2011 Ekim Anneleri

bende okurum hergece 3 tane ,çok iyi geliyor. sabahlarıda mamasını içirirken okuyorum Burağa ,bide okumasak nolacak artık. Allah tüm bebişleri korusun kem gözlerden ve nazardan

anlaşıldı bn haftaya cuma inşş izin alıyım da okutam Kuran..kşke bu konuşmayı pzt felan yapsakydk bu cuma ayarlardım..neyse nasip işte..

sevmemek elde değilki hepsi ayrı bi tatlı,hergün yeni bişeyle şaşırtıyolar bizi...
birbirimize yaptıgımız dua daha makbul hepimiizin bebeklerini rabbim korusun inşallah...

bende okurum hergece 3 tane ,çok iyi geliyor. sabahlarıda mamasını içirirken okuyorum Burağa ,bide okumasak nolacak artık. Allah tüm bebişleri korusun kem gözlerden ve nazardan

Zefeycim bol bol Felak, Nas, ve diğer surelerden oku.

SAOLUN KIZLARRRRR HER AKŞAM OKUYCİYMM BAZE UNUTUYORUM EVET ANNENİN BABANINDA ÇOK DEĞİYOO SPAGETTİİ KOLLARINI ISIRMAK İSTİYORUM KIYAMIYORUM TOMBİK AYAKLARINI YEDİĞİMİN

ALLAH BÜTÜN YAVRULARI KORUSUN NAZARLARDAN KAZALARDAN BELALARDANN

Ben ısırarak sevmeyi çok seviyorum ama bizimki onun sevgi gösterisi olduğunu sanıyor ve herkesi ısırıyor, morartıyor da. Bu nedenle ısırarak sevmeye yasak koyduk, hatta ısırma kelimesini de yasakladık hiç kullanmıyoruz, kendiliğinden bu huyundan vazgeçsin istiyoruz. Tam unuttu sanıyoruz, 8 yaşında yeğenim var, onu gördüğü anda koşup yapışıyor çocuğun bi yerini ısırıyor.

TATLI UĞRAŞLAR

kızlar nasıl olmuş bloğun temasını değiştirdimmm diğerimi iyiydi bumu sayfalarıda kaldırdım arama yerine yazıp bulunulabiliyoo aranılan şeybölede sıkıcı oldu sanki ama

ay bizimkide biz bağırıyoruzya ısırınca onu oyun yaptıı koparcak gibi ısırii kolum mordu şimdi yeşermeye durdu annemde n,iye beni ısırmıyor diye üzülüyoo korkioo galiba ondan

hadi yaaaaaa değiştirsemmii biraz bana sıkıcı geldiş ama resişmle daha bi canlı gibi oldu sankim

yani tıklayınca daha düzenli tek sayfada cıkıoo guzell ama..Grup daha ii olur sankim.Bide hep öledir ya blogun ana sayfası olur, çileklı kup yada kullahlı yaptığını da fon yapabilirisnn..Bn direk anasayfayı ve grup aradım..

Tamam onlardan iste. Adamlarin yeri Eminönünde daha önce bakmistim siteye. Tel . açıp yeri ogrenelim. Adamlar Çin ofislerinin adresini yazmislar. Burayu yazmamislar. Sadece internet üzerinden mi satış yapıyorlar acaba

:26:

ya ben cok yogundum hep okumakla yetindim muhabbetten geri kaldim
nazar icin sabah aksam 7ayetelkursi okumak iyi zirh icine alirmis rabbim nas felak da tabi biz buraya geldigimizden beri nazardan kurtulamadik doktor diyince kucuk sehirde cok zengin saniyolae bide burda erkel evlat cok ozel 2oglum olmasi bile kiskanma sebebi esimin yusufu yedirmesi bile olay erkek is yaparmi yani adiminiz nazar goz sebebi slkintidan hastaliktan kurtulamiyoruz
bugun kuzenlerim gitti dip kose temizledim annemin koyune gittiler bende yarin gidicem cocuklar cok uzuldu gittiler diye bende agladim evinden sevdiklerinden uzak olmak cok zormus

günaydın kızlar ne gelen var ne giden çok sakinizz sepeti yapmaya daldımm günaydınnn demeyi uınuttumm
sizi seviiyooreeeeeeeeeee

üff gözü olanın gözü çıksın diyorum yaa ne diyimm sinr oluyorum annemde anlatma herşeyini falan der bana ama hiç sakınmıyorum bende
iki çocuk evet doğuda kıymetli oluyoo hemde erkek çocuk zenginlik göstergesii bizde doğuluyuz ama eşim hiç bi zaman oo erkek ooluyo falan öle böbürlenmedi aslında içindende kız geçiyodu ailelerinde hiç kız yoktu saolsun görümcem patlattı gerçi de neyse yaa bol bol oku bende atlamadan dediğin gibi sabah akşam yedi kez ayetel jkursi ve felak nas surelerini allah sen koru yavrularımızı nazardannnnnn

kızlar işyerinin pikniği varr götürsemmiki efeyiii hiç rahat vermiyy ama ayrı kalmakta istemiyorummmmmmmm
dün zati içim sızladı yine sandaletlerini almış kapının önüne çökmüş anne geee anne geeeeeeeeee diye kendi kendine söylenmişşş ben gelincede ben yokmuşum gibi davandı kapıya çıkardım annemle hala ben yokmuşum gibi davranıyodu bari eşofmanlarımı giyimde gelim dedim anneme başında dursun anamm ben gittiğimi görünce bir çığplık attıki sanki etinden et kopuyooooo üzerimde elbiseylenn salıncağa bin kaydıraktan kayyyyy arcemekkk sanırım kaderimiz aynı seynleeeeee

bende sakinamiyorum annem hep kizar herkese herseyini anlatma diye:) ama bu gittigim koy okumamislar kultur olarakda maddi olarakta geriler cok basit biseyde soylesen cok bilgili saniyolar okuyorum ama bana geliyoki icimize isledi slkinti basiyo icime sebepsiz patliyorum zaman zamam cocyklar hep hasta huysuz ne bilim evimize donunce ariniriz belki
herkese gunaydin ve hayirli cumalar
cuma gunleri sela ve namaz arasi 100salavat cekmek cok hayirlidir rabbim hayirlar versin hepimize
ahmet aylardir oksuruyo bogazi hep bezeli bugun bi kac tahlil yaptircaz bide sabah dudaginda 2yara cikti babasinada gosteremedik esimi bekliyorum alcak bizi umarim bisey cikmaz bende goze gidicem artik zaman zaman insanlari bile bulanik gormeye basladim yaslandigimi hissediyorumm:)

oy yerim onu tavir yapio anneye yusufta kuser birakica zamAne cocuklari bence gotursen ne sen ne o rahat edersiniz ahmetin kres gezisine cagirdilar bizi gelemem dedim yusufun pesinde kosturmaktan nefes alamiyorum disarda tabi seninki benim beter bocek gibi deilse goturebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…