bende 8 ekim geliniyim kızlar iyi akşamlarrrrr
hoşgeldin aramıza tatlımhayırlı olsun benimle aynı tarihte düğünün bir kaç gün sonra liste yapıcam senide eklerim ilk sayfaya
hazırlıkların ne durumda canım:26: benim 8-9 ekim kına gecesi 15 ekimde nişanlımın memlketinde düğün ordaki salon tutuldu bal ayı için oteli ayarladık bir ay sonra ev fln tutulşcak eşya alıcas gelinlik için moda evi bulucam öyle pek bir hazırlık yok daha agustosu bekliyoruzbaya uzun yazdım tekrar hoşgeldinn
günaydın canımmmm valla benimde evim hazır eşylar hazır gelinlik planladım sadece giidip alacagım bal ayımuallakta sinir oluyorum zaten salon tutuldu aslında okyanuscum ben çok ince planlar yapmıyorum ki moralim bozulmasın diye bu zamna kadar ince düşündüm kendimi üzdüm bundan sonraaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92: sallamıyorummmmm öyle canımmmm
günaydın tatlım bende artık plan yapmıyorum şimdilik durum bubeyaz eşya ve mobilyalarını hangi marka aldın ben bosh düşünüyorum çok hoşuma gitti modeller
günaydın kızlarrr
oleyy çoğalıyoruzseven_up beyaz eşyayı senmi aldın erkek tarafı almadımı?? :26:
günaydın canımmm bizde erkek sadece buz dolabı ile tv alır elektronik olarak geirye kalan çamaşır bulaşık makinası
fırın işte diger beyaz eşyaları kız tarafı alır cnaımmm
anammm Allah yardımcınız olsun :26: bizde kız tarafına pek bişi düşmez :86:
anammm Allah yardımcınız olsun :26: bizde kız tarafına pek bişi düşmez :86:
nerlisn canım sennnn
bizde ne alınırsa hesap 2 ye bölünücekbeyaz eşyalarda mobilyalarda ortak alınacak
yahuu ne masraflı kızlarsınız yaa
şaka bi yana ıvır zıvır dediğimiz şeylerde bisürü masraf ediyoo..düğün hiç kolay yapılmıyo
bizde ne alınırsa hesap 2 ye bölünücekbeyaz eşyalarda mobilyalarda ortak alınacak
o da kesin deniz kenarındandırdeniz kenarından kız almak var çoğu masrafı üstleniyolar
ya evet sorma yemek takımı tencere takımı fln derken 2000 tuttu daba birsürüde eksik var
amannn canım valla ben tek kızım tekde çocugum annem benim herşeyimi aldı yaptı etti işin açıkcası kendi üzerine düşen herşeyi yaptı sağolsunlar ama kayınvalidemler bir ev yaptırıyorlar sağolsunlar kendilerine o yüzden hiççç bir şeye karışmadılar bu zamna kadar her şeyi naşanlım yapıo o yüzden bende mobilyalar konusunda işte benim oturma grubum mutfak masam kaldı onunda mobilya halı perde falan var işte onlarıda ortaklaşa alacagız öyleee işte amann o konulara girmeylei canım çok sıkılıyoooo
ya evet sorma yemek takımı tencere takımı fln derken 2000 tuttu daba birsürüde eksik var
ayy kuzum ya neyse hayırlısı olsun siz mutlu olunda..durumun varsa ödersiniz beraber..gerek yok onun anasına babasınaamannn canım valla ben tek kızım tekde çocugum annem benim herşeyimi aldı yaptı etti işin açıkcası kendi üzerine düşen herşeyi yaptı sağolsunlar ama kayınvalidemler bir ev yaptırıyorlar sağolsunlar kendilerine o yüzden hiççç bir şeye karışmadılar bu zamna kadar her şeyi naşanlım yapıo o yüzden bende mobilyalar konusunda işte benim oturma grubum mutfak masam kaldı onunda mobilya halı perde falan var işte onlarıda ortaklaşa alacagız öyleee işte amann o konulara girmeylei canım çok sıkılıyoooo
herşeyi erkek alsa ne güzel dimi ama biz borçlanıcas yine aileler yapsın daha ii bide eşya taksidi düşünmek istemiyorum maaş ancak yeticek:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?