30 olan arkidişlerimm duygularınızı alabilrmiym sizede oldumuu bu bnm yaşadığım şey
Zefeycim , ben 30 yaşında anne oldum şimdi 32 yaşındayım.
bence en güzel yaşlar 30 lu yaşlar . depresyona falan girilmiyor merak etme . en azından ben girmedim
hayırlısıyla 2.çocuğu düşünmeye başladığın zaman 30 yaşına denk getir bence ilkinden çok daha farklı olacaktır .
benim de 3 senem kaldı 35 e kadar yolu var 2.bebek için .
Iıığmm... Şimdik şöyle oluyor, aha da 30 olmuşum, daha dün 30'dum ne çabuk 31 oldum, hatta şimdi 32'yim, püfff.. Düzenli olarak süt içmem gerektiğini düşünüyorum mesela kemik erimesine karşı.. Haftasonu aynı yaş grubu arkadaşlarla birlikteydik, bi tanesi artık yaşlandığımı ve daha çabuk yorulduğumu hissediyorum dedi... Biz yaşlanmaya çok hevesliymişiz herhalde bütün yan etkilerini taşıyoruz.
Her şey bi yana.. aman nolcak her yaş ayrı güzel...
30 olan arkidişlerimm duygularınızı alabilrmiym sizede oldumuu bu bnm yaşadığım şey
:)) ben de ıstemıyorum ama benım bı sansım var esımle aramda 12.5 yas var yanı herzaman kendımı genc hıssedıcem :)) gercı dogumlardan sonra hıc yas farkımız kalmadı gıbı gozukuyor bıde yasıt olsak ablası gıbı gozukurdum kesın
kızlar biz bu çocukları aşıya bi daha ne zaman götürcez ben şimdi baktım bitek ağustosta takip yazmışş bunlarr ben hiç memnun değilim buu sağlık ocaaından köy sağlık ocaıı gibiiii
Benimki de kötü.. Daha doktorla hiç muhatab olmadık, hep ebe ilgileniyor bizimle.. Ağustosta gel demişti bak iyi oldu hatırlattın. Bi de kendi doktorumuz 24 aylıkken Menenjit aşısı yapalım dedi. Özel bi aşıymış, 155 TL imiş.
yaptıracakmısın kesin karar verdinmi yan etkilerini düşündünmü daha yeni çıkmıştı ama o yaaaaaa
Açıkcası yan etkilerini düşünmedim.. Okumadım da, var mı senin bildiğin bi yan etkisi..
Aman ben menenjitten çok korkuyorum yaa, bizim doktor kendi bile yaptırmış, hasta çocuklardan bulaşma ihtimaline karşı.
Bak kendime kızdım şimdi, körü körüne yaptırmasammı?
Mavi patikli arkadaşım, senin beyin çocuk doktoruydu, onun düşüncesi ne menenjit aşısıyla ilgili?
Bizi tam 2 yaş kontrolüne çağırdı sağlık ocağı. Bizim hemşiremiz çok ilgili biz çok memnunuz sağlık ocağımızdan. önceden arar hatırlatır vs. Ayrıca 2 yaş aşıları varmış onlarıda vuracaklar. önce kendi doktorumuza gider 2 yaş kontrolümüzü oluruz sonrada aşı olmaya sağlık ocağına gideriz. Memenjitten falan bahsetmedi bizim doktor. Gidince söyler herhalde. Ben özel aşıları sağlık ocağının hemşiresi vurdurun derse vurduruyorum. Kadın çok bilgili. Rotaya gerek yok dedi yaptırmadık. Ama su çiçeğini yaptırırsanız iyi olur demişti onu vurdurduk özel doktoruna. Bende bir araştırayım şu aşıyı . Meleofer valla bravo sende iyi hatırlıyorsun mavi patikleri. Sessiz takipteydin yani. Yeni doğan doktoruydu dermişim bende
kızlar ıstıhbarat sevısımı kurdunuz bukadar seyı nasıl hatırlıyosunuz ben nerden cevap yazılıyodu onu bıle unutmustum 40 saat aradımda buldum bravoo sıze
kımın bu blog ben hep bloglardan bakarım tarıflere super seyler var bız yaptık demeyın he
kızlar ıstıhbarat sevısımı kurdunuz bukadar seyı nasıl hatırlıyosunuz ben nerden cevap yazılıyodu onu bıle unutmustum 40 saat aradımda buldum bravoo sıze
kımın bu blog ben hep bloglardan bakarım tarıflere super seyler var bız yaptık demeyın he
hahahahahahahaha 26,5 yaşımda değilim ama taş çıkarırım sizlere
zefey kurdu esas bizde tariflerle katkıda bulunmaya çalışıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?