2011 gelin adayları buyrun sohbete

beyaz birşey mi giysen acaba canım nikahta şapka takıyorlar ya sarınım zeynepte vardı öyle birşey takarsın

imkanın varsa bence düz renk hoş bir elbise fln bakabişlirsin nilayy
ama boşver dersen elbise güzel

imkanın varsa bence düz renk hoş bir elbise fln bakabişlirsin nilayy
ama boşver dersen elbise güzel

beyaz birşey mi giysen acaba canım nikahta şapka takıyorlar ya sarınım zeynepte vardı öyle birşey takarsın

Hımmm annem bakmamızdan yana kızlar.
Bu elbise olmaz bak beğen alalım dedi.Ama benim içimden gelmedi.
Yorgundum boşver anne evdekini giyerim dedim bak diyorsunuz yani?

Bukomm düğün olcak zaten gelinlik giymesem düşünebilirdim ama sıradan olsun istiyorum.
Ne spor ne klasik olsun istiyorum oda en uygunu bu oluyor.

canım sadece bir kaç kişilik olacak oslaydı masraf etme derdim ama herkes niyetlenmiş. bencede siyah veya beyaz şık bir elbise al canım. zaten yeni gelinlerin öyle bir elbisesi olması gerekiyor. ziyan olmaz her zaman giyersin

Bizde nikahta ay gözüm kimseyi görmedi valla fotocular hariç

ben ilk evet dememyi düşünüyordum sonra içimden bir ömre evet dedim
eşimde sonsuzda dek evet dedi

ay ay ay zamana bak :)

nurgül kat mülkiyeti varmı öğren kimi alırken arsaya ortak gibi görünüyor onları bakın araştırın 45 bin arsa bile alınmıyor bence çok ekonomik bazı durumlar sanş oluyor bizde 3 katlı bir evi 100 satmışlar çok güzel adam köyüne dönecekmiş orda yaşayacakmış yeni bir bina ama tabi satıldıktan sonra duyuyor insan inşallah hayırlsı olur alırsınız

Evet malesef kalabalık olacak o yüzden rahat gitme şansım yok
Bir bakayım eğer beğenmezsem yine bunu giyerim artık.

sen bilirsin tabi canım da zeynebin nikahtaki tarzı benim çok hoşuma gitmişti o yüzden dedim

madem annen de öle demiş canım bakın ozaman bencede
daha klasik şık bir elbise bak siyah beyaz fln hem herzaman kullanırsın
nikahtada fotoğraf fln çekilceksiniz gelin olduğun belli olsun bence buletin dediği gibi
saçınada şapka gibi bir aksesuar kullanabilrsin

yada hazır dışarda satılan beyaz duvaklar varya küçük onlardan al hem esprili olur hemde güzel

Ay nilay bir kere nikah yapıyorsun 5 kişi nikaha gitmiorsun ki düğün gibi al bir tane yarın öbürgün akraba düğünü felan giyersin beyaz bir elbise yada siyah ayakkabı felan kombine edersin o olbiseyi başka zaman giyersin maddi durumun müsaitsen al derim
kafanada tül alıp taçla kendinde yapabilirsin zamanın yoksa yapan arklarım olmuştu

gerçekten çok az kaldı. Sağol canım Senin evinide çok beğeniyorum ben

sen bilirsin tabi canım da zeynebin nikahtaki tarzı benim çok hoşuma gitmişti o yüzden dedim

Çok ruhsuzum ben kızlar yaa gerçekden.

Aklıma hiç gelmedi,duvaktır,şapkadır.
Maddi olarak bir sıkıntım yok allaha şükür tamamen tembellikden.
Tamam bu akşamdan başlıyım bakınmaya beyaz bir elbise yada siyahlı beyazlı bir elbise yada siyah diyorsunuz.
Hazır duvaklarada bir bakayım esprili olur:)

zeynep gelsin ondanda nikah fotosu iste bence canım

Diyetimin 1.günü

ayşeeeeeee duy sesimi
eti form aldım çikolatalı hani birden kesmeyeyim alışmışım tatlı şeylere başım döner hemen
ekmek yemicem artık sabahları ılık su bağırsakları çalıştırsın
öğlen meyve böyle bişey olur mu ki

ay kızlarr benimde nikahta söyleyeceğime dair bir sürü şey vardı kafamda o an hepsi silindi...sesim bile çıkmadı ya kadın tam 3 kez evet dedirtti bana nasıl rezil olmuştum :) :) en sonunda ya dedim napiiim bu kadar çıkıyor sesim ...

Evet istiyeyim canım banada fikir olsun.
İyiki sormuşum yoksa öyle gitcektim valla:)
Saçımada bir fön tamam diyordum

ya nilay biraz bende snein gibiydim beni dürtüklediler. iyikide yapmışlar. şimdi pişman olurdum. mesela kına gecesi için uygun olsun diye basit bir elbise aldım. şimdi ki aklım olsa hiç düşünmezdim. şık olurdum. bence sende şık ol. bir defa olacak şeyler. güzel beyaz veya zisyah bir elbise altınada bir ayakkabı. saçını yaptırrırsın yeter.

Olmaz canım.

Sabah düzgün bir kahvaltı yapmalısın.

1 dilim kepek ekmeği,domates,salatalık,maydonoz,az,peynir bir iki tane zeytin şekersin çay gibi.

Ara yapmalısın o arada form yiyebilirsin bir iki tane yanında bir bardak light süt belki.

Öğlen çorba salata olabilir.
Yada ızgara çeşitleri olabilir ekmek kesinlikle yok.
Yada sebze olabilir 6 kaşık yanında yoğurt olabilir.

Ara tekrar meyve yiyebilirsin

Akşamda sadece sebze yiyebilirsin,çorba içebilirsin.

Yatmadan önce geç yattığın için tekrar meyve yiyebilirsin.

Böyle olduğunda sık sık az ve düzenli yediğinde bağırsakların çalışıcakdır.
Kilo kaybın su değil yağ olucakdır.Meyve tatlı ihtiyacını sağlıcakdır.Yumurta,süt,yoğurtta kas kaybetmeni önlicekdir.

Senin yaptığın şekilde sadece kendine zarar verirsin.

Son düzenleme:
Kızlar herkese merhaba...Umarım gününüzün ilk yarısı güzel geçmiştir..
Nilaycım nikah her ne kadar kendi aranızda olacak olsa da sonuçta hayatında bir kez yaşayacağın bişey olacak inşallah.O yüzden bence de daha farklı ve günün anlamına uygun beyaz renkli bi elbise giymelisin.Hem öyle beyaz giyince kendini daha da gelin gibi hissedersin nacizane fikrimi söylemek istedim canım

Evde kahvaltı yapmak istemiyor canım hiç
gelirken ekmek arası felan yapıyorun şimdi hamur alıp o poğaçadan deneyeyim sabahları hem eşim yer hem ben offfffffff hep boğaz ya çok aldım sağlıklı bir şekilde vermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…