Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar günaydın sevozycannnnnnn
gunaydın canlarımmmm,, bu gece ilk defa kızımla başbasa sabah 6 ya kadar sarılasarıla yattıkk :) ne guzel bı duyguymus..ama bı ara annee diye bı ses, Allah dan dı belki o ses, baktım elif yatagın tam kenarında..ayy ii ki uyandım az dönse cupppp yerde ..... ama sabah 6 dan sonra uyku kaçtı, bende gec kaldım işe:))
günaydın kızlar,
hoşgeldin sevozy, nasıl geçti tatilin,
ne güzel anneler kuzularıyla uyumuş,
dün gece 3'te cemre anne diyerek ağlama modunda
ben de hemen koştum, ne oldu kızım kafanı bir yere mi çarptın dedim,
suyunu içti yatağına koyayım dedim ama ağlama modu devam etti,
beraber uzun yatağına yatalım dedim üstünü örtünce istemedi kızıp
geri arkaya uzandı biraz mırıldandı, sonra olmadı kucağıma aldım yine olmadı
yere indi, elimi tutup salona götürdü, halının üzerine(yarısı parke üzeri) uzandı
bir müddet sonra alıp yatağına koymak istedim yine olmadı bu sefer kucağımda
yatar vaziyette biraz kaldı iyice dalınca yatağına koydum,
garip bir akşam yine geride kaldı sabah üstünü örttüm ve bakıp çıktım,
bugünlerde cemre'ye akşamları pijama giydirmek çok zor, üstündeki kıyafeti
çıkarmak istemiyor, ben giydim diyor, kılı kırk yarıp zar zor giydirmeye çalışıyorum
bazende üstündeki kıyafetle yatıyor, sizde de böyle gariplik var mı?
günaydınlar ,
hoşgeldin sevozy nerelerdeydin yaw
maral , bade'nin de altını değiştirmek ve giydirmek öyle zor ki . kendi giyinmek istiyor . elindeki birşeye ver dediğimiz zaman badenin vermem diyor . hay allah'ım komik çocuklar .
bven yavruma doğum günü hedayesi plasmacar ve tablet aldım tabletide yakında kırar yerden yere çalıo
bven yavruma doğum günü hedayesi plasmacar ve tablet aldım tabletide yakında kırar yerden yere çalıo
bu yasda bebeye bunları alırsan, 18 inde neyle tatmin etcen Efe canıııııııııııııı bi jaguar cekersin artıkkkk :))
Oh oh erkenden tanışıyor bilgisayarla...Kırmasa bile üstüne su döker Bizimki daha teşerrüf etmedi bilgisayar ekranıyla. Tam zamanında bozuldu bizim laptop, yenisini de almayı geciktiriyoruz. Eve internet bağlatmadık o yüzden tablet de bi işe yaramıyor, baya teknolojiden uzak yaşıyoruz biz
Menülerde salata türü şeyler en çabuk tüketiliyor, diğerleri kalıyor.
gecen haftada izmirdeydık tatılde..çok guzelldii..Elifim baya dillendi orda...beraber vakıt gecırmek yarıyor..denizede girdi ve cok sevdi..dalgada yokdu.ama kafayı sokamadık..korkar bıdaha gırmek ıstemez dıye zorlamadım bıde izmir denizi çok tuzluu..
vala bn gece kıyafetlerini akşam gelirken elifin üstünde görüoomm,artık cıkartırmıo mu bılmıom,sormadım da kaynanaya ayıp olmasın dıye..pasaklı bnm kızzz...ama su içerken ceneden aşağı su akarsa, o knuda cok hasas hmn 'anne akoooo '' yani akıyor sil diyo
kızlarr bende tableti öle pahalı şeyi eline vermek istemezdim amaaa babam zorladıı bigün eve gittimki efe babamın laptopunun tuşlarını sökmüş bulamıyolarda çok kızmışş dediki sizin laptopunu getirin bi dahakine onu bozsunben bunu işte kullanıyodum arada ee eşimn kendininkininde üzerine vura vura ekrenı böle piksellenmişti oda bozuk
bizde dedik gidek şu 150/200 tl liklerden allaımm oda yoktu hiç orta yolluu bişey buldum en sonunda samsung tab3 verdim eline napimm yaaaaa babam anneme saracak bu sefer neden verdin elinee bunu kırdırdın diye babam huysuzzzz bu sefer vermese efe yıkıcak ortalığı neysee en azından alsın oyalasın bişz işteyken kendini yaa
kızlar iki şeklinde tuzlu kurabişş
galeta unlu kıymalı poğaça
ıspanaklı börek
kısır yada çiğ köfte
cevizli havuçlu salat
cupcake karpızlı :)
(daha salata eklemeliyimde)y
kızlar yengemden bşşi öğrendim harika diyo belki onu yaparım tavuk göğsünü haşlayıp didikliyon daha sonra mayonz sarmısaklı yoğurt karıştırıyon ceviz atanda oluyomuş
üzerinede kızgın kırmızı biber nane döküyomulşş fa<lan filan yapan varmıı