şu mantarlı şişeler için eminönüne mi bakıcaz ? ben sticker yapan bir yer biliyorum . diş buğdayında yaptırmıştım etiket . sitelerini inceledim yeni ürünleri var . şişelere bi sticker bir de kurdele çok güzel olur .
oluyorum ya bıldıgın oluyorum en sınır oldugumda esımın ne yapıyosunkı demesı hıc oturmuyorum goruyo ben canım yoruluyosun demesını beklerken ne yapıyosun dıyor sayıncada nefes aldınmı onuda say dıo
yarın temızlık yapıcam yusuf uyurken bugunden tarhana yesıl fasulye pılavım var yarında kavurma yaparım ınsallah 11 oldumu ıslerım bıtmıs olur beynım yoruldu cok kosusturdum bu ara
umarım deıldır canım esım tarafında astım cok
merasımımıze az kaldı sızlerde yasarsınız ınsallah bu guzel duyguyu heycanla beklıyorum 22 sını
cok hamaratsınız kızlar ya hıc ozenmıyorum ozenmeye bıle usenıorum cunkuben yemek yapmaya usenırken sız neler neler yapıyosunuz
benım 2 oglumda bebekken sunnet oldu sızler buyuyunce yapcaksınız sanırım neler yaparsınız neler artık
cok yazasım var ama ne yazım bılmıorum en ıısı yatıyım sabah erken kalkıp temızlık yapıcamıyyı geceler ısım bıtınce gelırım sabah
mavipatikler bende oğlumu 10 günlüktü yaptırdım sünnet ama allah nasip ederse zamanı gelince sünne düğününü de yapmayı düşünüyorum. bakalım kısmet tabi
şu mantarlı şişeler için eminönüne mi bakıcaz ? ben sticker yapan bir yer biliyorum . diş buğdayında yaptırmıştım etiket . sitelerini inceledim yeni ürünleri var . şişelere bi sticker bir de kurdele çok güzel olur .
sitede fiyatları da var. çok güzel şeyler var. sticker ları şişelere , kurabiyelere , lolipoplara , sabunlara , kutulara , tabak ve bardaklara vs. heryere yapıştırabilirsin . yerleri çanakkale de . istediğin çalışmayı yapıyorlar . özelbaskilar.com
aydeba çok güzel şeyler varmış valla ,hemde fiyatları çok uygun çocuk gibi sevindim. teşekkür ederim
inşallah değildir hep olumlu düşünmeye çalış canım erkekler hepp öle takma kafanı ev işi göze görünmüyor ama insanın canını çıkarıyo
inşallah bizede görmeyiş nasip eder alllahımmm bende çok özeniyorum öle yıl sonu gösterilerindeki minnaklara maşllahh annesii kolay değil iki çocuk bakıyosunn şimdiki çocuklar eskisi gibi kuzu değilki kuduruk valla bizimki kuduruk bi tepemde bi paçamda biş kolumu ısırıyoo bu aralar buz dolabını açmayı öğrenmiş sebzeleri çıkarıyo dolap biipp biipp bipp diyee bağırınca koşuyoruz anca
kıss bigünde kendine tatil ilan et sadece yemeği yap yat dinlen bi film aç kendine
kızz bizde burda sünnetten bahsediyoduk sordular ne zaman yaparsın diye arkadaş beş yaşında yaptırmış bayıltmadan yaptırmış diye çok pişman keşke görmeseydii falan dedi bende didimki anesteziş alması daha kötü ben bayılttırmam minnaımı sadece o bölgeyi uyuştursunlarrrrr kartopu neden 6 yaşına kadar bekleniliyoki burda genelde 4/5 yaşında yapmışlarr
aydebaa cnm diyorumki temmuzun ilk haftası gidelim ne diyosunuzz bide kartopu ben baktım iyice bi sitedede 1 lira artı kdvydi
aynı şişe başka sitede 800+kdvydi yani fiyatlar çok değişiyoo araştırmamız iyi oldu bölee
http://stickerbaski.com/ozel-gun-sticker-baskilari/karton-etiket
buda aynı yerin başka sitesi. bu siteyi açtı bilgisayarım.
zefey şişeler için buradaki karton etiketlerden yaptırabiliriz canım. kurdekaya bağlarız. biz çiçek koyacağımz için sticker olmaz şişenin üstüne
tabak,bardak,peçeteler için sticker,şişeler için karton etiket ,birde banner aldımmı doğumgünü süslemeleri bitti.
eet sticker olmazz ben düşünmüştümki netten çıktı yaparız ama buda olarrrrrr
vallaha yaa çok şık olacak kartopu yaaaa keşke bana yakın bi yer olaydıda bende dışarda yapaydımm görümcem aradı dışarda yapsan evde hiç oynayamıyoruz olmazmı didi bende dün akşam sitenin konferans salonuna baktım çok dandiktiii bilemedimm
neyse şu tabak bardak bannerler varya hepsine burağın resminide koydur çok güzel olur ölee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?