evet artık nişanlıyım kısmetse eylülde düşünüyoruz düğünü hala inanamıyorumAllah hiç utandırmasın çoooook mutlu olalım inş.
allah tamamnını getirsin canım ben yan topikten haziran geliniyimcok güzel bir ay seçmişsin gercekten bende o ay istiyodum ama biz 02.05.2010 da nısanlandıgımz için cok gec olurdu düşündüğün gün varmı eylül ayında
teşekkürler canım benim 10u gibi düşünüyoruz açık hava istediğimiz için soğuk olur endişesi var ama olmazsada içimde bir uhde kalıcak kesinlikle:) içimde kalıcağına birazda üşümeye değer değilmi
ben varım:)11 eylül de kısmetse
Eylül gelinleri nasıl gidiyor hazırlıklaaarr? Kimseden hiç ses çıkmıyor, yoksa siz de benim gibii daha çooooookk vaaar diye mi düşünüyorsunuz? Offf eylüül ayı hiç gelmeyecekmiş gibiii
Ah Ah nasıl gitsin canım hala çeyiz, hala beyaz eşyaların ödemesi, nisan gibi mobilyalarımızı alıcazbitermi hazırlık bitmez ama Eylülde refaha ericez iyşallah Allah herkese kolaylık versin
11 eylül.Mobilyalarımızı aldık, beyaz eşyalarımızıda aldık, mutfak eşyalarıda bitti gibi.Geriye halı ve perdeler kaldı.Onlarda mobilyalar eve gittikten sonra alınacak.Gelinliğimi bile seçtim.Şimdi tek sorun balayı.Bir türlü karar veremiyorum
Bizim tarih 3 eylül nasipse ama bizde hiç hazırlık yook, gayet rahatızben bir yandan takside girip beyaz eşyayı alma taraftarıyım fakat nişanlım paramızı biriktirelim haziran temmuz gibi gider alırız diyor, bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?