canım sadece ufak tefek şeyler 3 tl 5 tl olabilecek şeyler hafta sonu aldım ve 450 tl tuttuuuuu artık siz düşünü
o da kesin deniz kenarındandırdeniz kenarından kız almak var çoğu masrafı üstleniyolar
bizim ev kira ne güzel kira derdin yok tayinci olcaz biz ordan oraya gezces ben bir takım koltuk alcam vitrin fln almıyorum tv ünitesi ve masa alcam yeter beyaz eşyaları alcas çok esya almıcas
kızlaaar ev bulamıyorum. işimize gücümüze yakın yerlerde bakıyorum bakıyorum ama şöyle içime sinecek adam gibi uygun bir ev yok. kiralar uçmuş yaaa.((
bana kafayı yedirten tek şey ev olacak gibi :2::2:
kızlaaar ev bulamıyorum. işimize gücümüze yakın yerlerde bakıyorum bakıyorum ama şöyle içime sinecek adam gibi uygun bir ev yok. kiralar uçmuş yaaa.((
bana kafayı yedirten tek şey ev olacak gibi :2::2:
vahh halimize :97:
evet canım şehir olarak nerdesin ?
inan canım bunlar ucuz olacak şeyler birde süpürgekürek bardak çamaşır sepeitiiiii vs vs vs vs komik değil mii
canım yaaa zor hakkatten..onca şeyin arasına ev derdi düşüyo..bulursun inşallah gönlüne göre bi yerr..canını sıkma..işinize yakın yerler de yoksa biraz daha uzaklara bak istersen mutlaka çıkar dilediğin gibi bi yer
evet canım şehir olarak nerdesin ?
yaşasın ev kurmakkk
inşallah herşey dilediğin gibi olur...gerçekten zor ama yaa. ev olmadan eşyaya başlayamıyoruz zaten. istanbulda iş yerine uzakta oturunca trafikte ömrün bitiyor. bir de benim iş yerin ter bir yere talınacak bi kaç aya. valla servis koymazlarsa işim zor
istanbuldayım canım
valla evi bulsam alıcam herşeyi de inşallah bulursam tabi :)
inşallah kızlar. ekime daha çok var ama zaman su gibi akıp geçiyo.
inşallah kızlar. ekime daha çok var ama zaman su gibi akıp geçiyo.
ayyyy gecsin bir an evvelde evlenelim yaaaaa
kaç yaşındasın canım senbiran önce evlenelim nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz çok zor oluyor görüşememek
kaç yaşındasın canım senbiran önce evlenelim nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz çok zor oluyor görüşememek
24 yaşındayım canım ama 7 yıl çıktı 1 buçuk yıldırda nişanlıyımmmm evleneyim gariiii
evlenin garii kızlarrrama ben nişanlı kalmak istiyom bekarlık sultanlık böle çok daha güzelll
valla benim nişanlılığım hiç iyi gecmiyo ben de evlenmek isitoyurmmmmm
kızlar bişi sorcam düdüklü tencere ne aldınz
benim daha 2 ay oldu nişanlanalı bir yıldırda flört dönemibenim düdüklü tencerem tencere takımımmın içinde vardı bir kaç ay önce aldım markası korkmaz bakalım daha kullanmadım tost makinesi flnda var setin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?