• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül İstanbul Düğün Mekanı Önerileriniz;

selamlar hepinizee...

ben de eylül gibi düşünmekteyim! bu topik kısmını da yeni gördümm :21::21:

kızlar, mihrabat korusuna baktım ben de... kişi başı 70 tl isteniyor.
pendik'te green park otel var... orası da 70 tl istiyor.

nasıl yaparız bilemiyorum şu an...

aceba herkesi kınaya mı çağırsak? uzaktan akrabaları düğüne çağırsak daha aza mal olur:78:
ama bu sefer düğün de beklenen kalabalık yakalanmaz ise, ortam kötü olur? :44:

ay of... çıldırıcam ben de:63::63:

Kızlar topikte yazılanların tamamını okumadım ama avcılarda bildiğiniz açık hava düğün mekanları varmı ???
Ben bir tek BENER SOSYAL TESİSLERİ nii biliyorum, burası hakkında fikri olan var mı??

Kızlar topikte yazılanların tamamını okumadım ama avcılarda bildiğiniz açık hava düğün mekanları varmı ???
Ben bir tek BENER SOSYAL TESİSLERİ nii biliyorum, burası hakkında fikri olan var mı??

canım eğer avcıları istersen huzur bahçe var,bir de ezo var istersen orası da güzel denize bakıyor..sonraa paşa garden var cookk güzel ama cok pahalı:43:
allah yardımcın olsun..

Merhaba arkadaşlar bizde Tammuz gibi düğün planlıyoruz ama henüz yer bulamadık, Ataköy öğretmen evinde daha önce düğüne katılan oldumu acaba fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Kızlar öğretmen evi demişken, öğretmen evlerini tutmak için illa öğretmen tanıdığımız mı olmalı, yoksa herkes yararlanabiliyormu ???

Kızlar öğretmen evi demişken, öğretmen evlerini tutmak için illa öğretmen tanıdığımız mı olmalı, yoksa herkes yararlanabiliyormu ???

indirimden faydalanabilmek icin illa ögretmen tanidik olmasi gerekiyor canim ama akraba fln olmasi gerekmez komsunuz ögretmen olsa bile yeter!!
yoksa kamuyada acik ama indirimsiz iste

Bakırköy Spor Kulübü güzeldir. Hem kapalı hem açık yeri var. Salonu da şıktır.
Mutluluklar

Merhaba arkadaşlar,

2011 Eylül sonunda yapacağımız düğünümüz için mekan araştırmaya başladık, nikahımız ya Üsküdar'da ya da Bahçelievler'de olacağı için oralardan çok uzaklaşmak istemiyoruz. Açık mekanlar öncelikli tercihim olacak, düğün salonlarından hoşlanmıyorum.

1- Garden Doğa Kişi Başı: 40-85 TL arasında değişiyor.

2- Florya Sosyal Tesisleri Kişi Başı: 27,50-48 TL arasında değişiyor.

3- Olimpik Düğün Tesisleri

4- Masal Düğün Salonu

başka önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim...

selam kızlar bizim düğünümüzde İBB floryada olacak inşaallah o yüzden bilginize olsun istedim 27,50 ve 48 tl arası fiyatlar sadece menu yani yemek ücreti bunun içine hiç birşey dahil değil masa örtüsü bile yok yani bu fiyatın içinde:9: ayrıca yine bilginize olsun kızlar;
ibb floryanın 3 mekanı var
kır bahçesi:450 kişilik olup haftaiçi:250 hafta sonu:350kişi
ideal salon:650 kişilik olup hafta içi:300 hafta sonu:400kişi
ve son olarak havuz başı:1200 kişilik olup hafta içi:400 hafta sonu:500 kişi sayı sınırı var
herkese şimdiden mutlukluklar diliyorum:9

Son düzenleme:
ayfercim kisi basi 50 tl idi ben sordugumda

Ayy biz hala yer bulamadık yaaaa :(
Geçen 1453 sosyal tesislere gittik hatta bi düğün vardı girip baktık. Muhteşemdi herşey çok güzel düşünülmüş. Ama en muhteşemi fiyattı :53: sadece pastalı bile kişi başı 20 tl den başlıyor. Mekan süslemesi, müzik, kamere vs hariççççç... Ya herşey bi yana bide en az 500 kişi çağırmak gerekiyormuş o da 15000 tl falan yapıyor, hemde yemeksiz. Cağaloğlu gazeteciler cemiyeti var hafta sonu oraya bakalım diyoruz. Nikah sonrası 100 kişilik falan bi yemek veririz dedik ama tabi fiyatta önemli. Ay bilmiyorumkine bu düğün iyice tırlattı beniiiii

Ayy biz hala yer bulamadık yaaaa :(
Geçen 1453 sosyal tesislere gittik hatta bi düğün vardı girip baktık. Muhteşemdi herşey çok güzel düşünülmüş. Ama en muhteşemi fiyattı :53: sadece pastalı bile kişi başı 20 tl den başlıyor. Mekan süslemesi, müzik, kamere vs hariççççç... Ya herşey bi yana bide en az 500 kişi çağırmak gerekiyormuş o da 15000 tl falan yapıyor, hemde yemeksiz. Cağaloğlu gazeteciler cemiyeti var hafta sonu oraya bakalım diyoruz. Nikah sonrası 100 kişilik falan bi yemek veririz dedik ama tabi fiyatta önemli. Ay bilmiyorumkine bu düğün iyice tırlattı beniiiii

ayfercim 1453 biliyorum ben orayiiii coook istedim ama dedigin gibi fiyat facia :)))) cok pahali gercekten ama harika bi yer söyle suurlarin icinde tarih kokan bi yer ama :(((((
kuzum arkadasim sulukule sosyal tesislerinde yapiyor 100 kisi icin 1500 tl anlasmislar normal standart kurupastali ben yeri görmedim ama arkadasim fena degil dedi yada bakirköy ögretmenevine bir bak orasida uygun sonracigimi bir düsüneyim mekan isini halletigimiz icin fazla aklimda kalan yok ama kalanlarida söyliyimmmm yaren cafe var orada güzelmis baska bir arkadasim dedi sonracigima yenibosnada guzel masal var bizim ya olimpik yada guzel masal olucakti ama olimpik daha agir basti
kuzum aklima geldikce yazarim sana
bu arada olimpikle görüstünüzmü??

ayfercim 1453 biliyorum ben orayiiii coook istedim ama dedigin gibi fiyat facia :)))) cok pahali gercekten ama harika bi yer söyle suurlarin icinde tarih kokan bi yer ama :(((((
kuzum arkadasim sulukule sosyal tesislerinde yapiyor 100 kisi icin 1500 tl anlasmislar normal standart kurupastali ben yeri görmedim ama arkadasim fena degil dedi yada bakirköy ögretmenevine bir bak orasida uygun sonracigimi bir düsüneyim mekan isini halletigimiz icin fazla aklimda kalan yok ama kalanlarida söyliyimmmm yaren cafe var orada güzelmis baska bir arkadasim dedi sonracigima yenibosnada guzel masal var bizim ya olimpik yada guzel masal olucakti ama olimpik daha agir basti
kuzum aklima geldikce yazarim sana
bu arada olimpikle görüstünüzmü??

Ya aslında öğretmen evini kolaylıkla tutabiliriz teyzem öğretmen ama bakırköy ve b.evler mekan olarak pek güzel değil :50: insan o kadar para verince birazda mekanda şıklık arıyor doğrusuu... Olimpik bence çok güzel ama eylül ayının hava şartlarına güvenemediğimden cesaret edemedik açıkçası :) senin açık mekanda olacak dimi?? sen bana bi kaç öneri daha yaz bu hafta sonu sabahtan akşama dolaşalım bakalım nişanlımla :66:

mrb cnm bende Benere bakmıştım menü 30-40 tl arasında olması lazım tabi herkesin tercihi ama ben beğenmemiştim ama istersen bi bak hem ban sana paşa garden'ı öneririm oda yakın zaten çok beğenmiştim paşa garden'ı sadace biraz bana baçesi küçük gelmişti masalar çok yakın olur gibi yani ama onun dışında herşey güzeldi eğer bütçene uyuyorsa fiyatı yanılmıyorsam kişi başı 75tl cnm ama şuan boş yer varmıdır bilmiyorum ben şubatta görüşmüştüm çok gün kalmamıştı şimdiden mutluluklar diliyorum sana:16:

Son düzenleme:

Canım 3 hafta önce bener de bir düğüne katıldım tam bir fiyaskoydu alakasız müzikler yetersiz hizmet sıkış sıkış masalar ve en berbatı da yemekleriydi taş gibi sigara böreği buz gibi pilavı içler acısı ne eti olduğu belli olmayan kavurması nedeniyle tabağımıza zehirlenmekten korkarak dokunmadık mekan basık iç dekor koyu ve boğucu yani ben o düğünden sonra diil orda düğün yapmak ordaki düğüne bile katılmam o derece yani : /

kızlar selammmm 2010 geliniyim ve sizin şuanki telaşlarınızın hepsini geçen sene yaşadım . söylediğiniz bütün mekanlara tek tek gidip baktım. size iki yeri kesinlikle önermiyorum uzak durun. birincisi bakırköy doğa garden ( benim düğünüm orda oldu )ikincisi bahçelievler abidin pak öğretmen evi. ikiside birbirinden iğrenç ve kalitesiz. resmen sanki onlara para vermiyosunuzda size hayrına düğün yapıyolarmış gibi davranıyolar.benden size tavsiye. sultan sarnıç için mükemmel diyorlar arkadaşlarımda orda düğüne katılmışlar ve bayılmışlar.hepiniz için hayırlısı olsun.

kızlar ışıldak kültür sarayına bakan var mı?yada orda düğünekatılan? yardımlarınız lütfennnn

selam kizlar tarcinci dugun salonuna bakabilirsiniz internet sayfasida var benm abimin dugunu orda oldu otel seviyesinde ust duzelde hizmet var ici cok luks kenar mah.dugun salonlarina benzemiyor. kesinlik bakin

Kızlar Anadolu yakasında güzel düğün yeri arıyorsanız, Küçük Çamlıca Dilek Restaurant'a bakın derim. 2 arkadaşım orada evlendi, süper oldu müzik falan. Fiyatları da çok uygun, sayı yükseldikçe yardımcı da oluyorlar. Manzarası çok güzel bir kere, tam tepede deniz görünüyor. Yemekleri de güzeldi. Hem de yemek ücretine süslemeler, pasta fln dahil.

canim öncellikle hayirli ugurlu olsun
ilk basta bahcelievler evlenme dairesini hic ama hic önermiyorum ordakiler nikah memuru dahil insanliktan cikmis durumda ki öyle anlayissizlar gaddar ve terbiyesizler ki beni nikah günümde gelin odasinda hüngür hüngür aglattilar...!!! en guzel gununun maholmasini istemiyorsan Bahcelievlerden UZAK DUR!!!
dügün mekanina gelince bizim dügünümüz 03 eylül olimpik tesislerinde olucak tanidik oldugu icin tereddüt etmeden tuttuk...
bencede tutucagin mekanin kapali kismi olmasina dikkat et cünkü gecen yaz gittigimiz bir dügün yagmur nedeniyle iptal olmustu gercekten cok yazik oldu

merhaba herkese bende arastırdım ama henuz bır yer bulamadık olimpik dugun tesisleri hakkında bılgısı olan varmı

Back