- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #98.461
yok canım bilmiyorlar. şimdi adamlara ben hamileyim demekte zor ya. utanırım. kontrollere falan gidiyorum ya izin alıp bir rahatsızlığımın olduğunu düşünüyorlardır mutlaka. çünkü ilk defa böyle dr için sık sık izin alıyorum. bakalım bir öğlen olsun kaçıcam artık.
Esracım bende çok özledim sizleri,hep aklım sizde vallahi :)
İşlerimi hallettim sayılır bundan sonra daha sık gelicem sabahları...
Senin hamilelik nasıl geçiyor canım ?
günaydınn kızlarr hava ne kadarda soğudu birden böyle yaa
Eminecim hoşgeldin ya artık daha sık gir lütfen özlüyoruz seni
Denizcim ellerine sağlık sende bütün misafirlerin üstesinden gelmişsin kaynanamlarda bize gelmek istiyolar eşimin anneannesi daha görmedi evimizi onu getirelim diyolar ama ben üşengeçlikten çağırmıyorumAma bu hafta içi çağırmam lazım artık kaç kere söylediler.
Kübracım o hastalık değil canım hamileliğin etkisi insanın nefes almaya hali olmuyo izin al git canım hatta annen falan yakınsa ona git dinlen bigüzel
Hoşgeldin canımcım.
Annen yanıbaşındaymış be canım benim gibi olsan ne yaparsın.
Annemden kilometrelerce uzaktayım, Türkiye'nin en uç noktasındayım.
Ama zorlanmıyo değilim(
Sen baya aşmışsın, ben ilk evlendiğimde biber dolması yapıyordum soğan doğramayı unutuyordum :))
Çok sevindim canım gel tabi ya iş iş nereye kadar
Valla hamileliğin balayısı diyolarmış bu ikinci döneme gerçekten öyle ilk dönemdeki sıkıntılarımın çoğu bitti şuan çok güzel gidiyo herşey bikaç zorlayan şey oluyo tabi ama artık o kadarcıkta olsun diyorum.
Nesrincim bende ekli değilmişsin o yüzden göremiyorum...
Ekle beni bende bakayım
günaydınn kızlarr hava ne kadarda soğudu birden böyle yaa
Eminecim hoşgeldin ya artık daha sık gir lütfen özlüyoruz seni
Denizcim ellerine sağlık sende bütün misafirlerin üstesinden gelmişsin kaynanamlarda bize gelmek istiyolar eşimin anneannesi daha görmedi evimizi onu getirelim diyolar ama ben üşengeçlikten çağırmıyorumAma bu hafta içi çağırmam lazım artık kaç kere söylediler.
Kübracım o hastalık değil canım hamileliğin etkisi insanın nefes almaya hali olmuyo izin al git canım hatta annen falan yakınsa ona git dinlen bigüzel
evet canım dün başladı mide bulantısı ve halsizlikle bugünde devam ediyor. normalde mide bulantım normal boyutlardaydı. ama bir kere daha böyle olmuştum. arada yatırıyor sanırım. o zaman oduğumda hafta sonuydu yatıp dinlenmiştim dinlenemedim ya geçmiyor sanırım. öğlene kadar olan işlerimi halledip gideceğim canım annemi çağırırım sanırım.
ekledim canım
ay kıyamam canım allah sabır versin hepimize ya...
ama benim de durumum brz farkli babam vefat etti,annem sadece kız kardesimle kaldı...kardesimle de benim kadar ii anlasamaz,annemin tek dert ortagi bendim...simdi yapayalnız kaldı gibime gelio...allahtan simdi kardesim var ama o da evlenince nolcak
cok uzuluyorum onun icin...cok baglandik biz annemle birbirimize babam oldukten snr...
aksamlari otururken napıyorlar acaba,keske gidip gorebilsem seklindeyim hep...
valla bu saydıgım yemeklerin hepsini hayatımda ilk defa yapıyorum,anneme telefonda soruyorum once snr da yapıyorum ben de sastım kendıme:) tabi oldukca yavasım ama:) bir sogan,domates dogramak icin bile ugrasıyorum...
Öyle tabi hayırlısıyla bi görseydik o günleride. Gerçi ben hala çocuğum olucakmış gibi adapte olamadım tam olarak hala inanasım gelmiyo:))
Tabii canım birazcık sıkıntısı olsun varsın,bebişini hayırlısıyla kucağına alınca hepsini unutcaksın nasıl olsaaa
sraplez gelinlikle donacağım kesin 30 eylülü sağnak yağışlı gösteriyor düğün günü yağmasa bile yerler ıslak olur gelinliğim batar
Hoşgeldiniz kızlarrrr.....
Kübracım geçmiş olsun
Salonumuda ekledim kızlar mutfagımı falande eklicem birazdan
kızlar dün kk da evim güzel evimi gezerken komşumu buldum yani henüz tanışmasakta 2 ev bu kadar benzemeyeceğine göre kesin bizim sitede oturuyor ben 2 komidin sığdıramadım hatun koca başlıklı yatağı sığdırmış
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...likofretin-2bucuk-aylik-yeni-gelin-evisi.html
Canım evin çok güzel,güle güle mutlu,huzurlu oturun inşallahhh :))
Öyle tabi hayırlısıyla bi görseydik o günleride. Gerçi ben hala çocuğum olucakmış gibi adapte olamadım tam olarak hala inanasım gelmiyo:))
teşekkür ederim canım. bende gördüm salonunu çok güzel olmuş. genç beyin okuruyuz sanırımgüle güle huzurla mutlulukla otur inşallah.
sraplez gelinlikle donacağım kesin 30 eylülü sağnak yağışlı gösteriyor düğün günü yağmasa bile yerler ıslak olur gelinliğim batar
ekledim canım
aminnn cnm
nasılda dikkat ettin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?