2011 Ekim Anneleri

Canim ben Ruj sürdüm uçlarına. Cemre de öyle görünce üf olmuş dedim. Aslında kaç zamandır anlatıyorum Cemre ye meme bitecek diye de pek orali olmuyordu. Şimdi meme isteyince açıp bakıyor. Eee olmuş diyor kendi kendine. Ama gece uykuya çok zor dalıyor

arcemek inşallah süreci çabuk atlatırsınız canım. niye kesiyorsun peki memeden eğer sütün varsa 2 yaşına kadar emzirseydin?????

arcemek inşallah süreci çabuk atlatırsınız canım. niye kesiyorsun peki memeden eğer sütün varsa 2 yaşına kadar emzirseydin?????

Canim hem süt yok hem de çok fazla emme delisi oldu. Gece 10 kere kalkıyor. Haftasonu falan beni görünce hiç birşey yemiyor. Sadece emme istiyor. Resmen aç duruyor. Böylesi daha iyi olacak kızım için

görmemiş tatlı yapmış çekmiş paçasıonı ayırmışş derlersede ziyaRETÇİLERİMİZZZ
BLOG İÇİNN ÇEKTİMM YNİ ELEŞTRMEYELİM LİTFEYYNN

Canim hem süt yok hem de çok fazla emme delisi oldu. Gece 10 kere kalkıyor. Haftasonu falan beni görünce hiç birşey yemiyor. Sadece emme istiyor. Resmen aç duruyor. Böylesi daha iyi olacak kızım için

canım hayırlısı olsun, dilerim çok uzun sürmeden atlatırsınız

zefey çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık,

ben hafta sonu kıbrıs tatlısını yaptım
üstündeki krema çok katı oldu ve pek süremedim,
alt kısmı bana revaniyi hatırlattı, ablama da ekmek tatlısını
çok tatlı olmuştu, ben bir daha yaparsam az şeker koyup
sadece fırına vereceğim, üstüne krema koymayacağım,
kremayı yapamadım mı bilemiyorum ama ya sade yaparım
ya da krem şanti üstüne koyarım, kaymak ta olabilir

SAOL CNM HANGİSİNİ BLOĞA KOYCAMI BİLEMEDİM AMA PHOTOSHOP YAPICAM DAHA HAFTA İÇİ BUNUN Bİ DEĞİŞİĞİNİ YAPICAM ÇOK GÜZEL HAFİF PASTA TABANINDAN YAPICAM BU SEFERRR

AAYY İYİKİ YAPMAMIŞIM DESENE BEN DE EŞİMDE BÖLE ÇOK AĞIR ŞEKERLİ ŞELERİ PEK SEVMEYİZ ASLINDA TARİF GÜZEL DURUYODU Ama resimde neden öle olduki acabaaa

ne kadaraa alıyo acaba şimdi ben bi yerden fiyat aldım ikincisinden bekliyorum bakalım buda değişik bişi bizim ailede ilkd defaa beynn yapmış olucam eğer olarsaaaaaa

tunaydına doğruu giderkennn Günaydınn kısslar,
zefey tatlın cok guzel görünüoo tam bloga koyulacak arka planı resmi bence.
maralım bende lazımlık aldım,daha aldığınız yerde koydu yere oturdu sirıtıp duruodu, boşa bakma öle dedim kaka .çiş yapcan buna :))
arcemek,hayırlı olsun cnm inşş kolay alışıir o şimdi snaa trip atıodur,üzme,tesellisi düşünce eskisi gibi sevecek seni:))
hanam Kartopu,kolonyalarda pek ciciymiş.ben küçükken böle minik renkgarenk kolonyalar vardı poşette,onlar geldi aklıma,,nostaljii:)

İnşallah canım. Lazımlik bizim de var Kizim gidip oturuyor üstüne. Çis diyor oturuyor meleğim. Sonra gülüp kalkıyor.

bizimki çişş dityemiyo yaw :) hatta hiç bişi demiyo çiş yapıncaa bölee çıtı çıkmıyor hiç oturmuyoda bacaklarını aça aça penguen gibi dolanıyoooo mişnnaım

Canim sen ne düşünüyorsun emzirme konusunda. Devam mı tamam mı

maymiş naptı acaba o tuvalet eğitimine aylar önceden başlamıştı hatta bez bağlamıyodu alşıştırma kilodu kullanıyodu bende aldım ama kilodu daha giydirmedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…