- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #98.681
esracım hamilesin çok uğraşma
çorba
pilav
fırında patates tavuk versen
maşallah deniz hemen çödün işi. esracım güzel ve kolay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çorba
pilav
valla dün ıspanakla bozmuştum kafayı hemen yaptım tabi. eşimde yemeğe gelmedi geç geldi. oturdum yedim koca bir tabak. sonrada zaten biraz kötü oldum uyumuşum. bütün gece öyle yatarak geçti.
canım suyun içinde bırakma. ben biraz bekletip tek tek yıkıyorum ıspanakları. tertemzi oluyor.
bu akşam biraz daha ıspanağım var. yarım kilo almıştım zaten. tv miz yok diyorum onu alıp kayınvalidememi gitsem onda da ne varsa oturur beraber yeriz tv mizide izler geliriz.
kız sizin tv bizim oturma odasındaki tv idi ne oldu yepyeni tvye
hiç sorma kuzum valla düşünmüyor değilim koyacak yer lazım allah yemeyi nasip eylesin inş. kuzu
hiç masrafımız olmayacak ama 15 bin borcumuz var kuzu![]()
çorba
pilav
hiç sorma kuzum valla düşünmüyor değilim koyacak yer lazım allah yemeyi nasip eylesin inş. kuzu
hiç masrafımız olmayacak ama 15 bin borcumuz var kuzu![]()
Tadımlık verdi buketcim herhalde aman beklentim yok ihtiyacımda yok tarnayı sevmiyorum ben salçada ramazanda erzak ta vermişler iki tane açılmamış var yazın zaten domates kullandım artık kış boyu yeter :)
samsunda pirinç tarlaları
herşey domates felan var ama gelen yok herlade göndermediler
unutmuşum =/
-----------------------------
çorba
pilav
ayh esra şimdi onlara göre pratik bişeyler yap demesi kolay. ne yaparsan yap pratik olmuyor işte.
kocamın pratik menüsünü veriyorum
Hazır domates çorbası ( ki bugüne kadar evde bikere hazır çorba yapmışlığım yok ve eve sokmam hiç öyle şeyleri karşıyım içinde çok kimyasal katkı maddesi var diye hiç kullanmam hazır çorba bulyon falan)
Köfte- patates
MAkarna
bana bu menüyü söyleyince sanki okuldan gelicek çocuğuma hazırlıcakmışım gibi geldi
Ama olmaz ya daha doğru düzgün yemek olsun istiyorum
mercimek çorbası yap hemen düdüklüye at pişsin sonrada blender dan geçirirsin süzme olur mis gibi.
eşin madem köfte demiş izmir köfte gibi yap canım patatesli fırına ver.
yanınada makarna yada pilav.
canım bu olabilir bide şey geldi aklıma annemin bana verdiği kurutulmuş kare şeklinde hamurlar var onu diyorum haşlayım üstüne kıyma ve yağ yanınada çorba ve salata yapsam nasıl olur.
Birde şu menü var aklımda alinazik kebabı çorba yanınada makarna gidermi acaba
Bazen sinir olmuyor değilim kızmıyorda değilim ama biraz kendimde buluyorum beklenti içinde olduğum için düüncelerimi düşünsün istiyorum ama çok zor olduğunu biliyorum bende onun gibi olamam
yinede elime bir tas yemek verip gönderiyor sağolsun
hem kızıyorum hem seviyorum
allah sağlık versin iyi olsunlarda bişey istemiyorum
bişey olursa yürekten üzülürüm atamam belli bir süre
ki nerden geldin bu konuya derseniz ablamın kaynanası kanser olmuşta![]()
Bazen sinir olmuyor değilim kızmıyorda değilim ama biraz kendimde buluyorum beklenti içinde olduğum için düüncelerimi düşünsün istiyorum ama çok zor olduğunu biliyorum bende onun gibi olamam
Canım bu olabilir bide şey geldi aklıma annemin bana verdiği kurutulmuş kare şeklinde hamurlar var onu diyorum haşlayım üstüne kıyma ve yağ yanınada çorba ve salata yapsam nasıl olur.
Birde şu menü var aklımda alinazik kebabı çorba yanınada makarna gidermi acaba