- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
aa neden iyi geçmiyo canım :26: benimki de korkmaz tencere takımımın içinde vardı ama clipso değil annem 5 sene önce almış o zmnlar yoktu clipsolu..evlenince clipsolu da alıcam :44:valla benim nişanlılığım hiç iyi gecmiyo ben de evlenmek isitoyurmmmmm
kızlar bişi sorcam düdüklü tencere ne aldınz
benim daha 2 ay oldu nişanlanalı bir yıldırda flört dönemibenim düdüklü tencerem tencere takımımmın içinde vardı bir kaç ay önce aldım markası korkmaz bakalım daha kullanmadım tost makinesi flnda var setin içinde
zaman çok çabuk geçiyor su gibi akıyor gerçekten bak haziran ayınıda yarıladıkbenim nişanlım tatbikatta ordan kursa gidicek biz evlik işini temmuz sonu başlatıcaz bir ev bulduk gibi içinde biri var o çıkıcak agustos gibi bir aksaklık olmazsa biz tutucaz bakalım bir tek bal ayıo için otel ayarladık oda bir sıkıntıydı hallettik
aa neden iyi geçmiyo canım :26: benimki de korkmaz tencere takımımın içinde vardı ama clipso değil annem 5 sene önce almış o zmnlar yoktu clipsolu..evlenince clipsolu da alıcam :44:
2 ay ne zaman oldu kıss :44: benden sonra nişanlandın sanki benimki 1 ayı bi hafta geçti daha :26: 1 yılda hemen evlilik yolu haa en güzeli :97: biz koskoca 4 yıl bi flört döneminden sonra nişan oldu :26:
aa neden iyi geçmiyo canım :26: benimki de korkmaz tencere takımımın içinde vardı ama clipso değil annem 5 sene önce almış o zmnlar yoktu clipsolu..evlenince clipsolu da alıcam :44:
bende bu ara arastırıyorum canım buyuk ıhtımalle tefal clipso alıcam fisslerde iyimiş ama clipso alırım heralde
2 ay ne zaman oldu kıss :44: benden sonra nişanlandın sanki benimki 1 ayı bi hafta geçti daha :26: 1 yılda hemen evlilik yolu haa en güzeli :97: biz koskoca 4 yıl bi flört döneminden sonra nişan oldu :26:
yanlış hesaplamışım evet canım bir ay oldu ama çok geçmiş gibi geldi bana :))
günaydın kızlarrrrrrr dün nişanlımla alışverişe gittik aman gitmez olaydımeskiden hiç karışmazdı
yok bunun yakası açık yok bu kısa yok bu darrrrrriçimden yeterrrr diye bağırmak geldi neyse birdaha gitmemem gerektiğini öğrendim
günaydın kızlarrrrrrr dün nişanlımla alışverişe gittik aman gitmez olaydımeskiden hiç karışmazdı
yok bunun yakası açık yok bu kısa yok bu darrrrrriçimden yeterrrr diye bağırmak geldi neyse birdaha gitmemem gerektiğini öğrendim
günaydın tatlımmm bizde alışverişe gittiğimizde aynı sorunla karşılaşıyoruz yok onun boyu kısa yok dar almadan çıkıyoruz
meraba kızlar...bugün ankaraya bi yağmur yağdı sel oldu resmen inşallah düğün böle olmazvalla kızlar hazırlık filan yok aksine bekarlığın tadını çıkarıorum şehir dışından arkadaşım geldi onu karşıladımonlaydım bugün annemide memlekete gönderdim annem gitti arkadaşım geldi geçti böle günüm :26:
bende hep onu düşünüyorum ya yağmur yağarsa diyeinş. çok güzel olur düğünlerimiz bendede bir hazırlık yok nişanlım eğitimde bakalım temmuz sonu hızlandırıcaz hazırlıkları
Allah korusun ya inşallah yağmaz.aynen canım temmuzda hızlanırsa hızlanıcak hazırlıklar :26: ayy dün yağmurlu havda dondum çok kötü üşütmüşüm :2:
Merhaba tatlım hosgeldin aramıza benimle aynı tarihte düğünün hazırlıklar nasıl gidiyor:))
hoşbuldum canımmmm
aa ne güzel aynı gün kavuşacağız sevdiceklerimizeeeee
benim nişanlım 13 aydır asker ve 52 günümüz kaldı bende çeyizlerimi tamamlamaya çalıştım
onunla alınacak şeyler kaldı bi gelsin bakalım yapılacak çooook iş var
senin nasıl gidiyo hazırlıklar hangi şehirdesin düğünün nerde olacak?
düğünüm çanakkalede olacak 15 indede nişanlımın orda burdurda olck bizde agustosta vi tutucaz gelinlk davetiye nikahı agustosta halladicez eylüldede nasipse eşyaları alıcaz canım çok iş varbalayını ayarladık sadece antalya sideye gidiyoruz 4 gün bu arada Allah kavuştursun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?