2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

pierre cardin ( ne arar bolu da. offf!! bu yuzden hep buyuk sehırde yasamak ıstemısımdır. nasıl bı perde?

sağol canım ıyıyım :)) ısteyım ve acayıp sıkıldım. cok ıs var ama yapasım yok

ben yeni çıktım işten bir hafta oluyor düğün hazırlıkları için şimdi yan gelip yatıyorum evde yavaş yavaş hazırlıkları yapıyoruz hayırlısıyla birde düğünümüz olsa:97:

vakit yaklaşıyor ve ince ayrıntılar duruyor. Dans müzikleri slayt gösterisi. kuaförüm yok ki duvağı kuaföre danışarak almak istiyorum yani daha duvak almadım fotoğrafçımız yok.Aslına bakarsak asıl iş bundan sonra mobilya vs bişi değilmiş

hepimize kolay gelsin. herseyın hayırlısı olsun. sız sonu dusunuyorsunuz. ben hıc bıseyımı halletmedım (( eylul de ızıne cıkarım o zaman hallederm. bende duğunden sonra calısmıyorum gercı bu en fazla 2 ay surer(evde sıkıntıdan patlarım)

emelldgn canım nerde yaşıyorsun

malesef bolu.... neden malesef aranılan hıc bısey yok. var olanda herkeste aynı ya nınem zamanndan kalma seyler yadaaa gereğinden fazla pahalı. en basıtı dandık bı gelınlık hıc bı ozelliği yok(bazılarında warsa goğus kısmına 5-10 tas serpiştirmisler)2000- 2800 den baslıyor. 1000-1500 de war ama onuda hıc gıyesın gelmez(az cok tahmın edebılırsınız) annemn gelınlığı gıysem daha hos olacağına emınım

allah' tan cok sahsalıı bısey ıstemıyorum. o tur bı gelınlık ısteseymısım hıc bulamayacakmısım. eylul gıbı ızıne cıkıyorum o zaman ıst. yada ank'ya gıdıp bakarım. gecen hafta sonu nısanlım gıttı ama ben ısten ızın alamadım
gerci bu kg gelınlık vs denemekte ıstemıyorum :))

gelinlikçinin birine girdik, 400 tl dedi bi gelinliğe.. yakından baktım ya bu çok basit bi kumaş değil mi dedim.. kadın da bana : "aa olur mu cam organze bu en kaliteli gelinlik kumaşı" demişti... o zaman anladım cam organzenin dandik birşey olduğunu

kilon ve boyun kaçki canım ben 168 boyundayım gelinliği giyerken 59-60 gibiydi kilom gelinlikte kesin belim çok kalın görüncek demiştim anaaaaa bi giydim gelinlikleri belim incecik görünüyo. Eee aynada kendimi görünce dedim 3 ayın var artık rejimemi gircen sporamı gidicen kilo vericen. Kadınada dedim 36 sını alıyorum zayıflıycam ben ! ayda bayaa inceldim sporla gören herkes şaşkın. Spora başladıktan sonra kayınvalidem 2 hafta görmedi geçen hafta gittim ne oldu sana gitme artık dio tabi eylülün sonuna kadar gidicem ayrı bişi

Ben öğretmenim canım 31 ekimde nişanımız oldu. Nişan düğün arasını çok tutmayalım dedik. Sonra tarihlere baktık okullar haziranda kapanıyor hazirana kadar ev döşe eşya bak ben yapamam dedim (Dershanede öğretmenim 7 de çıkıp özel derse gidiyorum haftanın 6 günü). Sonra Kpss geçsin öle olsun dedik, sonra ramazan girer araya eylülü geçsin dedik, sonra nişanlım bizde fındığa gider akrabalar eylül sonu dönerler dedi bide baktık 1 ekim e gün almışız. 1 yıl nişan çok uzun demiştim o zaman ama şimdi düşünüyorumda iyiki böyle olmuş herşeyi rahat rahat içimize sine sine yaptık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…