bende okurum hergece 3 tane ,çok iyi geliyor. sabahlarıda mamasını içirirken okuyorum Burağa ,bide okumasak nolacak artık. Allah tüm bebişleri korusun kem gözlerden ve nazardan
sevmemek elde değilki hepsi ayrı bi tatlı,hergün yeni bişeyle şaşırtıyolar bizi...
birbirimize yaptıgımız dua daha makbul hepimiizin bebeklerini rabbim korusun inşallah...
bende okurum hergece 3 tane ,çok iyi geliyor. sabahlarıda mamasını içirirken okuyorum Burağa ,bide okumasak nolacak artık. Allah tüm bebişleri korusun kem gözlerden ve nazardan
Zefeycim bol bol Felak, Nas, ve diğer surelerden oku.
SAOLUN KIZLARRRRR HER AKŞAM OKUYCİYMM BAZE UNUTUYORUM EVET ANNENİN BABANINDA ÇOK DEĞİYOO SPAGETTİİ KOLLARINI ISIRMAK İSTİYORUM KIYAMIYORUM TOMBİK AYAKLARINI YEDİĞİMİN
ALLAH BÜTÜN YAVRULARI KORUSUN NAZARLARDAN KAZALARDAN BELALARDANN
Ben ısırarak sevmeyi çok seviyorum ama bizimki onun sevgi gösterisi olduğunu sanıyor ve herkesi ısırıyor, morartıyor da. Bu nedenle ısırarak sevmeye yasak koyduk, hatta ısırma kelimesini de yasakladık hiç kullanmıyoruz, kendiliğinden bu huyundan vazgeçsin istiyoruz. Tam unuttu sanıyoruz, 8 yaşında yeğenim var, onu gördüğü anda koşup yapışıyor çocuğun bi yerini ısırıyor.
TATLI UĞRAŞLAR
kızlar nasıl olmuş bloğun temasını değiştirdimmm diğerimi iyiydi bumu sayfalarıda kaldırdım arama yerine yazıp bulunulabiliyoo aranılan şeybölede sıkıcı oldu sanki ama
ee gruplandırmalar kalktı mı şimdi,öle daha iiyidi sankimm
hadi yaaaaaa değiştirsemmii biraz bana sıkıcı geldiş ama resişmle daha bi canlı gibi oldu sankim
TATLI UĞRAŞLAR
kızlar nasıl olmuş bloğun temasını değiştirdimmm diğerimi iyiydi bumu sayfalarıda kaldırdım arama yerine yazıp bulunulabiliyoo aranılan şeybölede sıkıcı oldu sanki ama
ya ben cok yogundum hep okumakla yetindim muhabbetten geri kaldim
nazar icin sabah aksam 7ayetelkursi okumak iyi zirh icine alirmis rabbim nas felak da tabi biz buraya geldigimizden beri nazardan kurtulamadik doktor diyince kucuk sehirde cok zengin saniyolae bide burda erkel evlat cok ozel 2oglum olmasi bile kiskanma sebebi esimin yusufu yedirmesi bile olay erkek is yaparmi yani adiminiz nazar goz sebebi slkintidan hastaliktan kurtulamiyoruz
bugun kuzenlerim gitti dip kose temizledim annemin koyune gittiler bende yarin gidicem cocuklar cok uzuldu gittiler diye bende agladim evinden sevdiklerinden uzak olmak cok zormus
bende sakinamiyorum annem hep kizar herkese herseyini anlatma diye:) ama bu gittigim koy okumamislar kultur olarakda maddi olarakta geriler cok basit biseyde soylesen cok bilgili saniyolar okuyorum ama bana geliyoki icimize isledi slkinti basiyo icime sebepsiz patliyorum zaman zamam cocyklar hep hasta huysuz ne bilim evimize donunce ariniriz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?