2011 final sonuçları

arkadaşlar aöf finalleri dimi bunlar
burayı görünce girip baktım ama benimkiler daha açıklanmamış :26:

ikinci dönem postu sermeme rağmen. sınava bi kaç saat kala çalışmış olmama rağmen hiç bi dersten kalmadığım gibi notlarımda yüksek bunuda 6 senedir hep aynı konuları işlediğimize bağlıyorum

sanırım benden başka sınav notlarını göremeyen yok
kızlar aranızda işletme 4. sınıf varmı

bende bugün büroya gidip diplomamı aldım notum 63,87 yanında diploma eki ve transkriptte verdiler.15-20 gün snrada diploma denklik belgesi gelecekmiş onuda almaya gel dediler.ne işe yaradğını sordum yurt dısında okursan gerekicek gibi bişey dedi.neyse onu da alalımda bitsin

canım hayırlı olsun darısı başıma artık,ben de cuma günü alamyı düşünüyorum
trankipti sen mi istedin onlar veriyorlar mı diplomayla birlikte?:26:
diploma notun da iyiymiş canım
tekrar hayırlı olsun,bu arada ben de mezun oldum

teşekkürler cnm seninde mezuniyetin hayırlı olsn.diploma büyük bi zarfın içinde transkript onun içinden çıktı öğrenci kimlik kartımı da aldılar mezunlarınkini alıolar.yalnız bi kız wardı ilahiyat mezunu onun zarfının içinde transkript cıkmamış diploma denklik belgesini almaya gittiğinde isteyecekmiş.bnmkinde war

benimde notum 61,67.. Bi küsüratlı bir puan farkıyla B ile bitiremedim C ile bitti okul ama olsun bitti yaa öyle ya da böyle. Bana transkript verdiler ama denklikten felan bahsetmediler. Bir türkçesi bir de ingilizcesi vardı içinde. Eşim ingilizce olanın yurtdışı eğitimde, yüksek lisansta felan işe yaradığını söyledi yani o yeterliymiş zaten bürodan da denklik felan demediler.

sağol canım
ben cuma günü alırım diplomamı öyle düşünüyorum
bu arada dgs giriş belgesi geldi mi ya da ne zaman gelir sence?:26:

istatistik 66 - 92 geçtim
muhasebe uygulamaları 54 - 63 geçtim
iktisat 44 - 47 kaldım
Artık 3. sınıfım iktisattan büte kaldım ama olsun. Çalışır veririm 3'e geçtim ya
Birde şu üniv. bitirdiğimi görsem

Son düzenleme:

avrupa kredi transfer sistemi ECTS için anket doldurmuşmuydun ? belki onunla alakalıdır ben doldurmuştum.notun da orta derece ama şöyle 70 üstüyle bitirmeyi çok isterdim

sağol canım
ben cuma günü alırım diplomamı öyle düşünüyorum
bu arada dgs giriş belgesi geldi mi ya da ne zaman gelir sence?:26:

dgs sınava giriş belgeleri eve gelmeyecek ki internetten çıkartıcaz sınava 10-15 gün kala ösym nin sitensde aday işlemi histeminden girip öğrenebilecekmişiz.

dgs sınava giriş belgeleri eve gelmeyecek ki internetten çıkartıcaz sınava 10-15 gün kala ösym nin sitensde aday işlemi histeminden girip öğrenebilecekmişiz.

nasıl yani öss,aöf gibi eve gelmeyecek mi yani?:26:
bu yeni mi çıkmış böyle?
geçen sene de var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…