2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kübracım söyle canım hem belki biraz daha insafa gelirler. Benim burda herkes iyi çok şükür ama bi tane müdür vardı sürekli beni gıcık eden sanırım patronum konuştu onunla o kız hamile üstüne gitme diye şimdi bana bir iyi bir herşey için rica minnet ediyo herkes daha özel davranıyo boşver sende söyle canım biran evvel.

Esracım bende çok özledim sizleri,hep aklım sizde vallahi :)
İşlerimi hallettim sayılır bundan sonra daha sık gelicem sabahları...
Senin hamilelik nasıl geçiyor canım ?

Çok sevindim canım gel tabi ya iş iş nereye kadar
Valla hamileliğin balayısı diyolarmış bu ikinci döneme gerçekten öyle ilk dönemdeki sıkıntılarımın çoğu bitti şuan çok güzel gidiyo herşey bikaç zorlayan şey oluyo tabi ama artık o kadarcıkta olsun diyorum.

evet canım dün başladı mide bulantısı ve halsizlikle bugünde devam ediyor. normalde mide bulantım normal boyutlardaydı. ama bir kere daha böyle olmuştum. arada yatırıyor sanırım. o zaman oduğumda hafta sonuydu yatıp dinlenmiştim dinlenemedim ya geçmiyor sanırım. öğlene kadar olan işlerimi halledip gideceğim canım annemi çağırırım sanırım.

ay kıyamam canım allah sabır versin hepimize ya...

ama benim de durumum brz farkli babam vefat etti,annem sadece kız kardesimle kaldı...kardesimle de benim kadar ii anlasamaz,annemin tek dert ortagi bendim...simdi yapayalnız kaldı gibime gelio...allahtan simdi kardesim var ama o da evlenince nolcak

cok uzuluyorum onun icin...cok baglandik biz annemle birbirimize babam oldukten snr...

aksamlari otururken napıyorlar acaba,keske gidip gorebilsem seklindeyim hep...

valla bu saydıgım yemeklerin hepsini hayatımda ilk defa yapıyorum,anneme telefonda soruyorum once snr da yapıyorum ben de sastım kendıme:) tabi oldukca yavasım ama:) bir sogan,domates dogramak icin bile ugrasıyorum...

Tabii canım birazcık sıkıntısı olsun varsın,bebişini hayırlısıyla kucağına alınca hepsini unutcaksın nasıl olsaaa

sraplez gelinlikle donacağım kesin 30 eylülü sağnak yağışlı gösteriyor düğün günü yağmasa bile yerler ıslak olur gelinliğim batar

bol su iç canım yağlı ve ağır yemekler yeme bol bol meyva ye dinlenebildiğin kadarda dinlen.

Senin yine kızkardeşmiş benim erkek kardeşim var sadece.
Bende babamı kaybettim, üstelik ablamda anneme çok yakınken ben evlendikten 1 hafta sonra taşınmak zorunda kaldı.
Yinede hamdolsun diyoruz, ablam ev sahibi oldu, benim çok şükür mutlu bir evliliğim var.
Annem kimseye muhtaç değil.
Tek tesellimiz bunlar canım, aksi takdirde hayat çekilmezki, ben bu aralar çok taktım eşim kendini sorumlu tutuyor.
Annenden ayırdım mutsuz ettim seni diyor, benimde üzüntüm katlanıyor bu defa, o nedenle dik durmalıyımki eşim kendini suçlu hissetmesin.

Tabii canım birazcık sıkıntısı olsun varsın,bebişini hayırlısıyla kucağına alınca hepsini unutcaksın nasıl olsaaa
Öyle tabi hayırlısıyla bi görseydik o günleride. Gerçi ben hala çocuğum olucakmış gibi adapte olamadım tam olarak hala inanasım gelmiyo:))
sraplez gelinlikle donacağım kesin 30 eylülü sağnak yağışlı gösteriyor düğün günü yağmasa bile yerler ıslak olur gelinliğim batar

Canım sen mutlaka yanına bi şal al kalın olanlarından yoksa çok üşürsün. Merak etme canım çok kirlenmez evin önünden arabaya biniyosun salona gidiyosun salondan çıkıyosun eve gidiyosun yani kirlenirsede kirlensin boşver etek uçları kirlenir sadece dert etme

ayy buket gözlerim yoruldu salonu harika olmus kızın ama diğer odalar tıkıs tıkıs bide mutfagın lavabosunu aldırmıs keşke sende aldırsaydın

Öyle tabi hayırlısıyla bi görseydik o günleride. Gerçi ben hala çocuğum olucakmış gibi adapte olamadım tam olarak hala inanasım gelmiyo:))

Karnın burnuna geldiğinde birden alışırsın merak etme :)))
Ayy ben bile heyecanlanıyorum valla arkadaşlarımın hamileliklerini düşününce

senin düğünün kır düğünü gibi olmıycak dimi buket salonda olucak
eğer salonda olucaksa çok dert etme
benim düğün günü değil ama kına günü çok fena yağmur yağmıştı
düğün günü de yerler ıslaktı tabi
gelinalı sırasında etekleri biraz battı ama o kadar belli olmuyo zaten
dert etme yani
ama mutlaka bi şal al
kayınvalidem ördürmüştü benim için iyi olmuştu

evin çok güzelmiş canım
güle güle mutlulukla otur inşallah

esracım dikkat ediyorum yediklerime ağır şeyler yemiyorum meyve zaten kurtarıcım. allahtan canımda çekiyor yiyorum bol bol. haklısın aslında söylesem hamileliğimi biraz daha anlayışlı olurlar belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…