2011 Ekim Anneleri

jelesecc bacııı nerdesinnnnnnnnnnnnn doğum günün büyük bi organizasyonmu olacak anlatt heleeeee merak ettimmmmm

Kızlar biliyorsunuz ben hala emziriyorum, artık geceleri yavaş yavaş inek sütü vereyim diyorum. Mert hiç biberon kullanmadı, Avent'in biberonunu almıştım doğmadan önce, hem 0 aylık hem de 3 aylık biberon ucu da almıştım. Belki silikonu sevmedi deyip bi de kauçuk uçlu bir biberon daha aldım onu da hiç almadı. Geçenlerde Avent biberonuna süt koyup verdim, emziğini iğneyle deldim ama çok az akıyor. Yeni uç mu alsam napsam? 18 lira mı neydi o uçlar, alıcam şimdi, yine almayacak boşa gidecek...

biraz daha deliği büyüt meloş süt gelmezsede sıkılır sinirlenirrrrrr
emzik emiyomu peki

biraz daha deliği büyüt meloş süt gelmezsede sıkılır sinirlenirrrrrr
emzik emiyomu peki

Yok canım emzik de emmiyor. Biberonu emmeyi bilmiyor, sanki bardaktan içermiş gibi yudum yudum yutuyor

Acaba hiç biberona alıştırcam diye uğraşmayıp sulukla versem çok mu yoğun gider süt boğazına..

ayy heryerde indirim yazıoo ama hiç indirim yok çul çapukk biş kez gity sonra yer bezi yap hıh hiç bişi bulamadım

Yok canım emzik de emmiyor. Biberonu emmeyi bilmiyor, sanki bardaktan içermiş gibi yudum yudum yutuyor

Acaba hiç biberona alıştırcam diye uğraşmayıp sulukla versem çok mu yoğun gider süt boğazına..

aaaa iyi fikir şu ucu düz olanlarımı diyosun pipet gibi olanlarımıo

ucunu biraz daha büyütebilirsin canım

Merhaba kızlarrr. Hayırlı ramazanlar...

arcemek kızz nerelerdesin
bu arada az önce profilonun migrosunaa gittim şeker hamuru varmı dedim ordaki kız mel mell baktı zavallı diyoki one ahahha neyse gezdim baktım bulamadım nasıl paketi hangi reyondaaa

iki ay önce cevahirde görmüştüm stand gibi şekerlemecilr varya onlar koymuştu rengarenk şeker hamurkları bizim netten 2,90 a aldığımıza 10 dedii yuh yaw

aaaa iyi fikir şu ucu düz olanlarımı diyosun pipet gibi olanlarımıo
Ucu düz olanları diyorum, 4 tane kadar deliği var.

arcemek kızz nerelerdesin
bu arada az önce profilonun migrosunaa gittim şeker hamuru varmı dedim ordaki kız mel mell baktı zavallı diyoki one ahahha neyse gezdim baktım bulamadım nasıl paketi hangi reyondaaa

Kızlar uğraşıyoz didiniyoz cici cici yapıyoz bu kurabişleri de, yenmiyor be yahu, anca süsüne bak. Lezzetsiz bişey bu şeker hamuru. İçindeki jelatinden dolayı da ben önyargılıyım biraz.

düz olan evde varmı yoksa neyse alda barii sukluk niyetinede yanına alırsın denemekte fayda varr kızz nasıl yenmiyooooooo
kartopu hatuna bi tane kelebek bi tane hello kitty getirmiştimmm sabah masama cumaa vermeyi unutunca kalmış pazarteside burdaa allah karetsin boğazında kalsın ben emek çektim biri gizlicene yemişş tüüüü şaka gibi birde kurdalesiniş buraya atmışlar diye
diye kendi kendimee söylenirken yanımdaki abla demesinmi ben yedim diyee ahahahha çok güzel görünüyoduu şeker krizimde geldi yedim diyy üzüldüüüü bi üzüldü dedim üzülme yaa ben sürekli masamdan bişiler kayboluyop diye sinirlendimm dedim biraz teskin ettim kadınıı

sonra dayıma yaptıklarımıda hep yedilerrrbitti gitti bayıldılar

ama benm şahsi fikrimi sorarsannnızz şu siyah kırmızı gibi koyu renkleri görünce yiyesim gelmiyor boya oranını düşndükçee ama görüntü harikaa tabiiiii
meloşcumm o zaman sen evde yapcan kendin şeker hamurunuuuuuu şerbetten yapmaya başlamışlar artıkk

Hehe o da amma gözü açıkmış, bari bi tanesini yeseymiş.

Nasıl yapılıyomuş şerbetten öğrenmek lazım. Gerçi şu anda kolumu kıpırdatcak enerjim yok, şeker hamuruyla uğraşma fikri çook uzak geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…