2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

okyonus

Dua,sabır,şükür...
Pro Üye
8 Şubat 2011
16.418
27.698
798
kızlarr düğünüm ekimde diyorsan hadi buyrun birlikte ilerleyelim ekimde hepimiz evlenip yuvamızı kuralım yaptığımız hazırlıkları anlatalım sorularımıza birlikte cevap bulalım topiği açıyprum hayırlı uğurlu olsunnazar::123:

EKİM GELİNLERİMİZİN KINA DÜĞÜN TARİHLERİ :123:
barınmaz_d----------01.10.2011 Düğün:123:
edepyahu32---------01.10.2011 Düğün 8 Ekim Düğün :123:
zahter-------------- 02.10.2011 Düğün:123:
efteli----------------02.10.2011 Düğün :123:
okyonus-------------08.10.2011 Kına 15.10.2011 Düğün :123:
miracle07------------09.10.2011 Düğün:123:
emelldgn-------------09.10.2011 Düğün:123:
acemiperi------------09.10.2011 Düğün :123:
seven_up------------10.10.2011 Düğün:123:
nurilk----------------15.10.2011 Düğün:123:
balhuzur-------------16.10.2011 Düğün :123:
aydasu--------------20.10.2011 Kına 23.10.2011 Nikah:123:
voles4---------------20.10.2011 - 22.10.2011 Düğün:123:
bluegill---------------21.10.1011 kına 22.10.2011 düğün:123:
milan-----------------22.10.2011 Kına 23.10.2011 Düğün:123:
asya85---------------22.10.2011 Düğün :123:
desert06rose-------- 29.10.2011 Kına 30.10.2011 Düğün:123:
mistik----------------30.10.2011 Düğün :123:

Son düzenleme:
hayırlı olsun benimde düğünüm 2 ekimde eylülde evlecekler kısmına yazıyordum. burdan yazayım artık :)

hayırlı olsun benimde düğünüm 2 ekimde eylülde evlecekler kısmına yazıyordum. burdan yazayım artık :)

sanada hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin buraya yaz burda birlikte ilerleyelin nekadar süredir nişanlısın? başladınmı düğün hazırlıklarına

benımde eylul sonu 24 eylul nasılsınız kızlar zahter okyonus selam hepınızeeeeeee cok az zaman kaldı hazırlıklar ne alemde

benımde eylul sonu 24 eylul nasılsınız kızlar zahter okyonus selam hepınızeeeeeee cok az zaman kaldı hazırlıklar ne alemde

daha bende hiçbir hazırlık yok canım eşya bakıcas ev tutucas gelinlik seçicem daha moda evi ayarlıycam davetiyeler balayı için yer ayırtıcas hiçbirsey yok düğün 8-9 ekimde bir bu belli:84:

iki haftadır hastalıktan kurtulamadım yahu geçen hafta midem bu hafta boğazlarım nazar değid bana

ben biraz aceleci gelinim galiba eşyalarım kısmetse bu ay sonunda geliyor. evi tuttuk mecburen. gelinliğimi alalı bayagı oldu o sorunu aradan çıkardım. ama nekadar hallettim desemde of ne çok iş çıkıyor.

okyonus herşey halledilir allahın izniyle. ben ramazandan önce herşey bitsin istedim nişanlım ramazanda iptal resmen hiçbirşeye elini sürmüyor.geçen yıl nişandada böyle olmuştu.

daha bende hiçbir hazırlık yok canım eşya bakıcas ev tutucas gelinlik seçicem daha moda evi ayarlıycam davetiyeler balayı için yer ayırtıcas hiçbirsey yok düğün 8-9 ekimde bir bu belli:84:

canım aynen bendede hıcbır hazırlık yok tek hazırlık balayı :))) nişanlım bir onu yaptı sımdıye kadar ama senınde benımde nısan kosusturmamız yenı bitti normal boyle olması

maşallah maşalllah bizim nişan yenı oldu senın baya oldu canım sanırım

benim 23 eylülde nişanım oldu. aileler bir yıl sonra dedi. tarih çok gitti geldi en son 2 ekime karar verdik nişanlımla. ama nikahımız bir iki hafta içinde olacak mecburen. resmi olarak evli olacağım yani :))))

bizim nişan mayısta oldu angelprenses le bir hafta arayla hattaadaha hazırlıklara başlayamadık ama benimde nikah eylülde olcak düğünden bir ay önce :82:

anam ekim ayı gelinleri 2 tane bari bi araya getirseydiniz :26: pöfff taa 30 ekim yaaa öne alırlarmı ki benim düğünü de :44:

anam ekim ayı gelinleri 2 tane bari bi araya getirseydiniz :26: pöfff taa 30 ekim yaaa öne alırlarmı ki benim düğünü de :44:

benimkide 8-9 ekim kına gecesi 15 ekim düğün daha baya var ama hazırlıkta yok hiç ancak yetişiriz senin hazırlıklar ne durumda canım:82:

benimkide 8-9 ekim kına gecesi 15 ekim düğün daha baya var ama hazırlıkta yok hiç ancak yetişiriz senin hazırlıklar ne durumda canım:82:

canım ya hiç bişi yapmıyorum oturuyorum öle hiç bi hazırlık yok sanki evlenecek olan ben değilim nolacak böle bilmiyorum karşı tarafta ses çıkarmıyo 30 ekime yer bulduk demişlerdi ben istemiyorum deyince kaporasını verelim bida bulamazsak elimizde olsun başka yerlerede bakarız die..kaporasını vermişler başka yerlere bakıolarmı bakmıollarmı bilmiyorumm tam o gün olacakta demiolar ona göre bizde kına için salon tutsak :44: aman sallıom valla napiimmm 30 ekim olur büyük bi ihtimal :26:

Son düzenleme:

bizim 8-9 ekimde kına gecesi düğün çanakkalede 15 ekimde burdurda salon tutuldu ama başka hiç bişi yok ortada beyaz esya fiyatı alıcas gelinlik modeli beğencem moda evi bulucam mobilya davetiye ev buluncak yada lojman çıkçak balayı için biryer ayarlanıcak nişanlım göreve gidiyor önümüzdeki hafta temmuzun 15ine kadar yok artık o geldikten sonra ev bulucas boyasıydı temizliği sonra eşyaları alıcas şuanbizde beklemedeyiz yarın belki beyaz esya fiyatı alıcas eger sorarsak sizede yazarım bilginiz olsun :82:

olur canımm ii olur valla bilgimiz olsun...sen şöle yazınca ne çok işimiz varmış yeni farkına vardım Allahtan evimiz hazır sadece yerleştirilecek eşyalarla :26: farklı farklı şehirlerde daha bi zor olur oraya ait kuaför bulmak fotocu bulmak baya iş var..

herkese iyi akşamlar hoşgeldin desert06rose
ay sizi görünce biraz sakinleşiyorum ben acayip panik biriyim. hemen herşey olsun bitsin istiyorum.

herkese iyi akşamlar hoşgeldin desert06rose
ay sizi görünce biraz sakinleşiyorum ben acayip panik biriyim. hemen herşey olsun bitsin istiyorum.

hoşbulduk canım..paniklemeye hiiçç gerek yok bak biz hiç bi hazırlık yapıozmu :44:

bendede hiç panik yok gibi acaba nişanı yeni atlattık diyemi böyleyiz

bilmem :26: noluyo bize bian önce kendimize gelmemiz lazım yoksa hepsini bi araya getircez olan bize olacak ama işte karşı taraf aldırmayınca biz ne kdr çabalasakta boş :44:

bilmem :26: noluyo bize bian önce kendimize gelmemiz lazım yoksa hepsini bi araya getircez olan bize olacak ama işte karşı taraf aldırmayınca biz ne kdr çabalasakta boş :44:

biz bu hafta balayı için oteli ayarlıcas bakalım hayırlısı beyaz esya fln araştırıyom bnde gelinlik modeli beğeniyorum mode evini ayarlıcam çok iş var daha hiç yetişçek gibide durmuyor

biz bu hafta balayı için oteli ayarlıcas bakalım hayırlısı beyaz esya fln araştırıyom bnde gelinlik modeli beğeniyorum mode evini ayarlıcam çok iş var daha hiç yetişçek gibide durmuyor

vayy herşeyden önce balayı haa beni balayına götürcek biri bilem yok köylerine gidp derede yüzecez biz :132: :119: :120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…