Merhaba,
Ben 34 yaşındayım. 4 yıllık evliyim. İstanbul anadolu yakasındayım.Bana geçirdiğiniz süreçten bahsedermisiniz?
Henüz kafamda netleşmedi. Keşke doğal yolla olsa diye hayal ediyorum.Çünkü vajinismusla ugraştım, birkaç yıldır ve hala terapiye gidiyorum, seksten zevk almıyorum, birşey hissetmiyorum sadece fiziksel olarak ilişkiye rahat girebiliyorum artık..
eşimde muhtemelen TESE ile sperm aranacak. Ve tüp bebek deneyeceğiz.yaş faktörü gözüme sokuluyor, zaten erkekte sperm sayısı sıkıntılıysa,kadında da yaş faktörü sıkıntı yaratıyor..
Hangi merkezlere gittiniz, neler istendi, neler yapıldı, doktorlar ile ilgili yorumunuz? tedavide yapılan yanlışlar? ihmaller?
Merkezleri neye göre değerlendiriyorsunuz?
yorumlarınızı acilen bekliyorumm
bebeğim mis kokulum seninle kavuşmamız çok mu yakın çok mu uzak bir türlü anlam veremiyorum sana yaklaşmak seni çekip almak sarıp sarmalamak istiyorum ama olmuyo işte maalesef bi engel çıkıyo yinede çok şükür diyorum. geçen sefer nisan aynın ilk haftası istanbulda yoğun bir toplantım olduğu için alelacele yaptırmıştım tüp bebeği ve transferin 6. günü ist gitmiştim hoş uçakla gittim kendimi çok yormadım falan filan ama 2 adet blastosist embriyo tutunmayınca anneciğine kendimi şuçladım keşke gitmeseydim diye
şimdi yine ekimin ilk haftası toplantım var istanbulda yine yoğun olacaktır muhtemelen eylül gibi başlarsam eğer yine eylül sonu transfer ve ben yine o halimle yollarda...yok bu sefer olmaz işimi şansa bırakmak istemiyorum bu nedenle eylül ayında tedaviye başlamayacağım. istanbuldaki toplantım ekimin ilk haftası ve ben her ayın ilk haftası adet olduğum için ekimin ilk haftasıda başlayamayacağım yaniiii benim tedavimmm taaaaaaaaa kasıma kaldı maalesefff
neyse belki bir sürpriz hazırlıyordur bana kaderin ağları kimbilir geç olsun güç olmasın demek sanırım en doğrusu olacaktır.
yinede ben bu başlık altında yaşadıklarımı heyecanlarımı üzüntülerimi tedavi süreçlerini bir dahaki tedavime kadar tüm yaşadıklarımı paylaşmayı planlıyorum....
sevgilerimle
canım öncelikle allah gönlüne göre versin bence kesinlşkle umut tüp bebek merkezi sanada yakın emre bey dalında uzman dr pişman olmayacaksın inşallah bizim topiğe göz at istersen canım bol şanşlarhttp://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-merkezleri/213650-umut-tup-bebek-merkezinde-quottup-bebekquot-tedavisi-gorenler.htmlMerhaba,
Ben 34 yaşındayım. 4 yıllık evliyim. İstanbul anadolu yakasındayım.Bana geçirdiğiniz süreçten bahsedermisiniz?
Henüz kafamda netleşmedi. Keşke doğal yolla olsa diye hayal ediyorum.Çünkü vajinismusla ugraştım, birkaç yıldır ve hala terapiye gidiyorum, seksten zevk almıyorum, birşey hissetmiyorum sadece fiziksel olarak ilişkiye rahat girebiliyorum artık..
eşimde muhtemelen TESE ile sperm aranacak. Ve tüp bebek deneyeceğiz.yaş faktörü gözüme sokuluyor, zaten erkekte sperm sayısı sıkıntılıysa,kadında da yaş faktörü sıkıntı yaratıyor..
Hangi merkezlere gittiniz, neler istendi, neler yapıldı, doktorlar ile ilgili yorumunuz? tedavide yapılan yanlışlar? ihmaller?
Merkezleri neye göre değerlendiriyorsunuz?
yorumlarınızı acilen bekliyorumm
ağladım üzüldüm düşündüm toplandım geldim her olsılığı her detayı palnlamaya çalştım yine ne kadar doğru yaptım ne kadar yalnış bilmiyorum kasım ayına kadar proxeed devam bide arı sütü bal polen eşim ve benim için ve kasım ayında eski merkezimde özel ege tüp bebek merkezinde pgd li bir deneme yapmaya karar verdik istanbul ve ımsı yöntemi bir sonraki denemede inşallah bunlara hiç gerek kalmadan bu son denemede kavuşuruz sağlıkla evladımıza inşallah
ayy canım moralini hiç bozma ben allaha güveniyorum ona sığınıyorum.umudumuda kaybetmiyorumm aslaa.çok dua ediyorum bundan başka yapacak bir şeyim yokk..Alllaha tevekkül et canımm.seni çok iyi anlıyorum.insan şoka giriyor.sadece beyni değil hayat duruyor sankiii..
pınarcım ne çabuk geçmiş 3 ay..erken açmışım diyordun bak zaman gelmiş bile..senin ve tüm tedaviye başlayacakların tedavileri hayırlı olsun..olumsuz düşünmek yok...asla...birgün gelicek bebekleriniz..inanın....
emin ol tutmamasının nedeni yoğun çalıştığın için değil ben 10 gün sadece tuvalete kalktım ama yine de tutmadı yukarda yanlış yazmışım 5.gün değil 6.gündü benimkide güya çok şans vardı...ben adanada yasıyorum ve burada maalesef 4 4lük bir yer yok ist.u istiyorum ona da eşim yanaşmıyor..sen hangi merkezde yaptırdın ve 2.sini nerde yaptıracaksın cnm?
Allah sabrını verir pınarcım merak etme..zaman geçiverir..hiç anlamadan..
benim kızlarda iyi...nasıl olsun..defne çok yoruyo beni..allahtan ablası bana çok destek..
inşallah canım ya su gibi geçiversin su gibi gelsin bebeğim gerçekten bu ara çok kabardı özlemim içim bi başka istiyo bi yerde okumuştum evladı olmayan insanlar yalnız ölürmüş diye bi arkadaş söylemişti hep geliyo aklıma bende yalnız ölmek istemiyorum
canım ya kız çocukları hep başka anneye çok destek erkeklerde öyle tabi ama kız başka işte aman hayırlı evlat olsunda kız erkek bir ne güzel ablası destek sana çookk öp kızlar benim için:))
Allah nasip ederse eylül ekim gibi ben de tüpe geçiyorum, hakkımızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?