günaydın herkese bugünde erken kalktım
jelocum geçmiş olsun hayatım.
cuma günü dr randevum var heyecanlıyım... jelo sen smeer testi yaptırmışmıydın?
Evet canım tatil tatil tatil tabi öncesinde 1. evlilik yıldönümümüzün heycanı var :123:
hg canım smear korkulacak bişey değil
ben size nefis bi tatlı tarifi vericektim ama herkes kilo vermekten bahsediyoken böyle bi düşmanlık yapmiim bari
Evet sizin haziranda 1 seneyi doldurucaksınız ay maşallah
Hem bir yıllık evli olucaksınız tatile giderken ne tuhaf zaman ne çabuk geçiyor zamanı iyi değerlendirmek lazım
evet canım 11. ayımıza da az kaldı artık yavaş yavaş neler yapmalıyım diye düşünmem lazım
bu sene salı gününe geliyor ama nasıl plan yapabilirim bilmiyorumbulucaz artık bir yol.
zaman ise gerçekten çok hızlı yetişmek gerçekten zor oluyor gibi
günaydın kızlar
bende çok sıkıntılıym bu kilodan bisiklet aldık boş oda da boş boş duruyo öyleceeşime dedim en iyisi oturma odasına alalım biz bunu da tv izlerken yapalım bari dedim yoksa hiç yapamıcazz
Evet az kalmış sen şimdiden yavaştan ufak ufak başla plan yapmaya,olsun haftaiçine gelmesi bişeyi değiştirmez mekanı ayarla işten bir saat erken çıkmaya bak kuaföre gidersin eşinle orada buluşun ve romantik bir akşam yemeği muhteşem boğaz tarafından mekanlara bak sarıyer olur ortaköyde olur,geç dönsenizde bişey olmaz 1.yıl kutlaması özel olmalı bence
Günaydınlar, bisiklet var ama kullanmıyorsunuz cık cıkevet oturma odasına alın bir sen yap bir o yapsın her akşam 15 dakika yapsanız forma girersiniz canım
aynen canım özel olmalı ve gününde kutlanmalı bu sene evlilik yıldönümüzde eşime bırakmayı düşünüyorum yeri mekanı o belirlesin
evlenirken saydığım gibi tam 41 günümüz var sanki aynı heycanı yaşadım he
Gününde kutlansın canım haftaiçi olsun azcık geç gidersiniz eve ama mutlu mesutEşin yapsın bakalım nereyi seçicek sende kendine göre hazırlığını yaparsın,
41 günmü var anam bişey kalmamış ne heyecanlı günlerdi şimdide birinci yıla istinaden heyecan,
Pingucum tatlı diyorsun tarifini veriyim diyorsun ne güzel yaz geliyor tatlı tarifi tatlı tatlı geliyorum yanına az bekleee
Kızlar biz düğün albümümüzüde aldık. Çook beğendim harika olmuş
niye böyle geç aldınız
İstanbulda fotoğrafçımız. Kurban bayramında gittiğimizde hazır değildi sonra da kargo filan uğraşmayalım gittiğimizde alırız dedik. Gecikti biraz canım. bütün fotoğrafların ve hazırladığı videoların cdsinide verdi sağolsun.
Kızlar nerdesinizz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?