bende herzamanki gibi kaçırmış detaylarıama ismini hatırlıomm.bide pazar arastırması ypn bi kız vardı.herseyin fiatını özelliklerini yazardı,millet ona sorardı ama adını hatırlamıom haliyle
baksanıza simgeler bile öpüşürken kızarıoo.bizim insanımız iice arsız oldu valla oynaşanoynaşana uluorta
hanzadeydi galiba o
günaydın kızlar,
muhabbetiniz bol olsun,
eskileri yad ediyorsunuz bakıyorum da,
ben son aylarımda biraz fazla yazmıştım
evde beklediğim vakitlerde, mavipatikleri,
hanzadeyi, domatesli pilavı onları hatırlıyorum
kartopunun dediği gibi o zamanlar forum çok kalabalıktı
sohbetler bayağı oluyordu ben belirli zamanlarda giriyor
ancak okuyordum, cevap vermeye çalıştığımda ya kimse olmuyordu
ya da konu değişmiş oluyordu, konuşmak için araya girmeye çalışan
çocuklar gibiydim
domatesli pilav mı?? makarna değil mydi kıssss...
yok o değil onu ve canom u bılıom..çok yazısırdk onlarla..
vay vay vay benımle ılgılı bukadar seyı nasıl hatırlıyosun cok sasırdım evet benım canım ankarada trabzona geldık subata kkadar burdayız sonrasında gerı donus ıcın cabalıycaz ınsallah 10 aydır sanırım trabzondayım evım ankaradaınsallah gırmeye calısıcam foruma
ogluslar ıyı buyugu marta krese basladı cok sukur cok ugrastım alıstı yusuf sınan yanı kucugu cok fena trabzona geldıgımızden berı cok degıstı bı yere gıtsek gıttıgımıze gıdecegımıze pısman edıyo butun gun benı pesınde gezdırıyo tek tessellım burası nu bozdu evımıze donunce duzelıcek
yarın gırmeye calısırım ınsallah sızın bebısler ne alemde ıyılerdır ınsallah herkese ıyı geceler musaıt bı zamanda kaynasırız ınsallah
bu arada burda mobum yok ama astım temızlık konusunda kendımı gece yatmadan sabah 7 de ev sıler oldum :26:
ıyıgeceler
domatesli pilav mı?? makarna değil mydi kıssss...
eeeeeeeeee o kadar yazışıyordun seni face almadılarmı sonra
cagırdılar ama bn gtmedm çünkü bn face aktif olarak kullanmıodum.uğrasamazdım..hala kullanmıomda ekim annişleri için giriıom...hatta hediye felan için adımızı alıp kura felan cekıoduk birbirimize göndermek adına...bn yine desifre korkusuyla katılmadıydımm
puff gelelim efecanaa kızlar iki gecedir uyumuyo hiçç dün gece babası zor uyuttu sonra yarım satte bir mıymıylasndı yutkunamıyor gibi bişiler yaptı böle yeni doğanlar kusar akıtır ya yandan öle kustuu süt akıtığıo gibi bu gecede zor yutkundu sankim ateş falan bişi yok enerjisi yerinde ama yine hiç uyumadı ben 12 de perte bağlamıştım babası birde anca uyutmuş ama ne enerji ısırıyoo yastıkları fırlatıyor oyuncaklarını sağa sola vırıyo tv sehpasının üstüne kürekle vuruyo yani hiç beş dakika durmuyo
enerjik kuşumm ama gecede ağır hasta gibi nedenini anlayamadım acaba bugün boğazına ilaçmı versekkkkkk boğazı şişikse üç gündür dondurma yiyo hergünnnnn istiyoo ıh ıh ıhh diye
bugün öğlenden sonra ve yarın iş bırakma etylemi var sanırım bizi eve yollıcklarr ayy inşallahhhhhhhhhhh
hatunn deşifre diye diye deşifre oldu iyimi adı soyadı işi evi ahahahPP
bendemi katılsam sizin eyleme zefey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?