- 7 Aralık 2010
- 5.475
- 51
- 113
zefey telefonumda açmadı bu verdiğin linki. ne bu anlamadım sayfa bulunamadı diyor.
olmadı yine mail attım bende
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zefey telefonumda açmadı bu verdiğin linki. ne bu anlamadım sayfa bulunamadı diyor.
olmadı yine mail attım bende
teşekkür ederim arcemek. sende gidebilirsin canım,nasılsa onlar gelip bir kaç ay kalıyorlar sende. o arada sizde 1 hafta 10 gün yapabilirsiniz tatil. bunda alınganlık yapacak bir şey olmaz,söylersiniz eşimle ,kızımla başabaşa bir tatil yapmak istiyorum diye. sadece biraz cesaret,biraz da anlamamazlıktan gelmek
bu arada ben burağa sabah uykusu arasında veriyorum sütü 200 ml falan. biz günlük süt kullanıyoruz sütaşın veya sekin cam şişe sütünü. yoğurdu da ondan yapıyorum zaten. gecede hala amptamil 4 veriyorum yine 200 ml kadar.
kime attın mail bana mı????
ben çıkıyorum cevahire
evett ağır pişiriyomuş gerçektende bizim bu kocişinn fritözü iyi ama çok yağla çalışıyo 2 litree ee onu yağı içinde durunca insan rahatsız oluyo kalmış yağ zararı olmasın diye rahatsız oluyorum
Merhaba kızlar Nasılsıniz sevda canım allah kavuştursun. Kartopu şimdiden iyi tatiller diliyorum sana. Biz 4 yıldır ailecek hiç birşey yapmadık tatil falan. Bizim ev halihazırda başkalarının tatil köyü olduğu için :) ne kadar özeniyorum kocasını çocuğunu alıp tatilde giden hatunlara.
Maral süt verme olayın ne oldu hallettin mi? Maşallah Cemrem artık çok rahat uyuyor gece hiç uyanmıyor. Yavruma resmen eziyet etmişim bu güne kadar boş memeyi vererek :) artık süt içiyor. Pınar çocuk sütü alıyorum.
Kızlar siz hangi sütten ne kadar veriyorsunuz?
tefalmıydıkı teyzenınkı phılıps daha cazıp gellıo bana
sevozy canım phılıpsı neden arastırmadın
bnm kı bı ara pipetle içerken aptamıl devam sütü içiodu...
ne bılım o zmanlar bu tefal yenı cıkmıstı her mağazada felan gösteriş yapıolardı.meraklandıydım sonra vazgectim.Bn zaten yapmıorum kızartma..yağlıya.ama annem yapınca saldırıom:))
bnm kı bı ara pipetle içerken aptamıl devam sütü içiodu...
ne bılım o zmanlar bu tefal yenı cıkmıstı her mağazada felan gösteriş yapıolardı.meraklandıydım sonra vazgectim.Bn zaten yapmıorum kızartma..yağlıya.ama annem yapınca saldırıom:))
ayy hiç irinişz kızartma yapmıyosunuzz şoşırrdım bizim evde haftada 3 kez falan olur en azz
hantta bizim evde hamburger günleri olur
Bende de haftada bir gün mutlaka olur.. Hafta içi yapmadıysam haftasonu kahvaltısına yaparım.. Bu eve taşındığımdan beri biraz seyrelttim o da cam mozaiklerim kirlenmesin diye.. Pek kıymetli şimdi onlar yeni olduğu için.. Taze patatesleri soymadan elma dilimli kesip fırında yapıyorum şimdi. Çok güzel oluyor o da. Ama kızartmanın yeri ayrı. Hele de biberin tadı sinince içine.
anamm ilk zamanlar bende yapıodumm.hele hamburger,sosısli, ohh pataes kızart,tursu sos felan..ama kılo alınca bıraktım..Ya anlamadığım ben biçok seyı kestim, ama bu kılolar niee gitmıo,yada nerden gelıo..Yağlı,salçalı abartmıom ,tuzuda kestımm,ekmekde pek yenmez bizde..abur cubur yemek yoksa saldırııom ama
ama fıırnda harmanlyıp kızartma ,emin olun ocakdakınden daha leziz,kebab gibi.ama bnm fırın ağır pişirdiğinden beklemeye değimıoo(
kızz hepsinin tadı ayrı güzel oluyooo hatta bugün yapıcam ben patates tavuk biber şu knorr un sarmısaklı fırında tavuk sosları varya poşette onla yapıciym allah nasip ederse bugün
ben bu kan ilacını bırakınca veririm belkim yaaa kiloyu
kızz sevozyy sende aslında çok kilo yok bölgesel çalışma yaparsan onlardaa giderrrrrrr anladın sen benii
kızlar geldim cevahirden ,iş yerindeki yemeğe yetişemeyeceğimi anlayınca orada yemek yiyeyim dedim . eşim mac donalds pek sevmediği içinde hadi fırsat bu fırsat big mac yiyeyim dedim. ve o saatten beride ve hala gözümdeki yaş dinmedi desem yalan olmaz.
menümü aldım masa bakınırken 10-15 masanın yan yana sıralandığını gördüm ,sorunca yuva gelecek dediler bende yakınlarında boş olan bir yere oturdum. o arada 40-50 ye yakın yaşları birbirinden farklı yavrucak gelip otrdular masalarına ürkek , şaşkın başlarında öğretmenleri vs. o anda kafama dank etti. çocuk esirgeme kurumundan yavrucaklar. ve hamburger boğazıma dizilip gözleriminden yaşlar süzülmeye başladı şu anda olduğu gibi.buraktan sonra olaylar karşısında zaten kendimi hiç tutamıyorum,kimseye ve ortama aldırmadan da koyuyorum kendimi gidiyor. çocuklara baktıkça kafamdan bir yığın şeyler geçiyor annesiz,babasız,kimsesiz,falan filan.sonra dedimki biz burda yiyoruz bu çocuklar belkide ilk defa bunları tadıcaklar. düşündükçe gözyaşlarımın dahada akmaya başladı kendime engel olamıyorum,bir yandan da kzıyorum kendime niye böyle şeyleri düşünmezsin ,niçin böyle şeyler için yardımda bulunmazsın falan. ben zekat,sadaka konusunda çok hassas biriyim ama şimdiye kadar çocuk esirgeme kurumları hiç aklıma gelmemişti.sonra öğretmenleri zannettiğim bir bayana sordum,hangi kurum falan diye. meğerse bayan masrafları karşılayan kişiymiş. yemekten sonra cevahirde birde çocuk eğlence merkezi varmış orayada götürüyorlarmış çocukları. tabi ben bayanla konuşurken hala ağlıyorum,yolu nasıl hallediyorsunuz diye sordum. yurt ayarlıyormuş otobüsü yol onlara ait dedi. bende kadına Allah Razı olsun sizden deyip yanından ayrıldım,şimdi işteyim. çocuklar sordu niye ağladın diye bir postada onlara anlattım olayı.
allah kimseyi anasız ,babasız,yurtsuz,yuvasız bırakmasın arkadaşlar. Allahım baada nasip etsin böyle yardımlar yapmayı.
gelirken aklıma geldi kaç gündür cevahir cevahir,CA ,CA diyorudum demekki bu dersi almam gerekiyormuş.herşeyde bir hayır vardır.
kızlar geldim cevahirden ,iş yerindeki yemeğe yetişemeyeceğimi anlayınca orada yemek yiyeyim dedim . eşim mac donalds pek sevmediği içinde hadi fırsat bu fırsat big mac yiyeyim dedim. ve o saatten beride ve hala gözümdeki yaş dinmedi desem yalan olmaz.
menümü aldım masa bakınırken 10-15 masanın yan yana sıralandığını gördüm ,sorunca yuva gelecek dediler bende yakınlarında boş olan bir yere oturdum. o arada 40-50 ye yakın yaşları birbirinden farklı yavrucak gelip otrdular masalarına ürkek , şaşkın başlarında öğretmenleri vs. o anda kafama dank etti. çocuk esirgeme kurumundan yavrucaklar. ve hamburger boğazıma dizilip gözleriminden yaşlar süzülmeye başladı şu anda olduğu gibi.buraktan sonra olaylar karşısında zaten kendimi hiç tutamıyorum,kimseye ve ortama aldırmadan da koyuyorum kendimi gidiyor. çocuklara baktıkça kafamdan bir yığın şeyler geçiyor annesiz,babasız,kimsesiz,falan filan.sonra dedimki biz burda yiyoruz bu çocuklar belkide ilk defa bunları tadıcaklar. düşündükçe gözyaşlarımın dahada akmaya başladı kendime engel olamıyorum,bir yandan da kzıyorum kendime niye böyle şeyleri düşünmezsin ,niçin böyle şeyler için yardımda bulunmazsın falan. ben zekat,sadaka konusunda çok hassas biriyim ama şimdiye kadar çocuk esirgeme kurumları hiç aklıma gelmemişti.sonra öğretmenleri zannettiğim bir bayana sordum,hangi kurum falan diye. meğerse bayan masrafları karşılayan kişiymiş. yemekten sonra cevahirde birde çocuk eğlence merkezi varmış orayada götürüyorlarmış çocukları. tabi ben bayanla konuşurken hala ağlıyorum,yolu nasıl hallediyorsunuz diye sordum. yurt ayarlıyormuş otobüsü yol onlara ait dedi. bende kadına Allah Razı olsun sizden deyip yanından ayrıldım,şimdi işteyim. çocuklar sordu niye ağladın diye bir postada onlara anlattım olayı.
allah kimseyi anasız ,babasız,yurtsuz,yuvasız bırakmasın arkadaşlar. Allahım baada nasip etsin böyle yardımlar yapmayı.
gelirken aklıma geldi kaç gündür cevahir cevahir,CA ,CA diyorudum demekki bu dersi almam gerekiyormuş.herşeyde bir hayır vardır.
Kartopum beni de ağlattın burda... O çocuklar için o kadar üzülüyorum ki, hiç birşey de yapmadım şimdiye kadar.. Biz iki kişi bir çocuğun etrafında pervane olurken, daha ağlamadan ne istiyorsa bulmaya çalışırken onlar özel ilgiden, sevgiden şevkatten yoksun yaşıyorlar. Sonra da yetimhanede büyüyenler suçlu insanlar oluyor.. Çünkü iyiyi güzel öğrenmemiş ki. Bi ara niyetlendim, herkes kötü örnekler verdi, aman evine tebelleş olur, aman başına iş alırsın.. Sonra da hayat galesi, iş, ev sorumluluğu derken bıraktım bi kenara. Şimdi sen tekrar hatırlattın. Sen de benim gözümü açtın. Sağol.
bızımkı gece aptamıl ıcıyo kesemedım pıpetlı sut ıcıyo aradada gece sutunden kurtulmak ıstıyorum bende artık gunluk sut ıcebılır cunkubnm kı bı ara pipetle içerken aptamıl devam sütü içiodu...
sana yemege gelmek lazım :)ayy hiç irinişz kızartma yapmıyosunuzz şoşırrdım bizim evde haftada 3 kez falan olur en azz
hantta bizim evde hamburger günleri olur
bende cocuklarda esımde sevıyoruz ama gelde sen bunu bana anlat kızartma yaptıysam tum mutfak dolabı sılıncek sonra tum ev sonrada banyo yapıcam her yer sankı yag oluyoBende de haftada bir gün mutlaka olur.. Hafta içi yapmadıysam haftasonu kahvaltısına yaparım.. Bu eve taşındığımdan beri biraz seyrelttim o da cam mozaiklerim kirlenmesin diye.. Pek kıymetli şimdi onlar yeni olduğu için.. Taze patatesleri soymadan elma dilimli kesip fırında yapıyorum şimdi. Çok güzel oluyor o da. Ama kızartmanın yeri ayrı. Hele de biberin tadı sinince içine.
aynen bızde ekmek tuketımı 0 dıyebılırım ama kılolar duruyo ben kılomun sebebı duzensız beslenme kahvaltı olayım yoktur yusufu oyle uykusuna yatırınca atıstırırım nolcak boyle bu kılolar bılmıyorumanamm ilk zamanlar bende yapıodumm.hele hamburger,sosısli, ohh pataes kızart,tursu sos felan..ama kılo alınca bıraktım..Ya anlamadığım ben biçok seyı kestim, ama bu kılolar niee gitmıo,yada nerden gelıo..Yağlı,salçalı abartmıom ,tuzuda kestımm,ekmekde pek yenmez bizde..abur cubur yemek yoksa saldırııom ama
ama fıırnda harmanlyıp kızartma ,emin olun ocakdakınden daha leziz,kebab gibi.ama bnm fırın ağır pişirdiğinden beklemeye değimıoo(
derz ıcın sıhırlı sılgı dıye bırsey satılıyo ıslatıp sılıyosun cıkıyo benn elden alıyodum ama bı markettede gormustum arastır ıstersen canımkızz bende cam mozaiklere çok titizleniyodum hatta gazeteliyodum kızarma yaparken ocağın arkasını şimdi bıraktımm yaaa hafif sararmaya başladı ama arasındaki derzzz