valla beim eve gitme saatimi biliyo camın önünde yarım saat bizi bekliyo camdan geldiğimizi görünce koşup kapıyı açıyo önce gülücükler boynuma atlamalar falan sonra mama mama biliyo hiç elim boş gitmiyorum gönlünü alacak birşeler alıyorum hergün sonra naz niyaz her istediğini yaptırıyo bana babası kızsada bana geliyo şikayete yatana kadar onunla uğraşıyorum siraç zor bir çocuk zeynep yaa öyle böyle hareketli değil geçen avm de koşarken düştü dudağı patladı ağzından kan fışkırırken bile bırak beni koşacam diye ağlayan bir çocuk yani
valla beim eve gitme saatimi biliyo camın önünde yarım saat bizi bekliyo camdan geldiğimizi görünce koşup kapıyı açıyo önce gülücükler boynuma atlamalar falan sonra mama mama biliyo hiç elim boş gitmiyorum gönlünü alacak birşeler alıyorum hergün sonra naz niyaz her istediğini yaptırıyo bana babası kızsada bana geliyo şikayete yatana kadar onunla uğraşıyorum siraç zor bir çocuk zeynep yaa öyle böyle hareketli değil geçen avm de koşarken düştü dudağı patladı ağzından kan fışkırırken bile bırak beni koşacam diye ağlayan bir çocuk yani
Günaydın kızlar... Hepinizin kandili mübarek olsun... Bugün güzel bir gün olsun.. Bugün bi daha giremiycem, size hoş sohbetler..
Sakın alma sahtedir onlar. Max factor veya diğer marka neden gümrükte takılsın ki, takılsa da ithalatçı firma kendi girer ihaleye ordaki kimseye kalmaz yanii.....
sizde grev yokmuuuuuuuuu
meraba arkadaşlar,
mavipatikler de gelince hakkaten kendimi bi garip hissettim ya, normalde olsa insanlar tanımadığı insanlarla nasıl bu kadar muhabbet edebiliyor diye yadırgardım ama buraya çok alışmışım.bilgisayarı açar açmaz önce açtığım 2. site oldu artık. ama sohbet saatlerinize yetişemiyorumheeeyyy gidi günler, gerçekten daha dün gibi hamilelik hallerimiz.
gördüğüm kadarıyla bebişlerin sıkıntıları bu ara pek arttı. eslem de aynı 2 gecedir sabaha kadar hayır anne hayır diye ağlıyor. bir türlü uykuya dalamıyor. azı dişi çıkıyor diye düşünüyorum ama bilemedim de iyice. :26:
inş. bu gece hepimiz için huzurlu bir gece olur. yarında kandil ya oruç mu tutsak diyodum ya hiç cesaretim yok ama inş. tutarım şeytanı yenip.
hepimizin şimdiden kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar. iyi geceler.
günaydınlarr kızlarrr dün taksime yürüyüşüm kısa sürdü ama değdi herkesin yadbi yürüyüşe katılmasını yada taksimdeki havayı solumasını isterimm
biz giderken açılan pankartlandan en çok güldüklerimi sölim sizeeee
tencerem var tavam var çapulcuyum havam var :))))
ne sağcıyım ne solcu çapulcuyum çapulcuu:))))))))
sadece kk mı diğer ınternet explorerde öleyse özelliklerden pixsel ayarlarını değiştirmek gerekk
evet zefeycim, öğretmenlik yapıyorum. saat 3-4 bazen 5 gibi eve geliyorum ama eslem hanım sağolsun yemek bile yiyemeden hooop parka. bu saate kadar parktı, yemeğiydi ancak gönlünü edip yatağa gönderiyorum. şimdi uyuttum kendm bile yemek yemedim henüz. şimdi kalkıp yemek yiyeceğim, sonra Allah kerim.
hepinizle tanışmak isterim gerçekten. sayenizde çok şey öğrendim. herkesin kandili tekrar mübarek olsun.
dualarınızda yer verirseniz çok sevinirim. ben söylerken nicklerinizi sayıyorum oluyordur heralde:26: hayırlı akşamlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?