Açalım artık 4.5 sene oldu daha ne kadar gezelim diymi ama. Evimizi bilelim artık.
yok canım çanakkaledeyim bana 36 bile büyük 51 kiloyum boyumda 170 dikilmesi daha ii oldu son bir hafta kala alcm inş. birebir istediğim modeli dikebilirlerben mobilya aldıktan sonra alıcam halı royal istiyorum sen nasıl düşünüyorsun tüm halılarımı fln antibakteriyel alıcam :13:[/QUOT
fızıklere bak yaaaherkes duğun zamanı kg werır ben alıyorum
:)) mobılyalar cok hos gule gule kullanın,,, royal halıda secenek cok fazla ve modeller hos
Ben yokken neler yazılmış.... Spordaydım ordan alışverişe gittim şu anda ölüyorum. Gelinlik konusunda birşey söylemek isterim bendede o kadar çok fotoğraf varki kesin şöle böle yapıcam diyordum kolunda zincir askı falan sonra gelinlikçileri gezdik o katalog gelinlikleri hiç içime sinmedi. Sonra pierre cardin e gittik nişanlım beğendi bitane pahalı die denemek istememiştim ama satıcı giymemde ısrar etti ve aşık oldum gelinliğe. O nedenle öle nette foto bakıp vakit kaybetmeyin derim gidin gelinlikçilere deneyin bol bol gelinlikleri. Sizin olanı bulacaksınız zaten. Perdeye gelince o perdeyi hala çok istiyorum 800 tl sadece yatak odasıbakalım artık. Şimdide ahşam tepsi aldık annemle onu boyuyoruz çeyizimee
okyonus, gunaydın nasılsın?
günaydın canım iyiyim takılıyorum evde sen nasılsın:97:
pierre cardin( ne arar bolu da. offf!! bu yuzden hep buyuk sehırde yasamak ıstemısımdır. nasıl bı perde?
sağol canım ıyıyım :)) ısteyım ve acayıp sıkıldım. cok ıs var ama yapasım yok
vakit yaklaşıyor ve ince ayrıntılar duruyor. Dans müzikleri slayt gösterisi. kuaförüm yok ki duvağı kuaföre danışarak almak istiyorum yani daha duvak almadımfotoğrafçımız yok.Aslına bakarsak asıl iş bundan sonra mobilya vs bişi değilmiş
emelldgn canım nerde yaşıyorsun
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canım hepimizden Alah razı olsun..gelinlik kumaşları konusunda filan aklınıza takılan bişi olursa sorabilirsiniz..onlar hakkındada araştırmalarım sonucunda baya bişi öğrendimmçoğu gelinlikçiler ucuz olduğu için organze kumaşları tercih ediyo..bi gelinlikte en güzel duran kumaş mat organze ,caroline kumaşta çok hoşş, bazıları şifon diye adlandırmışlar ama kimide göre şifon olmayan bi kumaş var onla gelinlik yapmışlar harika pronovias gelinlikleri gibi çok güzel duruyo o da..sakın ola sakın cam organzeyle yapalım derlerse gelinliğinizi kabul etmeyip pasparlak bi kumaş iğrenç duruyo ve de tafta aynı şekilde balon gibi iğrenç kumaşlar
Beni de listeye dahıl edermısınız :92:
20 Ekim kına, 23 Ekim Nikah
allah' tan cok sahsalıı bısey ıstemıyorum. o tur bı gelınlık ısteseymısım hıc bulamayacakmısım. eylul gıbı ızıne cıkıyorum o zaman ıst. yada ank'ya gıdıp bakarım. gecen hafta sonu nısanlım gıttı ama ben ısten ızın alamadım
gerci bu kg gelınlık vs denemekte ıstemıyorum :))
hepimize kolay gelsin. herseyın hayırlısı olsun. sız sonu dusunuyorsunuz. ben hıc bıseyımı halletmedım(( eylul de ızıne cıkarım o zaman hallederm. bende duğunden sonra calısmıyorum gercı bu en fazla 2 ay surer(evde sıkıntıdan patlarım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?