Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet artık nişanlıyım kısmetse eylülde düşünüyoruz düğünü hala inanamıyorumAllah hiç utandırmasın çoooook mutlu olalım inş.
![]()
allah tamamnını getirsin canım ben yan topikten haziran geliniyimcok güzel bir ay seçmişsin gercekten bende o ay istiyodum ama biz 02.05.2010 da nısanlandıgımz için cok gec olurdu düşündüğün gün varmı eylül ayında
![]()
teşekkürler canım benim 10u gibi düşünüyoruz açık hava istediğimiz için soğuk olur endişesi var ama olmazsada içimde bir uhde kalıcak kesinlikle:) içimde kalıcağına birazda üşümeye değer değilmi
ben varım:)11 eylül de kısmetse
Eylül gelinleri nasıl gidiyor hazırlıklaaarr? Kimseden hiç ses çıkmıyor, yoksa siz de benim gibii daha çooooookk vaaar diye mi düşünüyorsunuz? Offf eylüül ayı hiç gelmeyecekmiş gibiii![]()
![]()
![]()
Ah Ah nasıl gitsin canım hala çeyiz, hala beyaz eşyaların ödemesi, nisan gibi mobilyalarımızı alıcazbitermi hazırlık bitmez ama Eylülde refaha ericez iyşallah Allah herkese kolaylık versin
![]()
11 eylül.Mobilyalarımızı aldık, beyaz eşyalarımızıda aldık, mutfak eşyalarıda bitti gibi.Geriye halı ve perdeler kaldı.Onlarda mobilyalar eve gittikten sonra alınacak.Gelinliğimi bile seçtim.Şimdi tek sorun balayı.Bir türlü karar veremiyorum![]()
Bizim tarih 3 eylül nasipse ama bizde hiç hazırlık yook, gayet rahatızben bir yandan takside girip beyaz eşyayı alma taraftarıyım fakat nişanlım paramızı biriktirelim haziran temmuz gibi gider alırız diyor, bakalım nasıl olacak
![]()
![]()