2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

valla benim nişanlılığım hiç iyi gecmiyo ben de evlenmek isitoyurmmmmm

kızlar bişi sorcam düdüklü tencere ne aldınz
aa neden iyi geçmiyo canım :26: benimki de korkmaz tencere takımımın içinde vardı ama clipso değil annem 5 sene önce almış o zmnlar yoktu clipsolu..evlenince clipsolu da alıcam :44:
2 ay ne zaman oldu kıss :44: benden sonra nişanlandın sanki benimki 1 ayı bi hafta geçti daha :26: 1 yılda hemen evlilik yolu haa en güzeli :97: biz koskoca 4 yıl bi flört döneminden sonra nişan oldu :26:

evet haziran bitiyo yaa. ağustos sonu gibi evi tutmuş olmamız lazım. yoksa eşyaları alırken sıkışıcaz. oof off. güzel ama dertli telaşlar :)

yanlış hesaplamışım evet canım bir ay oldu ama çok geçmiş gibi geldi bana :))

yanlış hesaplamışım evet canım bir ay oldu ama çok geçmiş gibi geldi bana :))

banada çok gecmıs gıbı gelıyor ama daha 1 ayy olmadı

günaydın kızlarrrrrrr dün nişanlımla alışverişe gittik aman gitmez olaydım eskiden hiç karışmazdı
yok bunun yakası açık yok bu kısa yok bu darrrrrr içimden yeterrrr diye bağırmak geldi neyse birdaha gitmemem gerektiğini öğrendim

günaydın tatlımmm bizde alışverişe gittiğimizde aynı sorunla karşılaşıyoruz yok onun boyu kısa yok dar almadan çıkıyoruz

günaydın tatlımmm bizde alışverişe gittiğimizde aynı sorunla karşılaşıyoruz yok onun boyu kısa yok dar almadan çıkıyoruz

günaydın herkese... vahh bizim halimize bunlar bilerek yapıyolardır biz bişi almayalım diye bu arada benimkide sizinkiler gibi her elbisemi açık bulur normal t-shirt leri bile :44:

kızlar nerdesinizzzz hava çok sıcak pişiyorum inş. bizim düğün zamanlarıda böyle olurr

meraba kızlar...bugün ankaraya bi yağmur yağdı sel oldu resmen inşallah düğün böle olmaz valla kızlar hazırlık filan yok aksine bekarlığın tadını çıkarıorum şehir dışından arkadaşım geldi onu karşıladımonlaydım bugün annemide memlekete gönderdim annem gitti arkadaşım geldi geçti böle günüm :26:

bende hep onu düşünüyorum ya yağmur yağarsa diye inş. çok güzel olur düğünlerimiz bendede bir hazırlık yok nişanlım eğitimde bakalım temmuz sonu hızlandırıcaz hazırlıkları

bende hep onu düşünüyorum ya yağmur yağarsa diye inş. çok güzel olur düğünlerimiz bendede bir hazırlık yok nişanlım eğitimde bakalım temmuz sonu hızlandırıcaz hazırlıkları

Allah korusun ya inşallah yağmaz.aynen canım temmuzda hızlanırsa hızlanıcak hazırlıklar :26: ayy dün yağmurlu havda dondum çok kötü üşütmüşüm :2:

Allah korusun ya inşallah yağmaz.aynen canım temmuzda hızlanırsa hızlanıcak hazırlıklar :26: ayy dün yağmurlu havda dondum çok kötü üşütmüşüm :2:

çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine havalar bir soğuk bir sıcak insan kestiremiyor

Merhaba tatlım hosgeldin aramıza benimle aynı tarihte düğünün hazırlıklar nasıl gidiyor:))

Merhaba tatlım hosgeldin aramıza benimle aynı tarihte düğünün hazırlıklar nasıl gidiyor:))

hoşbuldum canımmmm

aa ne güzel aynı gün kavuşacağız sevdiceklerimizeeeee

benim nişanlım 13 aydır asker ve 52 günümüz kaldı bende çeyizlerimi tamamlamaya çalıştım

onunla alınacak şeyler kaldı bi gelsin bakalım yapılacak çooook iş var

senin nasıl gidiyo hazırlıklar hangi şehirdesin düğünün nerde olacak?

düğünüm çanakkalede olacak 15 indede nişanlımın orda burdurda olck bizde agustosta vi tutucaz gelinlk davetiye nikahı agustosta halladicez eylüldede nasipse eşyaları alıcaz canım çok iş var balayını ayarladık sadece antalya sideye gidiyoruz 4 gün bu arada Allah kavuştursun tatlım

sizin daha uzun olacak düğün telaşınız bizim iki tarafta antalya da olunca 9 ekimde aşkıma kavuşucammmm

ayy gelsin ağustos ayıııı artıııııkk

çok teşekkür ederim canımçok zorlu bi 400 gün geçirdik geri kaldı 50 gün

eee başka hazırlık yapan hatun yok muuu?

meraba ekim gelinleri ben geldimmm miracle bende 29 ekim kına 30 ekimde düğün ama hiç bi hazırlık yok bizde oturuoz relax no panic sanki başkası evlenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…