2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya normalde benim kayınvalidemde yapardı bana da o ara başka işleri vardı
annemde biber yetiştirmişti
dalından koparması gerekti buzdolabında da çürümeye başlıycaktı
bari yapayım dedim
annemden aldım tarifini yaptım
çokta basitmiş
nasıl dua etti anlatamam
o da bana öyle diyo zaten
millet gelininine verir diyo ben gelinimden alıyorum
kusura bakma kızım diyo :1:

valla aylin takdir ettim seni
kayınvalidenden beklemeyip kendin yapmıssın hatta
benim kimsem yok burda bir eşim bir ben
cok kötü oldum bir anda

Son düzenleme:
benim kayınvalidemde 16 kilo domates yaptı bende yardım ettim. evde iki kişiler fazla fazla yeter onlara. kavanozlara falan beraber doldurduk. eşimde orda diyor anne bize 3 kavanoz ayır. dedim neden 3 kavanoz. diyor 3 kişiyiz ya :60:

Kübra ıspanak yaptınmı dün
ben tembellikten güzelim ıspanağı suyun içinde brak erimiş :52:
Bir dahada almadım

işte akşam oluyor ne yemek başlıyor

Bende netten okudum yaptım

fasulye 5-6 pişimlik
patates kızzartmalık
biber
dolmalık biber
bezelye için havuç+patates karışımı
kabak küp küp doğranmış

kayınvalidem yarım şişenin küçüğünden salça
yine ay şişe boyutunda tarhana verdi

kendiside 17 kovanoz :))))))))))))))))))))))
onada şükür

senin bu kaynanoş beni birgün öldürecek canım

Kübra ıspanak yaptınmı dün
ben tembellikten güzelim ıspanağı suyun içinde brak erimiş :52:
Bir dahada almadım

işte akşam oluyor ne yemek başlıyor

valla dün ıspanakla bozmuştum kafayı hemen yaptım tabi. eşimde yemeğe gelmedi geç geldi. oturdum yedim koca bir tabak. sonrada zaten biraz kötü oldum uyumuşum. bütün gece öyle yatarak geçti.

canım suyun içinde bırakma. ben biraz bekletip tek tek yıkıyorum ıspanakları. tertemzi oluyor.

bu akşam biraz daha ıspanağım var. yarım kilo almıştım zaten. tv miz yok diyorum onu alıp kayınvalidememi gitsem onda da ne varsa oturur beraber yeriz tv mizide izler geliriz.

içimizde en şanşlımız sensin o zaman canım alıcağın eve kiler yaptırman lazım senin:1: Ne güzel herşeyin fazla fazla hazır

hiç sorma kuzum valla düşünmüyor değilim koyacak yer lazım allah yemeyi nasip eylesin inş. kuzu

sizin hiç masrafınız olmayacak desene :1:

hiç masrafımız olmayacak ama 15 bin borcumuz var kuzu :1:

ya bugün ne yapıcaksınız ben anneme gitmeyi planlıyodum ama eşim aradı şimdi akşama yemeğe arkadaşı gelicekmiş bize çok bişeyle uğraşma pratik bişeyler yapsan yeter dedi ama olmaz öyle doğru düzgün bi yemek yapmam lazım ne yapsam acaba off evde çok dağınıktı ya

Tadımlık verdi buketcim herhalde aman beklentim yok ihtiyacımda yok tarnayı sevmiyorum ben salçada ramazanda erzak ta vermişler iki tane açılmamış var yazın zaten domates kullandım artık kış boyu yeter :)

samsunda pirinç tarlaları
herşey domates felan var ama gelen yok herlade göndermediler

Valla nazar değmesin kayınvalidelerinize.
Ayy pardon kızlar bak yeni aklıma geldi, kayınvalideciğimde üzüm yaprağı vermişti, kadının günahını almayayım şiMDİ.
Ama annem resmen erzak koydu yaa, sanki burada yokmuş gibi nohut, mercimek koydu, elinde yapsa anlıcamda oda marketten alıyor...

bende bu akşam kayınvalidemlere gideyim diyorum hafta sonu uğradık ama malum eşim yanımda olunca hiç oturup konuşup dedikodu yapamadık bu akşam gideyim hem özledim aradı kızım gel hiç kaynatamadık özledim dedi ama bakalım artık ruh halime bağlı

merhaba arkadaslar,

Hisar Nice tencere setini %50 indirim yapmışlar ,

gecen ay tüm karaca ürünleri %80 indirimliydi kalan bazı ürünler var hala sitede

Hisar Milano 115 parça çatal kaşık bıçak aldım tavsiye ederim çeyzzi alışverişi için

ya bugün ne yapıcaksınız ben anneme gitmeyi planlıyodum ama eşim aradı şimdi akşama yemeğe arkadaşı gelicekmiş bize çok bişeyle uğraşma pratik bişeyler yapsan yeter dedi ama olmaz öyle doğru düzgün bi yemek yapmam lazım ne yapsam acaba off evde çok dağınıktı ya

esracım hamilesin çok uğraşma
çorba
pilav
fırında patates tavuk versen

unutmuşum =/

-----------------------------

merhaba arkadaslar,

Hisar Nice tencere setini %50 indirim yapmışlar ,

gecen ay tüm karaca ürünleri %80 indirimliydi kalan bazı ürünler var hala sitede

Hisar Milano 115 parça çatal kaşık bıçak aldım tavsiye ederim çeyzzi alışverişi için

Son düzenleyen: Moderatör:
zeynep soğanı çiğden doğrayıp mı koydun

zeyneppp nilay için nikah fotolarından koyar mısın rica etsek

onu bilmiyorum canım biz bu kahvaltılık sosa koymuyoruz havuç

2 havuç konuluyor cnm değişik bir tat veriyor

nesrinim çiğden koyuyorum
yemek yaparken atıyrm miktarı kadar tencereye kavuruyorum çok pratik oluyor

buket benim pek nikah fotom yok
evde resim olanlar var cd yi kaybettim :(
yarın o resimlerden çeker koyarım isterseniz

ayh esra şimdi onlara göre pratik bişeyler yap demesi kolay. ne yaparsan yap pratik olmuyor işte.

Back