormek istiyorum ama bir yandan esimi de idare etmeye calisiyorum iste gozune batmasın,surekli ordayim,onu yalnız bırakıyorum diye dusunmesin diye ugrasıyorum...
zor valla bu alısma surecini de bir atlatsak,suan hic alısamıcam gibi gelio
benim nikahımda kalabalık olmuştu
hatta o gün karşımda bir sürü insanı görünce çok şaşırmıştım çaırmadıklarım bile gelmiş.
35 40 kişi vardık nikah salonumuzda o kadar büyük değil annem kadın ayakta kalmştı misafirlere yer vericem diye.
kalabalık nikahlarda biraz özen istiyor
nilay herkes sana bakcak çok şık olmalısın.
çikolatanı falan unutma
hatta alabiliyorsan 50 tane kadar nikah şekeri al ucuzlardan
ve mutlaka studyoda bikaç tanede olsa foto çektir
düğün için anlaştığınız yere git indirimde yaparlar
esaracım slm bence bu aralar biraz daha özlem konusunda sık kendini
bende hergün evin önünden geçiyorum boş balkona el sallıyorum(((((((((((((
eşin bu durumdan belliki rahatsız oluyor bence onun demesini bekle hadi hatun gidelim felan
bende ilk zamanalr dayanıyordum şimdi ablam felan bizde ya nasıl içim gidiyor demiyorda gidelim ama gel bana sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?