2011 gelin adayları buyrun sohbete

Mutlu olan el kaldırsın kutla kutla kutlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çekemeyen aramızdan ayrılsınnnnnn hızla hızlaaaaaaaaaaaaa

şu beğen neden kalktıııııı anlamıyorummmmmmmmmmm

süperrrr özetlemişssin canım sağol
şimdi tam oldu valla
hamile olan arkadaşlar tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah
eda geçmiş olsun cnm
evlenen herkese bol bol mutluluk versin rabbim
ayşe ve aylin sizlerede hayırlı olsun
kazasız belasız kullanmak nasip olsun

Sağol nilaycım iyiyim çok şükür, çalışıyorum yoğun bi şekilde.
Evlilikte iyi gidiyo diyim iyi olsun :S biraz sıkıntılıyım son zamanlarda, netim olsaydı kızlarla paylaşırdım diyorum hep aklıma geliyosunuz yani. bazı akşamlar okuyorum geçmişi ama beğen butonu olmadığı için haberiniz olmuyo tabi gelip gittiğimden :) seninde iyice az kaldı dimi düğün?

Beni unutmuşsun edoşşş aşk olsunnnnn

hee bu cimcime kızda pek bi nazlı nesrin sevdicegi bişi diyince ağlayıveriyo hemen
buraya gelince anlatıyo
bizde hemen iki şaplak atıyoruz poposuna düzeliyo..
çok nazlııııııı bi görrr illallah dersin..
ama bi iilişkisi var parmak ısırtır..sevdiceğide sevdiceği..
o nişanlısının fıstıgı..
1.5 ay sonra evleniyo

Hayırdır canım neden sıkıntılısın bakayım?Her zaman dinleriz biliyorsun.
Sen yaz biz sabah gelince okuruz haberin olur kuzucum.
Benimde az kaldı günler geçmiyor desekde hızla akıp gidiyor.
Hazırlıklara son gaz devam ediyoruz.Çoğu iş bitti zaten eve yerleştirmeye başladığımızda daha da rahat edeceğim inşallah.

Öncelikle probleme yönelik açıklama yapayım o zaman:))dişlerin arasını temizlemen güzel bişey ama kürdanla değil de diş ipiyle temizlemen daha sağlıklı canım.çünkü kürdan diş etlerine zarar verebilir...
Evlilik iyi gidiyo çok şükür.Ben ailemden farklı bi şehirde okudum yemek yapmayı vs.biliyorum ama çok yoğun çalıştığım için eve çok yorgun geliyorum ne yemek yapmaya ne de ev işlerine halim kalmıyo.İşlerimi yetiştirmekte çok zorlanıyorum.Sizlerin yaşadıklarını da okudukça sanki bi güç buluyorum kendimde:13:

kuzum telde tam bahsedecekken yarım kaldı..
hadi hayırlııs olsun..p.tesi muhakkak konusalım çok öptüm

evet canım telde bahsetmiştim bizim patronun arkadaşı beylikdüzünde yapıyor adam daha temeli kazmış 2 senede bitirecekmiş peşinat istiyor bizden hemen hasırcıların media marketin karşısında kuzu ev bitene kadarda teslim alana kadarda her ay 1500 tl vereceğiz teslim alırkende kredi çekeceğiz inş. olur ya hayırlısıyla

teskrr ederm amn canm hepmıze ınsallh ayy ev mı alıyorsunuz cok sevndm hadı hayrlısı

evet yelizciğim düşünüyoruz hafta sonu gideceğiz görüşmeye nasip olursa inş.

valla yaptım denizim yaaaaaa..
eşim diyo eda valla bu kadar iyi beklemiyodum açıkcası

becerikli arkadaşım benimmmm helal olsun sana daha güzel yemekler bekliyoruz

Taktir almak güzel bir duygu edacım kayınbabişten

benim kayınbabiş tavırlı bana karşı sanırım öyle hissediyorum bende pek sallamıyorum açıkcası
annemlere onlarla gitmediğim için

benimde eşim eline sağlık der elimi öper pek korkuyordum ama artık zamanla güveni geliyor insanın .:)

Ayy çok güldüm ya özellikle poposuna şaplak kısmına
Çok fenayım çok biliyorum.Ama sevdiceğimide çok seviyorum.
Şeytan diyor bırak nikah işlemlerini gez toz yarinle yarın.
Özledim kokusunu,sıcaklığını gözlerinde kaybolmayı.
Ellerimi ellerinde kaybetmesini.

eddaa diş etlerine zarar veriyorsn dişçiye gtsen dha saglklı olur kuru fasulyemı yaptın tarıf yollaaa hemen bnde denm bakalm

kızlar bnmde akşam mısafrm vr kolay kurabıyemden yapacagm tatlı yanına ne yapımmm

Evlendikten sonra ailesiyle aynı şehirde yaşayanlarınıza çok özeniyorum kızlar.Bazen anneme gittik,annem şöyle yaptı filan diye yazıyorsunuz ya okurken gözlerim dolu dolu oluyo
Ne annemlerle ne de eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz biz...Burada tek tanıdığım insan;canyoldaşım,hayat arkadaşım eşim...

AMANNNN SALLA TAVIRLIYSA TAVIRLI RABBİM EŞİNLE SENİ NAZARDAN KORUSUN KUZUMMM rabbim hep böyle olmanızı nasip eylesin inş.

hoşgeldin şebnem. hamile olanlardan biri olarak duana aminn diyorumm. rabbim istediğiniz hayırlı zamanda sizede nasip etsin

nurgül çok güzelmiş yeri canım. beylikdüzü hepten değerleniyor . inşallah hayırlıysa olsun canım. çok güzel fırsat. rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…