2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

bende 8 ekim geliniyim kızlar iyi akşamlarrrrr

hoşgeldin aramıza tatlım hayırlı olsun benimle aynı tarihte düğünün bir kaç gün sonra liste yapıcam senide eklerim ilk sayfaya
hazırlıkların ne durumda canım:26: benim 8-9 ekim kına gecesi 15 ekimde nişanlımın memlketinde düğün ordaki salon tutuldu bal ayı için oteli ayarladık bir ay sonra ev fln tutulşcak eşya alıcas gelinlik için moda evi bulucam öyle pek bir hazırlık yok daha agustosu bekliyoruz baya uzun yazdım tekrar hoşgeldinn

günaydın canımmmm valla benimde evim hazır eşylar hazır gelinlik planladım sadece giidip alacagım bal ayı muallakta sinir oluyorum zaten salon tutuldu aslında okyanuscum ben çok ince planlar yapmıyorum ki moralim bozulmasın diye bu zamna kadar ince düşündüm kendimi üzdüm bundan sonraaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92: sallamıyorummmmm öyle canımmmm

günaydın tatlım bende artık plan yapmıyorum şimdilik durum bu beyaz eşya ve mobilyalarını hangi marka aldın ben bosh düşünüyorum çok hoşuma gitti modeller

günaydın tatlım bende artık plan yapmıyorum şimdilik durum bu beyaz eşya ve mobilyalarını hangi marka aldın ben bosh düşünüyorum çok hoşuma gitti modeller

canım bende bosh düşünüoyrdum ama çok pahalıydı bende gittim vestelde kampanya vardı hepsini ordan aldımm ne yapayım valla dünya kadar masraf ettim bakalım ne çıkarsa bahtıma ha ama küçük ev aletlerimin hepsi tefal tencere tava tefal kullananlar çokda memnun canım allah kesenize bereket versinde hepsini alın inşallah

günaydın kızlarrr

oleyy çoğalıyoruz seven_up beyaz eşyayı senmi aldın erkek tarafı almadımı?? :26:

günaydın kızlarrr

oleyy çoğalıyoruz seven_up beyaz eşyayı senmi aldın erkek tarafı almadımı?? :26:

günaydın canımmm bizde erkek sadece buz dolabı ile tv alır elektronik olarak geirye kalan çamaşır bulaşık makinası

fırın işte diger beyaz eşyaları kız tarafı alır cnaımmm

günaydın canımmm bizde erkek sadece buz dolabı ile tv alır elektronik olarak geirye kalan çamaşır bulaşık makinası

fırın işte diger beyaz eşyaları kız tarafı alır cnaımmm

anammm Allah yardımcınız olsun :26: bizde kız tarafına pek bişi düşmez :86:

o da kesin deniz kenarındandır deniz kenarından kız almak var çoğu masrafı üstleniyolar

bizde ne alınırsa hesap 2 ye bölünücek beyaz eşyalarda mobilyalarda ortak alınacak

amannn canım valla ben tek kızım tekde çocugum annem benim herşeyimi aldı yaptı etti işin açıkcası kendi üzerine düşen herşeyi yaptı sağolsunlar ama kayınvalidemler bir ev yaptırıyorlar sağolsunlar kendilerine o yüzden hiççç bir şeye karışmadılar bu zamna kadar her şeyi naşanlım yapıo o yüzden bende mobilyalar konusunda işte benim oturma grubum mutfak masam kaldı onunda mobilya halı perde falan var işte onlarıda ortaklaşa alacagız öyleee işte amann o konulara girmeylei canım çok sıkılıyoooo

o da kesin deniz kenarındandır deniz kenarından kız almak var çoğu masrafı üstleniyolar

herşeyi erkek alsa ne güzel dimi ama biz borçlanıcas yine aileler yapsın daha ii bide eşya taksidi düşünmek istemiyorum maaş ancak yeticek:82:

bizim ev kira ne güzel kira derdin yok tayinci olcaz biz ordan oraya gezces ben bir takım koltuk alcam vitrin fln almıyorum tv ünitesi ve masa alcam yeter beyaz eşyaları alcas çok esya almıcas

ayy kuzum ya neyse hayırlısı olsun siz mutlu olunda..durumun varsa ödersiniz beraber..gerek yok onun anasına babasına
herşeyi erkek alsa ne güzel dimi ama biz borçlanıcas yine aileler yapsın daha ii bide eşya taksidi düşünmek istemiyorum maaş ancak yeticek:82:

valla güzel olurdu aileler de yapınca herşey malsesef istediğimiz gibi olmuyo..aslında erkekle kız kendi ayakları üstünde duruyosa kendileri yapıcak ki süperrr herşeyi kendi kafalarına göre yaparlar..erkeğin ailesine varsa durumları bi ev vermek düşseee sadece :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…