doğru söylüyorsun çok pahalı ve bu indirilmiş fiyatı,
benim de dişlerimde siyah dolgularım var ama çok önemsemiyorum çünkü onlar çok iyi oluyorlar ancak problem olduğunda şimdi beyaz dolguyu yapıyorlar ama onlar da siyahlar kadar iyi olmuyor, yukarıdaki köpek dişimde siyah dolgu var ve o da yapılacakların arasına girdi,
6 üüyeye altı ziyaretçi takipçi hepimizin birer hayranı vayrrdaa benim hayranlar bu aralar yooqqq aradan pırtlamıyolar hiçç biri çoıktıydı sırf Zeyno için takip ediyorum diye nerdelrr
beyaz normal dolgumu porselen dolgumu birde bizim dişçi lazerliyo sizinkidemi o yöntemi kullanıyoo
ben sadece unu kavurup saklıyorum ama ıyı bı fkır besemel sos ıcın ozellıkle denıycembu çok basit bir yemek,hele patlıcanları kızartmayıp fırına atarsan ,onlar pişene kadar kıymalı harcı ile başamel sosunu yaparsın oldu bitti.
kızlar size birde tüyo vereyim. un ile tereyağını kavurun cam kavanozda buzdolabında saklayın. sonra bunu istediğiniz zaman un çorbalarında,domates çorbasında ve başemel sosta kullanabilirsiniz
gecmıs olsun ankaradan olsan yardımcı olurdum sana dayımın klınıgı var aklınızda olsun kızlar bu arada var mı ankarada olankızlar merhaba,
akşam ne yemek yapayım diye düşünürken siteye girdim ve tarifleri okudum,
ben dün patates ve biber yağda kızarttım, uzun bir aradan sonra çok güzel oldu,
patates kızartıyordum ama biber ilk defa oldu (bu sene), cemre hn ise koy koy
diyerek bayağı patates götürdü,
dün dişçiye gittim, 5 kaplama (2 tanesinde kanal tedavisi tekrar denenmeye çalışılarak yapılacak)
ve 3 dolgu toplam indirimli fiyat 1.000TL, haftaya prş tedaviye başlayacağız,
eşim de yaptırıyor, anlaşılan bizim paralar dişçiye gidiyor
dün 2 saat boşluğum vardı, evi hafta sonu temizleyememiştim, süpürüp sildim bulaşıkları dizdim,
etrafı topladım ve dişçiden geldikten sonra çamaşırları katlayıp kızartma yaptım,
evi derli toplu ve temiz görünce içim açılıyor ama malesef pek yapamıyorum,
bugün ise yemek derdim var ve tozları almam lazım
kızlar unutmadan söyleyeyim yarın A101 de deniz malzemeleri var,çocuklar için yelek ,kolluk simit,havlu vs. bir bakın isterseniz. ben burak için deniz yeleği almayı düşünüyorum.
ben sadece unu kavurup saklıyorum ama ıyı bı fkır besemel sos ıcın ozellıkle denıycem
gecmıs olsun ankaradan olsan yardımcı olurdum sana dayımın klınıgı var aklınızda olsun kızlar bu arada var mı ankarada olan
canım yelek sıcakta rahatsız edıyo ahmetten bılıyorum bebekler ıcın olan sımıtler ıyı bacak delıklerı olan ıcıne oturuyolarya odaha ıyı
bu arada malum serde tıtızlık var kızartma yapmıyorum tefal actıfry ve phlıps aırfrey almayı baya dusundum pek yorum bulamadım kaldı ben kızartma yapmıorum ama esım ve cocukları cok sevıo varmı bu ıkısınde pısenlerden yıyen yada kullanan
rahmetli atamgil ankara -haymanalıymış.Ticaret için dolaşadolaşa Aradahan a kadar gtmişler,kış sert bastırınca orda kalmışlar,geride dönememişlerAma ankaralıları cok severim ,hele KENAN İmirzalıoğlunu
ankaralı deılım ama dogma buyume oradayım son 10 ay harıc bıtsede evıme yurduma donsemmmmmmmmmm
sıkıldım burdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne kadar kaldıı canm boşver sıkma canını organik ürünler yiyip içiyosunuz keyfini çıkar(iyi yönden bile baktıramayan smile)
haydii öptümmm byyss
rahmetli atamgil ankara -haymanalıymış.Ticaret için dolaşadolaşa Aradahan a kadar gtmişler,kış sert bastırınca orda kalmışlar,geride dönememişlerAma ankaralıları cok severim ,hele KENAN İmirzalıoğlunu
toz şekeri ne kadar koyuyorsun pişme esnasındamı suda bekletme esnnasındamıı
doğru sölüyosun çat pat çok sıçrıyor mahfediyo ortalığı
kızlar iznimi aldım,cumadan itibaren izinliyim ,yarın son 26sına kadar izinli olacağım haberiniz olsun. telden girebilirsem girerim artık.
sen tuncelili değilmiydin ya ,ardahan neredn çıktı.benmi yanlış hatırlıyorum sevozycan:26:
sen ozaman ardahanlı değil,ankaralı sayılırsın canım,onun için kanım kaynadı sana kocam memleketlisin sende hahahahahah
benim eşimde kırıkkaleli,eskiden kırıkkale ankaranın ilçesiydi biliyorsunuz
ardahannnlıyammmm, dedeciklerde ankaralıııı...anamgilde dün öğlen 3 de cıktılar istanbuldan, su saat itibariyle erzincandalarmış,ardahana doğru yoldalar..hayırlı yolculuklar olsun inş..kaldık anasız babasızz..
ardahannnlıyammmm, dedeciklerde ankaralıııı...anamgilde dün öğlen 3 de cıktılar istanbuldan, su saat itibariyle erzincandalarmış,ardahana doğru yoldalar..hayırlı yolculuklar olsun inş..kaldık anasız babasızz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?