- 1 Haziran 2010
- 5.011
- 2.160
- 373
- 36
- Konu Sahibi ayseyilmazer39
-
bayanlar arkadaş anadolu üni. aramış 17 haziran denmiş
evet görüşüyorum hatta yaz okuluna kalmış.derslerden dolayı deildi bölümü sevmemiş sosyal hizmetler istiodu o zaten tercih yapmadan önce.o benden daha düşük puanla kazanmıstı sosyolojiyi.ben birinci öğretimini o ikinci öğretimini kazanmıştı çok ii calısması lazm sosyal hizmetlere yerleşmesi için bi şansını deneyecekmiş.şu sonuclar ne zaman acıklanır ki 21 haziran die tahmin ediorum ama
ya ben de nedense sosyolojiyi kendime daha yakın hissediyorum
bu seneki derslerden dolayı o da:)
ama yapabilir miyim diye düşünüyorum ya istediğim gibi olmazsa vs.
ne bileyim işte,neyse okul bi bitsin de düşünürüm artık ama bütünlemeye kalacak mışım gibi hazırlıyorum kendimi her ihtimale karşı
sonuçlar konu sahibi arkadaş 17si demiş ben de haftaya cuma gibi diyorum.aöf genelde 20sinden sonra açıklıyor sonuçlara hatta ayın sonuna doğru
desem daha yerinde olur:)
cnm bütünlemeye mi kalacksın sen ? inkılaptan kaç doğrun cıkmıstı ki ? inş. kalmazsın yaa.bence en erken 21 haziran en geç 24 haziranda acıklanır gibi
ya işte kritik 2 dersim kuruluş yönetim diye ders var 54 aldım ondan finalde 15 doğrum olsa geçiyorum ama 14 doğrum çıkıyor 5 tane de unuttuğum soru var.ınkılaptan da 16 doğrum olsa geçiyorum tam da 16 doğru çıkıyor 5 tane de unuttuğum soru var işte garantilemek için içlerinden 3-4 tanesi doğru çıksa diye bakıyorum
bakalım işte rüyalarıma giriyor hep,hayırlısı artık ne diyeyim
bnmde iktisattan en az 11 doğru gerekiodu 15 kesin cıkııo 16 da olabilir.inş bütünlemeye kalmazsın cnm ya açıklansada bende rahatlıcam
Arkadaşlar.. Ben açıköğretim sitesine üyeyim. Orada biri dedi ki aramışlar üniversiteyi 17 sinden açıklanacak demişler diye. Bende aradım öyle söyleyince eskişehirdeyim zaten büroyu aradım. Telefona çıkan kız ben sorar sormaz bu hafta bekliyoruz dedi. Cumaya kadar açıklanır mı dedim öyle bekliyoruz dedi. Normalde aradığımızda hep bilmiyoruz bilgimiz yok derler, haftaya açıklanacaksa da haftaya takip edin derlerdi. Ancak böyle açıklanmasına birkaç gün olduğunda kesin konuşuyorlar. İnşallah öyle olur.. Ben haftaya cumaya şartlamıştım kendimi de umutlandım bir an..
3 yıldır aöfdeyim onların öyle dediklerine bakmayın her sene bu hafta beklioruz diolar.hiç unutmam geçen sene dgs sınavına girmiştim akademik ortalamalrı ösym ye bildiriceklerdi son gün aradım dedim hala akademik ortalamam gözükmüyor biz gönderdik sisteme yansımamıştır henüz dediler.tamam ozaman bana notumu söyleyin dedim biz onu göremiyoruz dediler e göremediğinz notu nasıl gönderdiniz dedm sustu öyle diyince.bütün üniversiteler akademik ortalamaları erkenden yollamıştı ösym ye,aöf ise son gün yollamıştı.notları da geç açıklayacaklardır eminim bence haftaya sarkar gbi geliyor.
Arkadaşlar.. Ben açıköğretim sitesine üyeyim. Orada biri dedi ki aramışlar üniversiteyi 17 sinden açıklanacak demişler diye. Bende aradım öyle söyleyince eskişehirdeyim zaten büroyu aradım. Telefona çıkan kız ben sorar sormaz bu hafta bekliyoruz dedi. Cumaya kadar açıklanır mı dedim öyle bekliyoruz dedi. Normalde aradığımızda hep bilmiyoruz bilgimiz yok derler, haftaya açıklanacaksa da haftaya takip edin derlerdi. Ancak böyle açıklanmasına birkaç gün olduğunda kesin konuşuyorlar. İnşallah öyle olur.. Ben haftaya cumaya şartlamıştım kendimi de umutlandım bir an..
Facebookta memurlar gurubunda ve askerlik bekleyenler grubunda birçok kişi aramış aynı cevabı vermişler bende hiç umutlanmuyordum bizim açıköğretim sitesinden bir arkadaş deyince aradım bu hafta içi dedi. Genelde de ararım böyle bu zamanlarda eğer açıklanmayacaksa ya bilgimiz yok diyorlar ya da haftaya takip edin diyorlar kesin birşey demiyorlar. Ne zaman ki açıklanmasına bir iki gün kalıyor, o zaman diyorlar açıklanacak diye. O yüzden umudum arttı. Erken açıklanmasının nedenini de sormuşlar. Ramazandan dolayı izinlere erken çıkılacağı için, ağustos celbini bekleyenlerin tarihi tehlikeye atacağı için ve dgs için erken açıklayacaklarmış. Birçok mail almışlar..
kızlar az önce büroyu aradım ve önümüzdeki hafta takip edin dediler((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?