• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Tanyel hoşgelmişsin.

Ben nilay.22 yaşındayım kısmetse 12 kasım geliniyim.
İstanbuldayım malesef ki finansçıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.:1:

1,5 ay sonra düğünüm var hem heyecanlıyım hem değilim.Hem mutluyum hem hüzünlü.
Böyle karma karışık ruh hali içinde gün sayıp hatunlarla sohbet ederekde tecrübe kazanıyorum.

kızlar bugün pilavüstü döner yapıcam kendim hazırladım
önüne çorba yapsam mı bilemedim
ne çorbası güzel olurki mercimek mi şehriyemi yoksa yapmasam mı
hazır izinli günümdeyken döktüreyim dedim
böreği bende hemen defterime ekledimmmm

Tanyel hoşgelmişsin.

Ben nilay.22 yaşındayım kısmetse 12 kasım geliniyim.
İstanbuldayım malesef ki finansçıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.:1:

1,5 ay sonra düğünüm var hem heyecanlıyım hem değilim.Hem mutluyum hem hüzünlü.
Böyle karma karışık ruh hali içinde gün sayıp hatunlarla sohbet ederekde tecrübe kazanıyorum.

ayy nilay KOP-TUM allah canini almasin emi bacim hahahahhahahah

iyi bakalim : arkadasim simdi benim adim tanyel

24 yasindayim, üniyi bitirdim aslinda...tezimi yaziyorum...daha dogrusu yaziyor olmus olmam lazim ama onun yerine calisiyorum,
babamin islerinde yardimci oluyorum. ama aslinda okudugum bölüm ingilizce isletme.

Malatyaliyim, frankfurt almanyada oturuyorum, yaz tatilinde izmirde ve marmaristeyim....

fotogtrafciligi cok seviyorum =)))))

kisa ve öz oldu sanirsam :P

memnun oldum ....
bu ara simdiden allah sabir versin dügün hazirliklari icin...mutluluklari simdiden diliyorum =)

kızlar bugün pilavüstü döner yapıcam kendim hazırladım
önüne çorba yapsam mı bilemedim
ne çorbası güzel olurki mercimek mi şehriyemi yoksa yapmasam mı
hazır izinli günümdeyken döktüreyim dedim
böreği bende hemen defterime ekledimmmm

Nesrincim bence çorbaya gerek yok.
Ama illede yapayım dersen bence şehriye yerine mercimek daha mantıklı.
Pilan olduğu için şehriyeyi pek önermem.Ama yapmasanda çorba eksikliği hissedilmez bence.
Şöyle güzelcene salata yapabilirsin daha hafifi olur.

Nesrincim bence çorbaya gerek yok.
Ama illede yapayım dersen bence şehriye yerine mercimek daha mantıklı.
Pilan olduğu için şehriyeyi pek önermem.Ama yapmasanda çorba eksikliği hissedilmez bence.
Şöyle güzelcene salata yapabilirsin daha hafifi olur.

katiliyorum...bence söyle koyu bi sarmisakli cacik mükemmel gider yanina...

corba yerine pilavin yaninda ve dönerin yaninda süper olur....

corbadan vazgec =)

kizlar bu ara ZUHAL yasiyormu daha?
nerelerde? sabahlari hep bizimleydi?

Son düzenleme:
ayy nilay KOP-TUM allah canini almasin emi bacim hahahahhahahah

iyi bakalim : arkadasim simdi benim adim tanyel

24 yasindayim, üniyi bitirdim aslinda...tezimi yaziyorum...daha dogrusu yaziyor olmus olmam lazim ama onun yerine calisiyorum,
babamin islerinde yardimci oluyorum. ama aslinda okudugum bölüm ingilizce isletme.

Malatyaliyim, frankfurt almanyada oturuyorum, yaz tatilinde izmirde ve marmaristeyim....

fotogtrafciligi cok seviyorum =)))))

kisa ve öz oldu sanirsam :P

memnun oldum ....
bu ara simdiden allah sabir versin dügün hazirliklari icin...mutluluklari simdiden diliyorum =)

Almasın tabi kız daha muradıma eremedennn :23:

:1::1: Çoookk kısa ve öz olmuşş kuzucum aferim ön elemeleri geçtinn dur ödülünü vereyim al bakalımm :65:

Aminnn...Valla allah sevdiceğime sabır versin bana bu dönemde katlanmak birazcık zor oluyorda.:12:
Ama ne yapalım canım kız evi naz evidir.Annemler bile diyor nilaya kalsa mayısda ev tutucakdı allahdan damadımız akıllı diye.

Bir gün eve takmışdım o sorun çözüldü.Bir ara eşyalara taktım,bir ara gelinliğe,bir ara gelin ayakkabısına,şu anki sitresim nikah işlemleri.
Yakın tarihlerde bu liste uzayıp gidicek.Hatunlar kızıyorlar ama dünde iki hattının birden meşgul olmasına takdım.Sonra ikna etti tabi nese böyle işde çenem düştü

Zamanla daha iyi tanıcaz zatiii :70:

katiliyorum...bence söyle koyu bi sarmisakli cacik mükemmel gider yanina...

corba yerine pilavin yaninda ve dönerin yaninda süper olur....

corbadan vazgec =)

kizlar bu ara ZUHAL yasiyormu daha?
nerelerde? sabahlari hep bizimleydi?

Evet cacıkda kesinlikle mantıklıı :56:

Zuzuşum evlendii şekerimm eylül sonuna kadar yok.
Kilit noktamdı günleri saydık saydık gelin ettik.
Şimdi sıra bukette sonra bende ve düğündaşımda.
Sonrası allah kerimm :nazar:

tamam tanyel vazgeçtim
hoşgeldin bu arada
zuhal evlendi canım

hosbulduk canim....evlendikten sonra ugramiyormu hic yahu ? ben özlerim zuhali...kavgalarimiz az degildi =))))

Almasın tabi kız daha muradıma eremedennn :23:

:1::1: Çoookk kısa ve öz olmuşş kuzucum aferim ön elemeleri geçtinn dur ödülünü vereyim al bakalımm :65:

Aminnn...Valla allah sevdiceğime sabır versin bana bu dönemde katlanmak birazcık zor oluyorda.:12:
Ama ne yapalım canım kız evi naz evidir.Annemler bile diyor nilaya kalsa mayısda ev tutucakdı allahdan damadımız akıllı diye.

Bir gün eve takmışdım o sorun çözüldü.Bir ara eşyalara taktım,bir ara gelinliğe,bir ara gelin ayakkabısına,şu anki sitresim nikah işlemleri.
Yakın tarihlerde bu liste uzayıp gidicek.Hatunlar kızıyorlar ama dünde iki hattının birden meşgul olmasına takdım.Sonra ikna etti tabi nese böyle işde çenem düştü

Zamanla daha iyi tanıcaz zatiii :70:

amannn yandik seninle desene nilay =)))))) ok ok ok...no stress......herseyi hal ederiz hep beraber....biz kadinlar her an baska bir sey düsünebildigimiz icin büyük sacmaliklari bi araya getirip kendi senarjomuzu kendimiz yazabiliyoruz.....

takma canim BURDAYIZ =)

çiğdem psikolojim bozuk :)))))))))

topikte pek sağlıkçı var

her türlü hizmete açığız :)
çiğdemmmm benim psikolojim bozuk diyo yaa yerim seni cadı :1:
bizde birasdan çay molası verecegz çay demledık yannda bisküvi herkesi beklerim:)))))

kızlarr yaa akşama mısafırlerıme bı tuzlu tarıfı verın kolayy beeee

ayy kızlar geçen ben bişi öğrendim hemencik paylaşıcam..
kolay poğaça tarifi ;
fırından alınmış 2'li hamurun içine bekletilmiş katıyağiçine koy yoğur. üzerini kapat.
dolapta beklet 1 saat
sonra top top parça al elinle aç içine peynir maydonoz.
üzerine yumurta sarısı çörek otu tmmdır..
yanlız denemedim tarif anneme ait :81:

Son düzenleme:
hosbulduk canim....evlendikten sonra ugramiyormu hic yahu ? ben özlerim zuhali...kavgalarimiz az degildi =))))

amannn yandik seninle desene nilay =)))))) ok ok ok...no stress......herseyi hal ederiz hep beraber....biz kadinlar her an baska bir sey düsünebildigimiz icin büyük sacmaliklari bi araya getirip kendi senarjomuzu kendimiz yazabiliyoruz.....

takma canim BURDAYIZ =)

:1::1::1:

Relaxx diyorsun yani...Dün kendime kocaman Bir DUR dedim zati.
Bu anların tadını çıkarıyorum şuan gayet sakinim darısı diğer günlerin başına inşallah.:61:

Back