2011 Ekim Anneleri

geçmiş olsun leyna valla erkek çocukların hepsi yaramaz herhalde doğalarında var . burakta tatilde koşarken düştü ön üst dişi kırıldı çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok. büyüklerin dediği gibi düşe kalka büyüyecekler.

ayyyyy geçmiş olsun yaa bizimkide aynıı
nasılda anlıyolar dimi geliş saatini maşallah çok zekiler malşallah bu yaramaz çocuklar çok daha zeki oluyo diyolar bi yerdede okumuştummm keşfetme duyguları daha fazlaymış falan flan bide erkek çocuklar anneye daha çok düşkün bide çalışınca gerçekten anamız ağlıyo

doğr sölüyosun kaartopuu yazdı bana pazardada varmışş rimelleri geri verem barii hepsini vermeyende ayıp olmayaaaa

selam kızçeler,
hepinizin kandilini kutlarım,
işyerimizde grev var,
bugün daha giremem,
sizlere iyi sohbetler,
elif için geçmiş olsun

selam kizlar bugun misafirim var cepten girdim
leynacim aynilar yusufta duz duvara tirmanio yeni evin hayirli olsun sozum soz mercimrgi yemege bekliyorum gelince bende 2bina uste tasindim ev aldik bi hafta yasadim coj ozledim oralari
hepinizi opuyorum gecmise bakamadim kusura bakmayin cepten anca bukadar

gercekten ınsan yakınlasıyo ama koptumuda kopuyo hep devam ettırmek lazım bu guzel arkadaslıgı
kandılınız gecte olsa mubarek olsun kızlar malum mısafır cocuklar ev berbat yarın temızlık bekler benı
ıyı aksamlar hepınıze

evet zefeycim, öğretmenlik yapıyorum. saat 3-4 bazen 5 gibi eve geliyorum ama eslem hanım sağolsun yemek bile yiyemeden hooop parka. bu saate kadar parktı, yemeğiydi ancak gönlünü edip yatağa gönderiyorum. şimdi uyuttum kendm bile yemek yemedim henüz. şimdi kalkıp yemek yiyeceğim, sonra Allah kerim.
hepinizle tanışmak isterim gerçekten. sayenizde çok şey öğrendim. herkesin kandili tekrar mübarek olsun.
dualarınızda yer verirseniz çok sevinirim. ben söylerken nicklerinizi sayıyorum oluyordur heralde:26: hayırlı akşamlar.....

günaydınlarr kızlarrr dün taksime yürüyüşüm kısa sürdü ama değdi herkesin yadbi yürüyüşe katılmasını yada taksimdeki havayı solumasını isterimm
biz giderken açılan pankartlandan en çok güldüklerimi sölim sizeeee

tencerem var tavam var çapulcuyum havam var :))))

ne sağcıyım ne solcu çapulcuyum çapulcuu:))))))))

ana-kız mitinge pankart acıo;
kız : ANAMIDA ALDIM GELDİM
anne : ÇAPULCU ANA

gunaydın arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum.

sayfa görüntü ayarlarımı bozuldu yoksa kadınlar kulubu sayfalarındamı bir şey var anlamadım. butün kk sayfaları ve yazıları kocaman kocaman çıkıyor

sadece kk mı diğer ınternet explorerde öleyse özelliklerden pixsel ayarlarını değiştirmek gerekk

kısceler 4 lü takım 139Tl.İndirim var bilginize

Pilavlık tencere (yemeklıkde olur), 2 boy buyuk tava(kızartmalık vs) ufak sahann (omlet vs.)
her zmnkı gbı kazık yedm..Bnm aldığım buyuk tava 29 Tl olmuş,biz ortak aldıydık arkadasla 50ye denk gelmişti.Bzm o takımda 99 dan 89 a düşmüş zatiiiiiiiiiiiiiii

BUBCHEN sampuan netde 5,9 diıdu, mağazada inmemiş ama 5,9 na taytlar aldım..renkgarenk.3 lü zıbın tkm 15,9 ,, pijama tkmı aldım mevsimlik 12,9....uygun olan fıatlar bunlardı...

ayy aynı canım çalıştığımız için eve gidince hep ilgiyi üstünde istiyo ya kucaımda ya paçamda oyun oynuyoruz zaten kapıyı açar açmaz bana gülümsemiyor bile ayakkabılarını alıp bana yanaşıyo okadar üzülüyorumki annem diyoki senn geleceğin saatleri anlıyo yarım saat önceden ayakkabılarını alıp kapının önüne oturuyor oyy yarum annesinin yavrusuuu
zaten onunla cebelleşmekten yenmek yememiz saat 9 u buluyor bu kan ilaçlarıda kilo yaptı geç yememizinde etkisi var tabi 5 kilo almışım:26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…