- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
tamam canım ekliyorum hemen listeyebu arada nerelerdesin yaa merak ettim seni bayadır yoksun
Nerden kaldıysa aklımda kalmış işte. Ama vazgeçtim. Ya bohçaya koyarım ya da hiç vermem. Nişanlımın yanında aldım işin kötüsü :26:
canım üzülme gelinliğini son gün fln teslim alırsın onlar kilo alırsın kilo verirsin die her ihtimale karşı en erken bir haftaönce veriyorlar arkasını ipli yaptır bak sorun yaşamazsınbenmde hıc bır seyım hazır değilgelınlığını en azından dıkıme vermıssın. onu bıle yapmadım. zaten burada doğru duzgun gelınlık alabıleceğim bı yer yok gelınlık konusunda da ne yapacağımıda bılmıyorum. kafamda tasarladığım gelınlık sanırım olmayacak cunku gıttıkce kg alıyorum. offff offffffffffffff!!!!!
vazgeç bencede verme koy bohçaya nişanlınada bohça için aldım bohçaya koydun dersinNerden kaldıysa aklımda kalmış işte. Ama vazgeçtim. Ya bohçaya koyarım ya da hiç vermem. Nişanlımın yanında aldım işin kötüsü :26:
ne bileyim canım arada bakıodum hiç kimse uğramıodu bende geri çıkıodum..gelinlik işiyle uğraştım canım ya..sonunda bakalım veriyoz ya dikime inşallah güzel yaparlar :18:
benmde hıc bır seyım hazır değilgelınlığını en azından dıkıme vermıssın. onu bıle yapmadım. zaten burada doğru duzgun gelınlık alabıleceğim bı yer yok gelınlık konusunda da ne yapacağımıda bılmıyorum. kafamda tasarladığım gelınlık sanırım olmayacak cunku gıttıkce kg alıyorum. offff offffffffffffff!!!!!
desert06ros[TABLE .!.:[/TABLE]e;20432555]canım dur stres yapma..gelinlik alırsın daha kg nuda sorun yapma ne kdr kilo alabilirsinki bi kaç kilo sadece..nası bi gelinlik tasarlamıştın ki diktircekmisin??kilono göre güzelcene dikerler kilo alsanda azcık oynama yaparlar çok sorun etme
bende gelinlikle ugraştım sonunda seçtim model cuma günü anlaştık moda eviyle kiralık 900 dedi satılık 1100 bende satın alıcam ilk provam 17 agustosta kısmetse
benmde hıc bır seyım hazır değilgelınlığını en azından dıkıme vermıssın. onu bıle yapmadım. zaten burada doğru duzgun gelınlık alabıleceğim bı yer yok gelınlık konusunda da ne yapacağımıda bılmıyorum. kafamda tasarladığım gelınlık sanırım olmayacak cunku gıttıkce kg alıyorum. offff offffffffffffff!!!!!
hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinde bende 1000 tl ye diktiriyorum bakalım
oncelıkle rahatlattığınız ıcın tsk ederım :) sırtı v ıstıyordum ama bu gıdısle yanlardan etım fıskıracak+bolu da olduğum ıcın gelınlık modellerı hep aynı( straplezde dusunmustum ama kg aldığım ıcın kolların kenarları sıkısır we etım portler dıye dusunuyorum) aman ne bıleım :)) sadece netten bakıyorum. kafamda ıyıce karıstı. sac konusunda da bı fıkrım yok. ensede topuz yapayım dıyorum onda da duvak nasıl durur. rahıme duvak demıstı ama sacın modelını kapatr dıye dusundum. anlayacağınız bastan asağı sorunum.... calısmaktanda fırsatım yok.(ramazan nedenyle ıftardan sonra ıse gelıyorum sabaha kadar) n zaman gıdıp bakayım ((
gelınlık, sac vs vs bana bılgı verırsenız cok mutlu olurum
kızlar bakın beyaz esyalarım bunlar :82:
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları - Buzdolapları - Solo - No-Frost - KDN49A74NE
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Bulaşık Makineleri - Solo - Bulaşık Makineleri - SMS53M48TR
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - Solo - Maxx 7 (7 kg kapasiteli) - WAE244S1TR
ben gittim 1500 1600 diolar çok pahalı geldi bende burayı buldum kadın çokta ilgili birebir aynı modeli dikiyormuş sorun yaşamassın dediler tavsiye üzerine gittim umarm istediğim gibi olur :97:
canım baktım hepsinede çok güzeller güle güle kullan inşallahh...darısı bize olsun...fiyatlarıda baya varmış..biz ne alacaksak hiç bilmiyorum bende bosh beko yada arçelik düşünüyorum kayınbabamlar ne dicekler bilmiyorum :26:
evet canım aynen benim gelinliğimede hep 1500 1600 dediler saçma sapan kumaşlarla dikiolr bide..kınalığı naptın ne düşünüosun??
amin canım darısı başınıza biz beko simens bosha baktık peşin hesaplattık simens 5200 beko 4200 bosh 4400 dedi ben zaten bosh istiyordum istediğim gibide oldu beyzalarda 1000 tl daha ucuz ama ben çelik inoks istedim mobilyadan ucuz bulucaz artıkbekoda baktıklarm bide hiç hoşuma gitmedi bide pahalı zten kafamda hep bosh vardı simensle aynı kalitediyorlar ama simens daha pahalı şimdi boshta çok indirim var sizde bir bakın
kınalığımı burdura gidebilirsem kayınvalideme aldırcam çünkü diğer geline almış bana şimdi neden annem alsın kiçünkü diğer gelinin eşyalara ortak olmuş ve takıları o almış bizim takıları nişanlımın çektiği krediyle aldık esyalara ortak oluyor ama diğer gelini yemek odası yatak odası salon takımı oturma takımı herbişi almış ben yatak odası yemek masası sandalyeleri tv ünitesi ve oturma grubu alcm çok hak geçiyor ama nişanlım arada kalsın istemiyorum ses çıkamıyorum beyaz esya ve mobilyaları ailer yapıo zten biz 3 yıl 430 tl kredi ödücez nişanlımın maaştan kesilcek bitek bilzeziklerimi alcm bizim taraftan ve onlardan takılan küçük altınları aileler alck
çok iimiş canım yaa..bende kesinlikle gri istiyorum seninkileri çok beğendim özellikleride çok güzelmiş bi baksak ii olurda aslında nişanlımlar bayramdan sonra alıcaklar hepsini baksamda bi faydası olmucak o zmna kdr indirimler olsa keşke..bulaşık makinen 5 programlıymış bende öle istiyorumbakalım ya nasibimde hangisi var :44:
diğer eşyalara baktınız mı??
hepsi cok guzelmıs. allah güle güle kullanmak nasıp etsın... bende mutfak esylarını almıstım. sımdı daha guzeller cıkmıs ıcım gıttı ama seneyede baska bı model cıkacak. boswer 5-6 programa gerek yok. ıhtıyacımı gorsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?