- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #98.701
Canım bu olabilir bide şey geldi aklıma annemin bana verdiği kurutulmuş kare şeklinde hamurlar var onu diyorum haşlayım üstüne kıyma ve yağ yanınada çorba ve salata yapsam nasıl olur.
Birde şu menü var aklımda alinazik kebabı çorba yanınada makarna gidermi acaba
Bazen sinir olmuyor değilim kızmıyorda değilim ama biraz kendimde buluyorum beklenti içinde olduğum için düüncelerimi düşünsün istiyorum ama çok zor olduğunu biliyorum bende onun gibi olamam
yinede elime bir tas yemek verip gönderiyor sağolsun
hem kızıyorum hem seviyorum
allah sağlık versin iyi olsunlarda bişey istemiyorum
bişey olursa yürekten üzülürüm atamam belli bir süre
ki nerden geldin bu konuya derseniz ablamın kaynanası kanser olmuşta
kızlar bulgur diyince aklıma geldi.ne güzel kayınvaldeler hazırlık yapıyor
eşimde biz nişanlıyken anneme memleketten bulgur gelio şu gelio bu gelio bize verir diodu
biberleri kesip kesip krutyorlardı sonra onları tavada biraz çevirip üstüne sarımsaklı yoğurt döküolardı
bize de yollamıştı nasıl olmuşsa
eşimle konuşurduk kışın o biberlerden alırız die ben seviodum.
geçenlerde annem bize sos fln hazırlamış
ağzımdan annem hazırlamış diye çıkınca durdum şöyle bir
acaba yanlış mı anlamıştır beni aklından geçerse üzülür mü diye
Bazen sinir olmuyor değilim kızmıyorda değilim ama biraz kendimde buluyorum beklenti içinde olduğum için düüncelerimi düşünsün istiyorum ama çok zor olduğunu biliyorum bende onun gibi olamam
yinede elime bir tas yemek verip gönderiyor sağolsun
hem kızıyorum hem seviyorum
allah sağlık versin iyi olsunlarda bişey istemiyorum
bişey olursa yürekten üzülürüm atamam belli bir süre
ki nerden geldin bu konuya derseniz ablamın kaynanası kanser olmuşta
ali nazik uğraştırır seni canım ya sen en iyisi şu pratik mantını yap. bence güzel olur.
geçmiş olsun canım. bende kayınvalidemi seviyorum. dört dörtlük kimse olmuyor deniz. insan yeri geliyor annesiyle bile atışıyor. ben bir sorun olsa yada eksik bişey görsem görmemezlikten geliyorum. en iyisi bu.
yok canım dert etme kendine. ben sanmıyorum yanlış anlayacağını farketmemiştir bile.
ali nazik uğraştırır seni canım ya sen en iyisi şu pratik mantını yap. bence güzel olur.
yok canım dert etme kendine. ben sanmıyorum yanlış anlayacağını farketmemiştir bile.
Akşam masalara servisler felan herşeyi yaptım ettim ordkailerde şaşırmışlar anlatıyorlr bakıyorum nasıl gülüyor seviniyor mutlu oluyor birde konu açılmışken eşimi pek bir övdüm baktım koltukları kabardı :)
ay sevesim geldi gidip akşam yanakalrını öpeyim ilk kez :)
canım binamıza mantolama yapılıyor.iskele kurdular. o yzüden ustalar bizim anteni çıkarmışlar. cumaya kadar tv izleyemiyoruz mecburen. bu arada tv ni söylemeyi unuttum beyazıda çok güzel duruyormuş. bizde tv ünitemiz yokken o ayakları kullandık şimdi üniteye monte ettik.
bende tv ye birşey oldu sandım. Aslında bizde asmayı düşündük üniteye ama ayakları o kadar zarifki kıyamadık
bencede böyle daha güzel buket. ayakları gerçekten çok şık.
Nilgün o gün mevlütte biraz sorunlu olsada demiştin
yemek konusundamı sıkıntımı oldu özel değilse bende düşünüyorum ya aklıma geldi bir an
salon tvimde takılamadı ya prizlerde sorun varmış elektrikçi gelecek sonra takılacak o yüzdende tv ünitesine hiç birşey yerleştiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?