vayy herşeyden önce balayı haabeni balayına götürcek biri bilem yok köylerine gidp derede yüzecez biz :132: :119: :120:
bari o kesinleşsin tatlım daha hiç bişi hazır değil çünküdaha gelinlik beğeniyorum moda evi bulucam
yani çıkarın onu aradan bari..bende dün abiyelere baktım arkası uzun kuyruklu ama önü kısaydı :26: önüde uzun modelden olsaydı tam istediğim gibiydi 400 tl dibikaç dükkana bakmama rağmen hemen beğeneceğim modelde bulabildim inşallah daha güzellerini buluruz :26: daha bende gelinlik bakıcam önce hazırlara eğer hazırlarda istediğim gibi olmazsa güzel ii diken bi moda evi araştırmam lazım :44: bu haftasonu galiba kına için salonumuzu tutacaz onu tutarsak çok ii olacak biraz rahatlarım heralde :26:
kınada bindallı giyicenmi canım..bide abiyeni hangi renk düşünüosun
kınada bindallı giyicem tatlı o olursa olmazı kınanınabiyemi gece mavisi düşünüyorum ama daha tam karar veremedim şimdi aklımda hep gelinlik var çünkü salonu inş. ayarlarsınız biraz olsun rahatlarsın bizim tutuldu düğün için salonlar hazır gelinliklere bende bakayım bari bğendiğim olursa daha çabuk yetişir
anladım canım..ben bindallıda kararsızım...evet hazır gelinliklerde de güzel modeller varmışş...ben vücuduma nası bi gelinlik modeli gidio hem onu görmek için hemde güzeli çıkarsa şöle kuyruklu bi gelinlik strese girmemiş olurum hem kötü dikilcek diktiler dikemediler die..gözümle görerek rahat alırım.. :26: çok iş var çokkk.. :26: bu aydan başlıyım kına abiyesi ve gelinlik araştırmalarına...daha uçan balon üreten yer bulmam lazım :26: mobilyalar ağustos eylül gibi alınır :44: ekimin başındada düğün alışverişi yapılır :44: ramazanda başlar benim yoğunluğum şimdi serbestim amahayırlısı olsun bakalım :97:
benimde agustosa kadar ev tutulacak inş. sonra beyaz esyalar mobilyalar alıncak onlar eylülde alınır eylül sonuna kadar gelinliği halletmem lazım benimdenikah yapıcas agustosta ama uzun sürüyormuş ciğer filmi kan testleri hepatit aids kan uyuşmazlığı varmı diye bakılıyormuş fln nişanlım işten nasıl izin alıcak bakalım sizin nikah nezmana olcak:82:
kızlar ben 14 şubatta aldım nikah günümü ve düğünüm 17 temmuzda :)
2 günde halloluyor sağlık raporu dert etmeyin..
bir gün kan verdik diğer gün sonucu çıktı aile hekimi onayladı verdi elimize..
ama şehirlere göre değişirse bilemem tabi..
belediyeye gidip sorun ordan açıklıyorlar size zaten..
iyi hazırlıklar hepinize
kızlar ben 14 şubatta aldım nikah günümü ve düğünüm 17 temmuzda :)
2 günde halloluyor sağlık raporu dert etmeyin..
bir gün kan verdik diğer gün sonucu çıktı aile hekimi onayladı verdi elimize..
ama şehirlere göre değişirse bilemem tabi..
belediyeye gidip sorun ordan açıklıyorlar size zaten..
iyi hazırlıklar hepinize
engel olacağını sanmam..
onun tedavisi yada aşısı vardır onu olur ve çocuk istediğinde de gözlem altında olur tedaviye devam eder diye biliyorum..
evet benim her şey aylar öncesinden oldu hep..
kına ve düğün salonlarım aralıkta tutuldu..
nikah günüm şubatta alındı..
mobilyalarım da şubatta alındı..
evim daha yok işte..
şu an bol bol temizlik ve çeyiz kolileme ile uğraşıyoruz :)
annem bosh al dio uzun ömürlü kullanışlı..bende farklı farklımı alsam diom :26: çamaşır makinesi bosh bulaşık mak. arçelik..buz dolabı samsung :44: çokmu karışık olur
çatal bıçak takımı yemek ve kahvaltı takımını schaffer aldım tencere takımım korkmaz tamam çeyizimiz bitti bundan ibaret
teşeşkürler tatlım bilgelerine ihtiyacımız varbende kütahya porselen yemek takımı korkmaz çatal bıçak takımı ve korkmaz tencere takımı aldım tavsiye üzerine bizimde ev tutulacak agustosa kadar beyaz esya ve mobilyaları eylül gibi almayı düşünüyoruz senin düğüne az kalmış:82:beyaz eşya ve mobilyaların ne marka tatlım ben beyaz esyalarımı bosh düşünüyorum :97:
mobilyalarım özel yapım benim yani marka değil..
mobilyacılarda beğenip seçip yaptırdık hatta mobilya başlığında vardı resimleri bulursam linkini koyarım..
beyaz eşyalarımın hepsi hotpoint ariston..
hem hesaplı hem tavsiyeli olunca aldık..
aslında ben de bosch istiyordum ama bu denk geldi zaten beyaz eşya şans işi arçelik en iyi derler çok arkadaşımdan sorunlu duydum mesela..
benim teflon tencerelerim remetta..
yemek ve kahvaltı takımımla çatal kaşık takımım ve çelik tencerelerim karaca..
bu arada buzluğu altta olan buzdolabından alacaktık satan kız dedi ki şimdi değil ama çocuğunuz olunca orayı sık sık açar kapatır ve elektirk daha fazla harcar ve enerji tüketimi fazlalığından kalite düşmeye başlar dedi..
bilmem yalan gerçek ama inandık ve normal no-frost aldık biz..
ya canım aynı yerden al hepsini servisi bir olsun yoksa başa çıkamazsınben bosh a baktım yaa mükemmel modeller bittim çamasır makinesinin deterjanı bile otomatik ihtiyaç kadar alıyo buzdolabının altta buzluğu uzun ömürlü sebzeler fln çürümüyo mükemmel bir bak derim gri çelik modellerden alcam ben çok zarif hepsi netten araştırabilirsin katoloğa bak bir netten fikir olsun benimde çeyiz tamam yeter bukadar bi kaçta uyku seti alcam rondo fln tmm çoğu zarar tencere takımında tost makineside varmı ben çok begenerek aldım
işte benim mobilyalar :)
http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/425394-dilekin-ceyizlerine-buyrun.html
bu da oturma odası için tv ünitesi geçen ay aldık
http://www.mobideko.com/wp-content/uploads/2011/05/tekzen-tv-sehpasi.jpg
işte benim mobilyalar :)
http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/425394-dilekin-ceyizlerine-buyrun.html
bu da oturma odası için tv ünitesi geçen ay aldık
http://www.mobideko.com/wp-content/uploads/2011/05/tekzen-tv-sehpasi.jpg
yok canım tost makinesi ızgarası var elektirikli :26: tost makinemi teyzemler alıoteflon tencere setimi dğer teyzem..uyku setimi dayım elektrikli süpürgemi dedem diğer dedeme de mikrodalgayı aldırsam tamam alırsa eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?