- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #97.441
kızlar herkese merhaba...sessiz sessiz sizleri takip ettiğimden benim kim olduğumu merak edenler olmuş.haklısınız kendimi tanıtayım:))
öncelikle ben de yeni gelinim 10 temmuz gelini:)özel bir hastanede diş hekimi olarak çalışıyorum.çok yoğun ve stresli bi çalışma hayatım var ve bu yoğunlukta stres atabildiğim bikaç etkinlikten biri sizlerin konuşmalarınızı takip etmek...bu forumda ilk önce çeyiz hazırlıklarıyla ilgili kısımlara takılıyordum ama şimdi yeni evli olup aynı şeyleri yaşadığım sizleri takip etmek beni mutlu ediyor.sizler için de sakıncası yoksa hastalarımdan fırsat buldukça yine buralarda olmaya devam etmek isterim...herkese kolay gelsin
Kızlar herkese merhaba...Sessiz sessiz sizleri takip ettiğimden benim kim olduğumu merak edenler olmuş.Haklısınız kendimi tanıtayım:))
Öncelikle ben de yeni gelinim 10 temmuz gelini:)Özel bir hastanede diş hekimi olarak çalışıyorum.Çok yoğun ve stresli bi çalışma hayatım var ve bu yoğunlukta stres atabildiğim bikaç etkinlikten biri sizlerin konuşmalarınızı takip etmek...Bu forumda ilk önce çeyiz hazırlıklarıyla ilgili kısımlara takılıyordum ama şimdi yeni evli olup aynı şeyleri yaşadığım sizleri takip etmek beni mutlu ediyor.Sizler için de sakıncası yoksa hastalarımdan fırsat buldukça yine buralarda olmaya devam etmek isterim...Herkese kolay gelsin
Kızlar tahlil sonucumu aldım şükürler olsun bi şey yok degerlerm düşük cıktı zamanla kendılıgınden kaybolur dedı dr.ay ne korktum yaaallahım kımseyı hastalkla sınamasn insan korkuyor
Kızlar tahlil sonucumu aldım şükürler olsun bi şey yok degerlerm düşük cıktı zamanla kendılıgınden kaybolur dedı dr.ay ne korktum yaaallahım kımseyı hastalkla sınamasn insan korkuyor
yeliz çok sevindim adına inşallah bundan sonrada bir sıkıntı olmaz
çok haklısın allah kimseyi hastalıkla sınamasın heryerin ağrısı acısı başka oluyor
tabiki buranın kapısı herkese açık
her zaman bekleriz
ama sessiz sessiz değil
aktif olarak sohbete katılmanı bekliyoruz
bu arada diş doktorlarından çok korkarım :18:
Hadi gözünaydın canım geçmiş olsun
tez zamanda geçsin inşallah
kızlar çıkıyorum yemeğe
hepinize afiyet olsun
karnım acıkmaya başlayınca midemi bulandırıyo bu haplar
bian önce bişeyler yemem lazım
hadi öptüm hepinizi
yelizimm geçmiş olsun bitanem sigaraya başlamana çok kızdım benimde bogazımda şişlik var başka ne belirtileri var?
kızlar cumartesi günü ablamlara gideceğiz eşimle kalmaya pazar günüde nasip olursa ev almayı düşünüyoruz ya mütahitle konuşmaya gideceğiz benim için bol bol dua edin olurmu evimizi alalım tez vakitte
kızlar cumartesi günü ablamlara gideceğiz eşimle kalmaya pazar günüde nasip olursa ev almayı düşünüyoruz ya mütahitle konuşmaya gideceğiz benim için bol bol dua edin olurmu evimizi alalım tez vakitte
yelizciğim hadi gözün aydın kuzum rabbim hastalarımıza acil şifa nasip eylesin edacığımada inş.
hoşgeldin nursena
yeni evlilere evlenecek olanlara buraın kapısı açık fırsat bulduğunda sende katılırsan seviniriz sohpetimize
hayırlı olsun mutlulukalar dilerim
dişşşşşşş korkulu rüyam :)))
Teşekkür ederim hoşbuldum:)Diş çoğu insanın korkulu rüyası ne yazık ki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?