• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

2-3 ay kadar önce iki gece Mert bensiz uyumuştu, ben seyehatteydim, döndüğümde belki de almayacaktı ama benim göğüsler o kadar şişmişti ki, zorla verdim oğlanın ağzına, yoksa çatlayacaktım acıdan sıkıntıdan. Ayrılınca yine aynısı olacak ama bu sefer daha sabırlı olmam lazım yoksa askere gidinceye kadar emziricem bu çocuğu:30::30::30::30: Erkek mi var, başkasının evinde miyiz, ortam müsait mi hiç dinlemiyor, emmem emmem emmem diye bi tutturdumu durdurana aşkolsun..

2-3 ay kadar önce iki gece Mert bensiz uyumuştu, ben seyehatteydim, döndüğümde belki de almayacaktı ama benim göğüsler o kadar şişmişti ki, zorla verdim oğlanın ağzına, yoksa çatlayacaktım acıdan sıkıntıdan. Ayrılınca yine aynısı olacak ama bu sefer daha sabırlı olmam lazım yoksa askere gidinceye kadar emziricem bu çocuğu:30::30::30::30: Erkek mi var, başkasının evinde miyiz, ortam müsait mi hiç dinlemiyor, emmem emmem emmem diye bi tutturdumu durdurana aşkolsun..

maşşallah kızz demek sütünüz var,,bn gece emmeyide bıraktıkdna sonra öle hiç şiş,sancı olmuo valla...iice pörtledii :27:

maşşallah kızz demek sütünüz var,,bn gece emmeyide bıraktıkdna sonra öle hiç şiş,sancı olmuo valla...iice pörtledii :27:

Seninki daha iyi, tamamen bırakınca sıkıntı çekmezsin. Benim de ilk günü bişey yoktu, çok rahattım, ama ikinci günü dolmaya ve acımaya başladı..

merhaba mavi patikler, valla ben o günlerde muhabbet eden herkesi tanıyorum ve gayet iyi hatırlıyorum,ama eskilerde kimse girmiyor zefey,sevozy ve benden başka. sen mopcu güzelimizdin bizim değilmi ankaradan tayininiz çıkmıştı herhalde karadenize oralardamısınız şimdi. oğluşların nasıllar, muhabbetimize katılırsan memnun oluruz canım.

vay vay vay benımle ılgılı bukadar seyı nasıl hatırlıyosun cok sasırdım evet benım canım ankarada trabzona geldık subata kkadar burdayız sonrasında gerı donus ıcın cabalıycaz ınsallah 10 aydır sanırım trabzondayım evım ankarada :( ınsallah gırmeye calısıcam foruma
ogluslar ıyı buyugu marta krese basladı cok sukur cok ugrastım alıstı yusuf sınan yanı kucugu cok fena trabzona geldıgımızden berı cok degıstı bı yere gıtsek gıttıgımıze gıdecegımıze pısman edıyo butun gun benı pesınde gezdırıyo tek tessellım burası nu bozdu evımıze donunce duzelıcek :1::1:

yarın gırmeye calısırım ınsallah sızın bebısler ne alemde ıyılerdır ınsallah herkese ıyı geceler musaıt bı zamanda kaynasırız ınsallah
bu arada burda mobum yok ama astım temızlık konusunda kendımı gece yatmadan sabah 7 de ev sıler oldum :26:

ıyıgeceler :3:

zeynep sağol canım ıyıym takipteyim ama yazmaya vakit kalmıyor ,
mavipatiklerbende hatırlıyorum hamileyken yazıyordun
hatta benım küçük oğlumda yusuf,
sanırım bende o dönem yazmştm bişeyler ama cvp alammştm,
bırdahada yazmadm zaten kendı kendıme konşmayaym diye:9::9:
büyük oğlumun yılsonu gösterısı oldu bu hafta.
ananeler babaanneler falan yoğun geçti.
banada bıraktır emmeyı dıyolar ama daha hazır hıssetmyrum hiç....
birde şu olaylara sıkılıyor canım haber sitelerinden bakıyorum,
kime neye inanacagız bilmiyorum,
rabbim hayırlısnı versın hakkımızda..:50::50:

Son düzenleme:

o dönem çok kalabalıktı topic ve çok hızlı ilerliyordu, o yüzden sen araya kaynamışsın demekki :1:

ailecek büyük oğlanın keyfini yaşamışsınız maşallah. Allah bizede nasip etsin o günleri görmeyi inşallah canım. emme konusuna gelince bence 2 yaşına kadar emzir ,4,5 ay yarım yamalak emzirmiş biri olarak sana tavsiyem bu günlerin keyfini çıkar :1:

vay vay vay benımle ılgılı bukadar seyı nasıl hatırlıyosun cok sasırdım evet benım canım ankarada trabzona geldık subata kkadar burdayız sonrasında gerı donus ıcın cabalıycaz ınsallah 10 aydır sanırım trabzondayım evım ankarada :( ınsallah gırmeye calısıcam foruma
ogluslar ıyı buyugu marta krese basladı cok sukur cok ugrastım alıstı yusuf sınan yanı kucugu cok fena trabzona geldıgımızden berı cok degıstı bı yere gıtsek gıttıgımıze gıdecegımıze pısman edıyo butun gun benı pesınde gezdırıyo tek tessellım burası nu bozdu evımıze donunce duzelıcek :1::1:

yarın gırmeye calısırım ınsallah sızın bebısler ne alemde ıyılerdır ınsallah herkese ıyı geceler musaıt bı zamanda kaynasırız ınsallah
bu arada burda mobum yok ama astım temızlık konusunda kendımı gece yatmadan sabah 7 de ev sıler oldum :26:

işimin gereği biraz dikkatliyim . topiğide iyi takip ediyordum o dönemler,dolayısıyla eskilerden herkesi iyi hatırlıyorum canım. Yusufun değişiminin Trabzonla ilgisi yoktur bence bizim bebelerde öyle son zamanlarda, devamlı peşinde dolaşıyoruz evde ve dışarda :9:

bu arada hep merak ettim :1: şu senin kullandığın mobun bir resmini koysana buraya sen çok memnundun,bende alayım kulanışı rahatsa :10:

Son düzenleme:

Ben de hatırlıyorum seni, hatta nişan mıydı akıntı mıydı derken hastaneye gidip normal doğurmuştun.. Ben de yazmıyordum o zamanlar, çok kalabalıktı ve herkes birbirini tanıyordu. Benim gibiler biraz muhabbet dışında kalıyordu.. Bizim oğlanlar da huysuz, 2 yaş sendromuna erken girdiler herhalde.

Aynen canım ben de oğlumun hazır olduğunu hissetmiyorum..Aynı şekilde bezi bırakmaya da hazır değil. Umrunda bile değil...

işimin gereği biraz dikkatliyim . topiğide iyi takip ediyordum o dönemler,dolayısıyla eskilerden herkesi iyi hatırlıyorum canım. Yusufun değişiminin Trabzonla ilgisi yoktur bence bizim bebelerde öyle son zamanlarda, devamlı peşinde dolaşıyoruz evde ve dışarda :9:

bu arada hep merak ettim :1: şu senin kullandığın mobun bir resmini koysana buraya sen çok memnundun,bende alayım kulanışı rahatsa :10:

bende herzamanki gibi kaçırmış detayları:9::9: ama ismini hatırlıomm.bide pazar arastırması ypn bi kız vardı.herseyin fiatını özelliklerini yazardı,millet ona sorardı ama adını hatırlamıom haliyle:37:

Back