al all realde bi kutu alana ikincisi yarı fiyatına zaten adedi de 50krş işaret parmağı kadarya akıtmadan hepsini lüüpp yutuyooo tamda o minik ağızlarına göree
ohh ne güzlllllllll bu akşam bende dışarda deneyeyim bakalımm bu aralar beni hiç takmıyoo elimden utmuyo herşey dışarı çıkarana kadar sonra alıp başını gidiyo özgür oğlannnnn
kız bnmkıde aynıı,takmıo eskıden ilk gördgnde sarılır,öperdi.şimdi hiç pas yokkk...
ben daha hiç dondurma vermedim kızlar,kendimde fazla yemiyorum zaten çok nadir arasıra çikolata onun dışında tatlı vermiyorum şimdilik
herkese merhaba ramazanı şerifiniz mübarek olsun...
Rabbim en hayırlı şekilde geçirmeyi nasib etsin.
ilk zamanlar hep yanlışlıkla bişey yiyip içecek gibi hissediyor insan.ama verdiği huzur bambaşka...
bizde tatılı yaptık dönduk,babaanneye gittik.
orda kalabalıkta iyice anlatmaya başladı yusufum.
kısa cümleler bile kurdu.bahçede bezini çıkardım ama hiç söylemeye niyetlenmedi.
ama şuan yıne orasını arıyor,canı sıkılıyor.
sabah uyanınca odaları gezip babaanesını çagırıyor,
biraz zor olacak alışması.
birde ananemi kaybettik,Rabbim rahmet eylesin.
herşey bizler için işte.sağlıcakla kalın...
cumaya kadar sabret getireceğim ben sana
Dondurma Dükkanı diye bir yer var. İstanbul'da da varmış. Biz oraya dadandık, genelde oranın dondurmasını yediriyorum Mert'e. Süper bi yer. Doğal meyvelerle yapılıyor, boya yok içerisinde. Yerken meyvenin taneleri geliyor ağzına. Mert en çok dutlu ve incirliyi sevdi. İncirin çekirdekleri var resmen dondurmanın içinde. Max falan da yediriyorum arada ama onlar pek içime sinmiyor. Hobby'den ben de alayım eve de bulunsun, yakamı bırakması için rüşvet veririm oğlana
kızlar merhaba,
nasılsınız?
ben hiç giriş yapamıyorum,
işler başını aldı yetişemiyorum,
karışık, kuruşuk şeyler
günayydın bacılarrrrrrrrrr sabah zor işe geldim ya uyanmak istemiimmmm
gunaydınlarr,, cok uykummm var ya,,hiç derinn bı uyku cekemıom her tıkırtıya kalkıommm..
kısss orucu kestane sekerinle mı bozdun
günaydın herkese
Günaydın! Güzel bir gün olsun....
yakaladık sizi 8 adet ziyaretçi heheheheheeh
yakaladık sizi 8 adet ziyaretçi heheheheheeh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?