2011 Ekim Anneleri

askeri lojmanlarmı canım. genelde onlarda kreş olur. ozaman oraya verebilirsin sorun olmaz herhalde.
ben çıkıyorum kızlar yarın devam ederiz iyi akşamlar kendinize ve minnaklarınıza iyi bakın

askeri lojmanlarmı canım. genelde onlarda kreş olur. ozaman oraya verebilirsin sorun olmaz herhalde.
ben çıkıyorum kızlar yarın devam ederiz iyi akşamlar kendinize ve minnaklarınıza iyi bakın

yok kız milli eğitim lojmanları, kreş yok ama özel kreşe bakınıyrum. memnun kalanlar var tabi ama herkesin memnuniyet kriteri farklı ne bilem.

eslem yine yemek yemedi, hıçkıra hıçkıra ağlıyor ya yemek görünce. ne yapcam ben ????

Çok üsteleme, aç olsa yer.. Keyfi yok olabilir, yemeği sevmemiş olabilir. Sevdiği bişeyi keşfet sıkılıncaya kadar ondan yedir. Bizimki bi ara pirinçli/buğdaylı tavuk çorbasını çok seviyordu, şimdi ondan sıkıldı yeni arayış içindeyiz. Daha ek gıdaya başladığı zamanlarda taneli yiye çocuk şimdi taneli çorba verdim mi tükürüyor. Ama yılmadım bulcam sevdiğini

asiyi sordum yapilabilir dedi ama biz yaptirmiycakmisiz
kreste 20 kisilik sinif olmaz bizimkilet 7kisi 12kisi olanda oluyo 2ogretmen duruyo basinda ozaman bence bakicidansa 3yasinda iyibi kres ben kendim baktigin halde yetmedigimi dusunuyoru. 4yasinda vericem oglum coj sevio cocuklar cocuk istiyor

haklısın tabi de bugün 3.gün kahvaltı da yarım kase karışık yiyor sonrası yok. taneli yemiyor bizimki hala ama en sevdiği şey şehriye çorbasıydı şimdi onu da yemiyor. çok zor yaa dolap yemek doldu yaaa.

kreşte öğrenci sayısını tam bilmiyorum canım ama zaten benim kzım biraz pasif yani oynamayı bilmiyor,hiç arkadaşı yok. kalçada da sorun olduğu için dengeli yürüyemiyor. sürekli benimle ve gelişemiyor. belki çocuklarla birarada olsa daha çabuk gelişir diye düşünüyorum. dediğin gibi çocuklar çocuklarla iyi vakit geçiriyor.

Haftasonu bi düğüne gittik, normalde büyüklere kaplan gibi kükreyip kendini sevdirmeyen benim oğlan çocukları görünce yanlarına gidiyor. Elindeki oyuncağı onlara veriyor, oynayalım diye gözünün içine bakıyor.. Ama bizlerle oynamak istemiyor. Oyun zamanı gelince, dediğin gibi 3 yaşından sonra kreş gerekli. Ama öncesinde özel ilgi istediği için bakıcı olursa daha iyi.

neyse arkadaşlar ben gidip kzıma bir de kesme yoğurtlu mantı yapayım yoğurdu seviyor belki yer inşşşş.... kendinize iyi bakın. tavsiyeleriiz ve sohbetiniz için sağolun. bebişleri öpüyorummm...

evet 3yasa kadar kres iyi deil ama 3yasinda bakicidansa kres yemek secme olayi bitiyo herseyi yiyo orda kendine guveni gelio burseyler ogreniyo el becerisi gelisiyo evde olsa tv basinda birsey orenmiycek ve yemek secicekti simdi cok mutlu cok seviyo kresi

günaydınnn kızlarrrr günaydınn svozyycann
serin bi hava var ivett hatta benim üzerimdede kısa kol badyy bir hırka bilene almamışım şuan donuyore

günaydınnn kızlarrrr günaydınn svozyycann
serin bi hava var ivett hatta benim üzerimdede kısa kol badyy bir hırka bilene almamışım şuan donuyore

ya klimadan iidir, zefey bu serinlik boşver..mahvetti bizi ya..boğazlarım bi türlü gecmedi..oda arkadasımda aadam ateslı mıdır nedir,düşmedi gitti atesi.tüylerim dıkandıkan oturuom yaaa.offf
bak yeminle bn bunu yazarken bile klima ayarı yapmaya kalkdı ya ,şaka mıdır nedir??

Günaydın.. Burda da kapalı bir hava var ama sıkıcı ve sıcak.. Bu sene korktuğumuz sıcaklar başlamadı henüz, daha klima bile çalıştırmadık...

Zefey tlf faturası aramalardan dolayı mı yüksek gelmiş kız? Yoksa başka bişeyler de yapmış mı Efe Bey?

aahahahah eşimle aynı demekki sırf bu yüzden eve klima aldırtmıyorum alırsak buzullarda yaşamayaa çocuğumla alışmamız gerekecekkk işyerinde sürekli kalkıp kalkıp açıyormuşş onların işyerlerinin bi organizasyonuna gittiğimde hemen onu şikayet ederler bana sıcak kanlı kocişim :)))))))

evtt meloş geçen sene yanıyoduk bu zamanlar neyse ben bu havaya razıyım sıcak sevmiyorummmm
yok nettende bişiler satınalmış ama avea ne aldığını bulamıyor tek kalemde iki kez69 tl çekmiş net 69 tlye ne alabilirki bu çocuk anlamış değilimde lanet ola deyip ödedim zati hattımı taşıycam bu avea tüketti beni altı ay taahhütüm bitsindeeeeee

kızlarr babalar gününde ne alıcazzzzzzzzz ben yibne düzgün bişi alıyımda olay kopmasın yaa vazgeçtimm antin kuntin şeler almaktan o beni örnekk alsınnnnnnn dimi ama bugün bi profiloya gidip ayakkabı bakıciyymm

ben gunes gözlüğü almayı düşünüm, yada tatile götürciimmm hesaplar benden diyipp jest yapıcımmm

ben gunes gözlüğü almayı düşünüm, yada tatile götürciimmm hesaplar benden diyipp jest yapıcımmm

wuuuuuuuuuuuu çok güzel hareketttt

aslında bnmkininde güneş gözlüüne iht. var öğlen çıkarsan atasuna bak gıızzz

sizz neden yaptırmayacaksınız kıss önermiyomu eşin gerekmi görmüyoo bi arkimle konuştum bugüne kadar vurulmamışsa kimseye bişi olmamış şimdimi olcak didi
netten bi yazı okudum oda yapınnn bulaşmadan korur diyoo işte kafa karıştı napsam diye bi yerde okudum pekte yan etkisi yokmuş ama

dün bazardan iki tane çıtçıtlıyla bi tane lc waıkıkı şu arkasında havhav olan altlar varya popo kısmında ondna almıştım çok sevdi efe havhav nerde diyoz poposuna vuruyooooooo
babamöda saçlarını kesmişuzatıciktinm yaew

kızlar yavrularımızın gün geçtikçe haraketleri tepkilerii değişiyor bilinçli bilinçliş haraketleri varr 10 tanee çocuğum olsaa 10 ununada bakarım bu sevgi yoğruşmasıylaaa çok seviyorum senii canım oğlumm tatlı minnaımmmmmmmmmmmmmmmmmm

wuuuuuuuuuuuu çok güzel hareketttt

aslında bnmkininde güneş gözlüüne iht. var öğlen çıkarsan atasuna bak gıızzz

baktım oralara.kendim için yani:)) bide meydanda ykm nın hmn yanında bi dükkan vardı adını hatırlayamadım,oralardada,,yani ii bşy derseniz 200 kusur,,orta halli idare etsin dersen 150 cıvarından başlayan güya indirimli fiatlarla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…