İstanbulda eylül sonunda dügün yapıcaksan acık mekan tercih ediceksen dahi mutlaka kapalı bölümü olan ve dügün sahibi icin orası da yedekte tutulabilecek bir mekan olmasına dikkat et bence.
eylül sonu istanbulda aksamları serin olabilir onu gectim yagmur olasılıgı da yüksek olur.
kosuyolundaki ögretmen evine bakabilirsin .
yeni tadilattan cıktı , içi de bahcesi de cok güzel, fiyatları hakkında fikrim yok.
Merhaba bende 10 Eylül 2011 'de evleneceğim için şimdiden araştırmalara başladım. Bir çok yerden maille fiyat teklifi aldım ama istediğim tarih birçok yerde şimdiden doluSize tavsiyem şimdiden rezervasyonunuzu yaptırmanız. Örneğin belediyele tesislerinin tümü 2012 yılının haziran ayına kadar dolu. Ayrıca, öğretmen evleri, ordu evlerinin de büyük kısmı dolu. Benim önerebileceğim mekanlardan bazıları, Armada Hotel (Ahırkapı'da), Akademi Restaurant (Beşiktaş'ta), Meyyali Türk Mutfağı (Emirgan'da) veya Teras Restaurant (Yeşilyurt'ta). Şimdiden mutluluklar dilerim
(( Bizde düğün mekanı arayışındayız ama bi türlü içimize sinen bir yer olmadı. Olimpik tesisleri düşünen arkadaşlar hava koşullarını iyice düşünüp ona göre karar verin derim. Geçen sene arkadaşım eylülde orada düğün yaptı. Kızın şansındanmıdır nedir tam düğün başladı felaket yağmur başladı aslında bende açık hava istiyorum ama cesaret edemiyoruz. Çok büyük ihtimal gündüz nikah sonrası ya öğretmen evinde yemek yada sultan sarnıçta kokteyl olacak
canim olimpigin sahibi bizim tanidigimiz yagmur yagarsa nolcak dedim oda gecen sene cok korktuk bahce dügünlerinde yagmur yagar diye bazen geceleri uyiyamadim bile yaza kadar üstünü kapattircaklar bu yüzden yani yagmur yagsa bile birsey olmaz :))) hem icimin rahat olmasi icin bir salonuda bos tutcak eger gerkecten cok yagmur yagarsa salonlardan birine gecicez :)))
ögretmenevlerine bakktik bahcelievler ögretmenevini önermiyorum acikcasi salonlari cok basit menüler 35-40 tlden basliyor yani o paraya coook daha guzel biyer bulursun
beyoglu ogretmenevi harika menuleride 20 tlden basliyordu galiba... orayi tutucaktik fakat uzak geldigi icin vazgectik bi bak istersen ayrica dugunlerle ilgili olan zalif bey cok yardimci oluyor...
Ohh çok iyi o zaman bellimi olur belki bizde orda yaparızdediğin gibi bahçelievler öğretmenevi çok vasat orayı seçeneklerden bende çıkardım ama beyoğlu cidden güzelmiş bakalım en yakın zamanda karar vermeliyiz yoksa eylül ayına gönlümüze göre yer bulmamız pek mümkün olmayacakkk :95:
Sana şiddddetle katılıyorum. Tamam en mutlu günümüz herşeyin en iyisi olmasını bizde isteriz ama 2-3 saatlik düğün için o kadar paraya kıyılmaz. Ben olimpiği çok iyi biliyorum arkadaşımın düğünü yağmur dışında herşey çok iyiydi. Müzik olsun ince ayrıntılar olsun havai fişek gösterileri olsun çok güzel olmuştu. Bu arada kabaca bir fiyat yazabilirmisin? Fikir olması açısından
çok saol denizkızııı baya ayrıntılı yazmışsın
Notlarımı aldım. Bu arada senin düğün ne zaman?
yardimci olabildiysem ne mutlu bana :)) bu zor dönemde birbirimize yardimci olalim bende burdan cok yardim aldim sonucta :)))
bizim dügün 3 eylül'de olucak...
siz ne zaman düsünüyorsunuz????
bu arada istersen faceden fln ekliyim seni konusmasi daha kolay olur :)
Gerçekten bu site bu dönemde elim ayağım oldu diyebilirim :)) Bizde 3-4 yada 10-11 eylül düşünüyoruz ayyy düşündükçe heyecan basıyor vallaaaa :) özelden açık yazıyorum ekle konuşalım kuzumm.
aynen el ayak oldu :)) banada gercekten cok yardimci oldu :))) vallah beni heyecan degilde stres basiyor :))) kuzum biz aralikta yer bulmakta zorlandik ya umarim kolay bulursunuz azcik acele etmeniz gerekiyor millet deli gibi evleniyor :))))
Topiği özel konuşmalar için kullanmak istemezdim kimse kusura bakmasınDenizkızıı aradım ismini ama aramalara kapalısın sanırım :44: mesaj sayım az olduğu için özelden mesaj gönderemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?