2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

eşim çok şükür iyi canım...çalışmaya başladı artık..iyiye gidiyo hastalığıda şükür..baya zor dönemler atlattık..zaman herşeyin ilacı gerçekten..

arkadaşlar benim nikahım ekim 14 de Allah nasip ederse baktım sizde 2011 in ekim gelinlerisiniz bende merak ettim geçen sene hava nasıldı acaba ben çok tedirginimde yağmur yağarsa diye

Günaydın canım. Eskidik artık. Herkes kendi telaşında. Ben bebek ve tasarruf telaşına düştüm. O topiklerdeyim.

Diğerleri neler yapıyor, sen neler yapıyorsun?

Bende onlisans KPSS ye giricem az kaldı 10 aydır ders calisiyorum Bu yaz esimin doğuya tayini var biz bebek ısını doğu dönüşüne erteledik tabi nasip kısmet ısı yinele ama 3 yıl daha var bizim Toplanacakta yine sohbet etsek ya bir ay sonra bir yıllık evli olacağız hepimiz zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibiydi gun sayıyorduk Allah sanada hayirlisiyla saglicakla bir bebis nasip etsin ins. Canım

arkadaşlar benim nikahım ekim 14 de Allah nasip ederse baktım sizde 2011 in ekim gelinlerisiniz bende merak ettim geçen sene hava nasıldı acaba ben çok tedirginimde yağmur yağarsa diye

benim balayım yagmurluydu denize falan giremedik Antalya'da otelde yedik ictik benim ilk düğün 8 Ekim'de ikincisi esimin memlekette 15 Ekim'de oldu ordan balayina gitik esimin memleketi Burdur'larda arabadan inip zor salona girdim çok yağmur yağıyordu gelin cikarkende yagmurluydu benim memlekette hatta benimle çok Bereketlisin diye dalga geciyorlardiİns. Seninki yağmurlu olmaz şimdiki aklım olsa Ekim'de düğün yapmam Haziran'da yaparım

Son düzenleme:
Buralardayım bende hemen hemen hergün giriyorum kkya topiğimiz canlanırsa katılırım bende

Ekim gelinlerinerdesiniz hamile olan varmı aramızda toplanın bakalım yeter tatil yaptık

Hamile arkadaşlar vardı ama kimlerdi unuttum valla

Bizde önümüzdeki bahar-yaz filan düşünmeye başlayabiliriz gibi... Okulum bitince yani. Çevreden acayip bi psikolojik baskı var bu yönde zaten, başkalarının bebek yapmasına karışma hakkını kendinde gören acayip bi toplumuz

Benim düğünümde de balayımda da yağmur vardı. Eylülü geçirmemek lazım sanırım. Ama havalar da belli olmuyor. Ocak ayında evlenen arkadaşım var güneşli orta sıcak bir hava vardı. Temmuzda da yağmur yağdığı oldu.Yine de ekimde soğuyor havalar. Eylül sonu daha iyiymiş.

Bizde çok baskı yapıyorlar Ama esimin tayini var 2 yil Doğu'da olacak büyük ihtimal bende gidemiycem karakol çıkma ihtimali çok yüksek tek basıma kalicam yoksa çocukla oraya gitme ihtimalim olsa bile imkâlarım kısıtlı esim döndüğünde düşünüyoruz birlikte büyütmek istiyorum Nasip kısmet bakalım dogu dönüşü olursa 4. Yılımız olacak

Herkes fikir verir, sorar kurcalar nedense. Bir de düşünüyoruz beklemedeyiz falan desen. Hatta demeye gerek yok. Hemen bir akrabalarının arkadaşlarının ya da tanıdıklarının bebeği olmadığını, bilmem hangi doktora gittiklerini, önceden korunanların şimdi bebek peşinde koştuğunu falan anlatıverirler.

Aynen öyle sonra çok ararsınız diyorlarAllah aratmasın hayirli zamanda olur oda ne çok bebek sevmeye meraklı millet sanki onlar büyütecek

Aynen öyle sonra çok ararsınız diyorlarAllah aratmasın hayirli zamanda olur oda ne çok bebek sevmeye meraklı millet sanki onlar büyütecek
Bana da başta annem olmak üzere yaşınız geçiyor, şimdi umursamıyorsun ama sonra çok ararsın diyorlar bayanlar. Şimdi gerçekten arıyorum Ama geriye dönsem yine bir süre korunurum. Evliliğe eşime alışmadan nasıl çocuk sahibi olacağım ki, çok zor. Belki 8 ay beklemek yerine 6 ay beklerdim bilemem. Kafama kaktıkları da 2 ay topu topu

Doktorlar korunmayı bıraktıktan sonra ilk bir yil bebek olmazsa ozaman tedavi uyguluyormuş ilk bir yil olmaması normalmiş ins. Hayirlisiyla tez zamanda olur bebeğiniz

Doktorlar korunmayı bıraktıktan sonra ilk bir yil bebek olmazsa ozaman tedavi uyguluyormuş ilk bir yil olmaması normalmiş ins. Hayirlisiyla tez zamanda olur bebeğiniz
Öyle diyorlar. Ben 3 aydır bekliyorum gelmiyor bebek. İnsanın morali çok bozuluyor. Hayırlı vakitte inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…