2011 Ekim Anneleri

iyi akşammlar kızlarr heyy ziyaretçiler sayfamı beğenmeyi unutmayın bebekler

Ohhh tatillerden donulmus ben bayramda ankaraya gidicem kuraban bayramina bi otel ayarliycam bakalim
Zayef birak karisik yapsin daha ne istiyosun ben ahmete oyle yaptiriyodum herseyi bi kerede hallediyodum bu yemiyo oylr ilerde kendi birakcak bence boyle devam et
Yarin ramazan allah kolaylikversin herkese umarim guzel bi ramazan geciririz

inşallah canım dediğin gibi rahat alışır peyniri ağzına sürmüyor tekten bi zeytin yiyo cabı isterse bıdıkkk

kıss sen bu iki çocuuda sezeryanmı oldun olduyan anlatsana sezeryana yerin nasıl ilkine göre iyileşme süreci nasıl oldu

ramazanın feyzi üzerinize olsun arkadaşlar bakalım bu günümüz nasıl geçeckk dayanabilicüzmüü

kızlarr ben şimdiden başladım elimi çekmeceye atmaya başladım bişiler atıştırmak içinn alışkanlık iştee

ben fındık kıızm elif hep su ile gecirdi gecelerini,sütü sevmio.zati biberenda tutmuooo

ayy kızlar vişnenin fiyatı yükselmeden biraz depolasak yaa buzluğaaaaaaa ramazandada süper olurr

vişne suan uygun mu ya,h.snu markette 4-5 lira felandı ya...bende bi ufak derindorucu aalamda öleşeyler doldurayım diyorum ama...

bide şu pastalardan hangisi güzel hangisini yapsammmm[/QUOTE]

hepsi güzelll:))

yani geceleri bi iki kere uyanan cocuk, dün sahur diye heralde yatmak bilmedi (( aksilik ya... normal biz kayınpederime inip sahur yapıodukk,hazır masa:)) ee 2 senedir ben nieytsidim zaten,,bu sene ilkdefa kendi evimde hazırladım:)) bide esim diodiki, 15 dk inip çıkarız Elif uyanmaz..ya bebe,aksine yarım saayde bir bebaa,nenne diye bağırdı.hiçöle yapmazdı 2 gecedir böle,niye acaba..ağlamaıo da,su istiyip yanında dur salla istiıooo((

ay bunların hepsimi aynı ya sevozy, burakta 2 gecedir saat başı ağladı neredeyse. sahurda onada mama yaptım. ondan sonra biraz uyuduk

hepsi güzelll:))[/QUOTE]

Keşke yakında olsaydık.. Bizim vişne bahçemiz var ve hep meyveler başında kalıyor toplayamıyoruz. Eskiden işçi falan tutup toplatırdık fakat şimdi babam uğraşmak istemiyor. Vişne isteyene bizim tarlanın yerini tarif ediyor gidin toplayın diye. Bu sene de meyveler yine dalında kaldı eridi gitti Çok seviyorum ben vişne kompostosu, reçeli, suyu.. Ferah ferah.. Antalya'da pazarda 2,5 TL vişnenin fiyatı . Ama 5 değil 10 lirayı bile hak ediyor, gerçekten toplaması çok zor.

ay bunların hepsimi aynı ya sevozy, burakta 2 gecedir saat başı ağladı neredeyse. sahurda onada mama yaptım. ondan sonra biraz uyuduk

ya nie acaba,diş değildir artık,, e o kdr sıcakda değil zıbınla yatıoromm, eee bnm kuuzm hiç açlıkdan ağlamaz,zaten hep ac:))
nie ki acaba, valla zor tuttum kendimi,eşim dedi gidip alim,gelim mi, sahur yapsın bizle, aklı başına gelsin

Sivri sinek olabilir mi? Dün bizim ememmat aparatının içinden düşmüş, sivriler oğlumla beni şişlemişler. Aynen Mert de sabaha kadar uyandı durdu. Ben bahaneyi kaşınmasına buldum..

Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar... İki yıl aradan sonra ilk defa oruca niyetledim, Allah kabul ederse. Herkese mutlu, huzurlu bir Ramazan diliyorum..

Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar... İki yıl aradan sonra ilk defa oruca niyetledim, Allah kabul ederse. Herkese mutlu, huzurlu bir Ramazan diliyorum..

bnmde aynen.çok korkudum,ama Allah sabırını veriir inşallahh..

Sivri sinek olabilir mi? Dün bizim ememmat aparatının içinden düşmüş, sivriler oğlumla beni şişlemişler. Aynen Mert de sabaha kadar uyandı durdu. Ben bahaneyi kaşınmasına buldum..

bzm evn hertarafı sineklik, nayırrrr nimkansızzz erkek sinek bıle kısceme yanasamazzz :))))

ya bide agzını,dilini,dişini yediğim kızım uyanıo sacıyla oynuo kızz, parmağına doluoo,bende orda eesek gibi o park yatagı,gacır gucur saalıommm..bı kızdım buna,'' bırakk kız sacını,yat die:)) nasıl döndü arkasına hmn kapadı gözünü,,,haspma benmmm:))) uyyy olsada yesemm,ham yap benı dıoo akşam

ben geçen sene komple tuttum çok şükür sütüm kesildi diye üzüldüm ama napim artık bi dahahakine olursa tutmam
geçen sene daha sık uyanıyoduya minnak kuşum acayip bi baş ağrım oluyodu uykusuzluk açlık birleşince bakalım akşama doğru ne olacakkkk

ya bnde bgn onu arastıracaktım, sahurda içince fayde olur mu dıye..bide bsy sorcam bazı bayanlar mens dönemindede oructutolar,ne dıonuz buna..?

valla ben olmaz diye biliyorum. hatta oruçluyken bile olunursa bozmak gerekir. ve o günü daha sonra tutmak gerekiyor. eğer tutulabilir olsaydı din kitaplarında sonradan kaza orucu tutulur denmezdi. ben bir ilmihal kitabında okumuştum ufak 5 krş büyüklüğünde bir kan geldiyse oruç bozulur diyordu.

yazmaya üşendiklerimmmmi dile getrmiş bacım
ben hatta son iki saat kala oldum annem boz dedii günaha girme didi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…