2011 gelin adayları buyrun sohbete

ali nazik uğraştırır seni canım ya sen en iyisi şu pratik mantını yap. bence güzel olur.

geçmiş olsun canım. bende kayınvalidemi seviyorum. dört dörtlük kimse olmuyor deniz. insan yeri geliyor annesiyle bile atışıyor. ben bir sorun olsa yada eksik bişey görsem görmemezlikten geliyorum. en iyisi bu.

yok canım dert etme kendine. ben sanmıyorum yanlış anlayacağını farketmemiştir bile.

denizcim çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin inşallah çok zor Allah kimseyi kimsenin eline bırakmasın.

Sağolun kızlar artık eve gidince psikolojime ruh durumuma göre bişiler yapıcam tavsiyelerde aklımda

Rabbim acil şifalar versin Deniz'cim.
Bunuda bir sınav olarak değerlendirmek lazım, belkide uzun süre yaşayacak.
Eniştem kanser, ciğerinin yarısını aldılar, ama 5 yıldır yaşıyor, yani ölüm hastaya sağa bakmıyor.
Tabi buda kötü hastalık çektiriyor insana, ama benim kanaatim her şerde bir hayır aramaktır.

evet kübra en mantıklısı zaten görmezden gelmek
kimbilir bizimde onlara garip gelen bir sürü davranışımız vardır
hoşgörülü olmak gerekiyo işte
bizde de aynı durum var
bende çok seviyorum kayınvalidemi ama bazen değişik gelen beni üzen şeyler oluyo ama
bende dediğin gibi görmezden gelmeye takmamaya çalışıyorum
biraz da mesafeyi korumak gerektiğini düşünyorum

ali nazik uğraştırır seni canım ya sen en iyisi şu pratik mantını yap. bence güzel olur.

yok canım dert etme kendine. ben sanmıyorum yanlış anlayacağını farketmemiştir bile.

ne biliyim kadınlar herşeyi dert ediyorlar ya söz ağızdan çıkınca danketti beynime
ben en son amcamın resmini gördüm
ölmeden 15 gün önce fln
Allahım kimselerin başına vermesin ermiş resmen bir gözleri vardı

Bende size anlatıyorum onlarda saçma sapan basit şeyler allah kötüerinden korusun .)

çok şükür mesafe konusunda üsütüme yoktur :)
en iyisi böyle olmak işte fınıdk kabuğunu doldumayacak şeyler
o anda kafamda başka bşey olamdığı için kurcalayıp duruyorum büyütüyorum kuruyorum
en iyisi görmemezlikten gelmek doğru öylede oluyor zaman zaman

Akşam masalara servisler felan herşeyi yaptım ettim ordkailerde şaşırmışlar anlatıyorlr bakıyorum nasıl gülüyor seviniyor mutlu oluyor birde konu açılmışken eşimi pek bir övdüm baktım koltukları kabardı :)

ay sevesim geldi gidip akşam yanakalrını öpeyim ilk kez :)

benimkide o gün komşu geldi onun yaptığını sandı ya mercimek köftesini. yok diyor maşallah gelinim yapmış hepsini biz hiç yardım bile edemedik. dedi beni öyle bir övdü ki . komşuda diyince benim oğlan kimsenin yaptığını yemez kübra bana bir kaç kere börek kek verdi onları nasıl beğendi yedi dedi. maşallah eli çok lezzetli. o zamanda gururlandı.

rabbim aramızda sevgiyi saygıyı hiç eksik etmesin. inşallah hep böyle seviyeli bir ilişkimiz olur kayınvalidelerle.

Nilgün o gün mevlütte biraz sorunlu olsada demiştin
yemek konusundamı sıkıntımı oldu özel değilse bende düşünüyorum ya aklıma geldi bir an

bende tv ye birşey oldu sandım. Aslında bizde asmayı düşündük üniteye ama ayakları o kadar zarifki kıyamadık

Nilgün o gün mevlütte biraz sorunlu olsada demiştin
yemek konusundamı sıkıntımı oldu özel değilse bende düşünüyorum ya aklıma geldi bir an

yok canım ya eşimle biraz problem yaşadım...bide çoluklu çocuklu geldiler mevlüt falan dinleyemedik doğru düzgün...herkes dışarıya çıktığı terlikle ayakkabıyla içeri girdi.halılarım falan mahvoldu.
bide üstüne üstlük sevgili k.validem çay demlemizi istedi o kadar insana.ikinci bardağını koydum meğerse benden önce biri altına su koymuş farketmedim.bunun suyu kaynamamış geri götür dedi herkesin içinde...kendi kızı olsa yapabilir sanki öyle birşeyi.

ama sana tavsiyem mevlüdden önce sakın dip köşe temizlik yapma bir işe yaramıyor bittikten sonra yine aynı şeyleri yapmazk zorunda kalıyorsun..üstünden temizle evini mevlüdden sonra güzelce temizlersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…