Kızlar topikte yazılanların tamamını okumadım ama avcılarda bildiğiniz açık hava düğün mekanları varmı ???
Ben bir tek BENER SOSYAL TESİSLERİ nii biliyorum, burası hakkında fikri olan var mı??
Kızlar öğretmen evi demişken, öğretmen evlerini tutmak için illa öğretmen tanıdığımız mı olmalı, yoksa herkes yararlanabiliyormu ???
Fiyat hakkında bir bilginiz varmı acaba?? daha sonra birebir görüşmeyede gideceğiz ama merak ediyorum kabaca fiyat bilen varmı??Bakırköy Spor Kulübü güzeldir. Hem kapalı hem açık yeri var. Salonu da şıktır.
Mutluluklar
Fiyat hakkında bir bilginiz varmı acaba?? daha sonra birebir görüşmeyede gideceğiz ama merak ediyorum kabaca fiyat bilen varmı??
Merhaba arkadaşlar,
2011 Eylül sonunda yapacağımız düğünümüz için mekan araştırmaya başladık, nikahımız ya Üsküdar'da ya da Bahçelievler'de olacağı için oralardan çok uzaklaşmak istemiyoruz. Açık mekanlar öncelikli tercihim olacak, düğün salonlarından hoşlanmıyorum.
1- Garden Doğa Kişi Başı: 40-85 TL arasında değişiyor.
2- Florya Sosyal Tesisleri Kişi Başı: 27,50-48 TL arasında değişiyor.
3- Olimpik Düğün Tesisleri
4- Masal Düğün Salonu
başka önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim...
ayfercim kisi basi 50 tl idi ben sordugumda
Ayy biz hala yer bulamadık yaaaa
Geçen 1453 sosyal tesislere gittik hatta bi düğün vardı girip baktık. Muhteşemdi herşey çok güzel düşünülmüş. Ama en muhteşemi fiyattısadece pastalı bile kişi başı 20 tl den başlıyor. Mekan süslemesi, müzik, kamere vs hariççççç... Ya herşey bi yana bide en az 500 kişi çağırmak gerekiyormuş o da 15000 tl falan yapıyor, hemde yemeksiz. Cağaloğlu gazeteciler cemiyeti var hafta sonu oraya bakalım diyoruz. Nikah sonrası 100 kişilik falan bi yemek veririz dedik ama tabi fiyatta önemli. Ay bilmiyorumkine bu düğün iyice tırlattı beniiiii
ayfercim 1453 biliyorum ben orayiiii coook istedim ama dedigin gibi fiyat facia :)))) cok pahali gercekten ama harika bi yer söyle suurlarin icinde tarih kokan bi yer ama((((
kuzum arkadasim sulukule sosyal tesislerinde yapiyor 100 kisi icin 1500 tl anlasmislar normal standart kurupastali ben yeri görmedim ama arkadasim fena degil dedi yada bakirköy ögretmenevine bir bak orasida uygun sonracigimi bir düsüneyim mekan isini halletigimiz icin fazla aklimda kalan yok ama kalanlarida söyliyimmmm yaren cafe var orada güzelmis baska bir arkadasim dedi sonracigima yenibosnada guzel masal var bizim ya olimpik yada guzel masal olucakti ama olimpik daha agir basti
kuzum aklima geldikce yazarim sana
bu arada olimpikle görüstünüzmü??
Kızlar topikte yazılanların tamamını okumadım ama avcılarda bildiğiniz açık hava düğün mekanları varmı ???
Ben bir tek BENER SOSYAL TESİSLERİ nii biliyorum, burası hakkında fikri olan var mı??
canim öncellikle hayirli ugurlu olsun
ilk basta bahcelievler evlenme dairesini hic ama hic önermiyorum ordakiler nikah memuru dahil insanliktan cikmis durumda ki öyle anlayissizlar gaddar ve terbiyesizler ki beni nikah günümde gelin odasinda hüngür hüngür aglattilar...!!! en guzel gununun maholmasini istemiyorsan Bahcelievlerden UZAK DUR!!!
dügün mekanina gelince bizim dügünümüz 03 eylül olimpik tesislerinde olucak tanidik oldugu icin tereddüt etmeden tuttuk...
bencede tutucagin mekanin kapali kismi olmasina dikkat et cünkü gecen yaz gittigimiz bir dügün yagmur nedeniyle iptal olmustu gercekten cok yazik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?