hayırlı olsun benimde düğünüm 2 ekimde eylülde evlecekler kısmına yazıyordum. burdan yazayım artık :)
benımde eylul sonu 24 eylul nasılsınız kızlar zahter okyonus selam hepınızeeeeeee cok az zaman kaldı hazırlıklar ne alemde
daha bende hiçbir hazırlık yok canımeşya bakıcas ev tutucas gelinlik seçicem daha moda evi ayarlıycam davetiyeler balayı için yer ayırtıcas hiçbirsey yok düğün 8-9 ekimde bir bu belli:84:
iki haftadır hastalıktan kurtulamadım yahu geçen hafta midem bu hafta boğazlarımnazar değid bana
ben biraz aceleci gelinim galiba eşyalarım kısmetse bu ay sonunda geliyor. evi tuttuk mecburen. gelinliğimi alalı bayagı oldu o sorunu aradan çıkardım. ama nekadar hallettim desemde of ne çok iş çıkıyor.
okyonus herşey halledilir allahın izniyle. ben ramazandan önce herşey bitsin istedim nişanlım ramazanda iptal resmen hiçbirşeye elini sürmüyor.geçen yıl nişandada böyle olmuştu.
anam ekim ayı gelinleri 2 tanebari bi araya getirseydiniz :26: pöfff taa 30 ekim yaaa öne alırlarmı ki benim düğünü de :44:
benimkide 8-9 ekim kına gecesi 15 ekim düğün daha baya var ama hazırlıkta yok hiç ancak yetişirizsenin hazırlıklar ne durumda canım:82:
canım ya hiç bişi yapmıyorum oturuyorum öle hiç bi hazırlık yok sanki evlenecek olan ben değilim nolacak böle bilmiyorum karşı tarafta ses çıkarmıyo 30 ekime yer bulduk demişlerdi ben istemiyorum deyince kaporasını verelim bida bulamazsak elimizde olsun başka yerlerede bakarız die..kaporasını vermişler başka yerlere bakıolarmı bakmıollarmı bilmiyorumm tam o gün olacakta demiolar ona göre bizde kına için salon tutsak :44: aman sallıom valla napiimmm 30 ekim olur büyük bi ihtimal :26:
bizim 8-9 ekimde kına gecesi düğün çanakkalede 15 ekimde burdurda salon tutuldu ama başka hiç bişi yok ortada beyaz esya fiyatı alıcas gelinlik modeli beğencem moda evi bulucam mobilya davetiye ev buluncak yada lojman çıkçak balayı için biryer ayarlanıcak nişanlım göreve gidiyor önümüzdeki hafta temmuzun 15ine kadar yok artık o geldikten sonra ev bulucas boyasıydı temizliği sonra eşyaları alıcas şuanbizde beklemedeyiz yarın belki beyaz esya fiyatı alıcas eger sorarsak sizede yazarım bilginiz olsun :82:
herkese iyi akşamlar hoşgeldin desert06rose
ay sizi görünce biraz sakinleşiyorum ben acayip panik biriyim. hemen herşey olsun bitsin istiyorum.
hoşbulduk canım..paniklemeye hiiçç gerek yokbak biz hiç bi hazırlık yapıozmu :44:
bendede hiç panik yok gibi acaba nişanı yeni atlattık diyemi böyleyiz
bilmem :26: noluyo bize bian önce kendimize gelmemiz lazımyoksa hepsini bi araya getircez olan bize olacak ama işte karşı taraf aldırmayınca biz ne kdr çabalasakta boş :44:
biz bu hafta balayı için oteli ayarlıcas bakalım hayırlısıbeyaz esya fln araştırıyom bnde gelinlik modeli beğeniyorum mode evini ayarlıcam çok iş var daha hiç yetişçek gibide durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?