2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın herkese bugünde erken kalktım
jelocum geçmiş olsun hayatım.
cuma günü dr randevum var heyecanlıyım... jelo sen smeer testi yaptırmışmıydın?

Günaydın sofistike saol canım geçti gitti çok şükür,
Randevunu almışsın ne güzel git git kontrolünü ol mutlaka,yaptırdım smear testi doktor sendende istiycektir

ben size nefis bi tatlı tarifi vericektim ama herkes kilo vermekten bahsediyoken böyle bi düşmanlık yapmiim bari

günaydın kızlar
bende çok sıkıntılıym bu kilodan bisiklet aldık boş oda da boş boş duruyo öylece eşime dedim en iyisi oturma odasına alalım biz bunu da tv izlerken yapalım bari dedim yoksa hiç yapamıcazz

Evet sizin haziranda 1 seneyi doldurucaksınız ay maşallah
Hem bir yıllık evli olucaksınız tatile giderken ne tuhaf zaman ne çabuk geçiyor zamanı iyi değerlendirmek lazım

evet canım 11. ayımıza da az kaldı artık yavaş yavaş neler yapmalıyım diye düşünmem lazım
bu sene salı gününe geliyor ama nasıl plan yapabilirim bilmiyorum bulucaz artık bir yol.

zaman ise gerçekten çok hızlı yetişmek gerçekten zor oluyor gibi

Evet az kalmış sen şimdiden yavaştan ufak ufak başla plan yapmaya,olsun haftaiçine gelmesi bişeyi değiştirmez mekanı ayarla işten bir saat erken çıkmaya bak kuaföre gidersin eşinle orada buluşun ve romantik bir akşam yemeği muhteşem boğaz tarafından mekanlara bak sarıyer olur ortaköyde olur,geç dönsenizde bişey olmaz 1.yıl kutlaması özel olmalı bence

Günaydınlar, bisiklet var ama kullanmıyorsunuz cık cık evet oturma odasına alın bir sen yap bir o yapsın her akşam 15 dakika yapsanız forma girersiniz canım

aynen canım özel olmalı ve gününde kutlanmalı bu sene evlilik yıldönümüzde eşime bırakmayı düşünüyorum yeri mekanı o belirlesin

evlenirken saydığım gibi tam 41 günümüz var sanki aynı heycanı yaşadım he

Gününde kutlansın canım haftaiçi olsun azcık geç gidersiniz eve ama mutlu mesutEşin yapsın bakalım nereyi seçicek sende kendine göre hazırlığını yaparsın,
41 günmü var anam bişey kalmamış ne heyecanlı günlerdi şimdide birinci yıla istinaden heyecan,

evet canım eşim yapsın bide ona kafa patlatmak istemiyorum...
cidden fena heycan yaptım yaaaa 1. yılımızı kutluyoruz ne zaman geldi geçti yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

merhaba kızlar, arasıra gelip yazdıklarınızı okuyorum ama çalışıyorkenki kadar fazla takılamıyorum artık. kilo ve bebek muhabbetlerindesiniz genellikle benim ikisiylede ilgili düşüncem olmadığı için bişey yazmadan çıkıyordum.

yorgun penguen canım acayip tatlı istiyor bende düşünüyordum ne yapsam diye yazsaydın keşke tarifi yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…