• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

selam herkese beni hatırlayan var mııı:52::52::52::52:
okadar uzun zaman oldu ki girmeyeli cvp nereye yazılıyor onu bile bulamadım :26:
hey gidi günler hey dogurduk dogurcaz ne alalım yok nısan geldı yok sancı derken 1.5 yası devıdırdık ben bu sıteyı ozlemısım yaaa
umarım vaktım olurda gelırım yanınıza kaynasırız :16::16::16::16::16:

merhaba mavi patikler, valla ben o günlerde muhabbet eden herkesi tanıyorum ve gayet iyi hatırlıyorum,ama eskilerde kimse girmiyor zefey,sevozy ve benden başka. sen mopcu güzelimizdin bizim değilmi ankaradan tayininiz çıkmıştı herhalde karadenize oralardamısınız şimdi. oğluşların nasıllar, muhabbetimize katılırsan memnun oluruz canım.

kartopu nikahşekerimalz.comdan bişi alıcaksan ben sipariş vericem ekleyeceğin bişi varsaaaa kargoyu zati ödiicem ben

eminönünden alacaklarım şimdi aradan çıkacak ama başkasınada alıyorum şuanda hep kendine değillll başkasınada alıyorum

kendime aldığım
mavi kalp inci
kristal mavi tül
puantiyeli mavi kyurdale
bide sana gösterdiğim o kelebek mavilisi
biraz adaha kurcalim başka ne alınabilir

göz nazar boncuğu 50 tanesi 2 tl buda çok uygunn nazarlara kazalara belalaraa kışş kışş kışşşşşşş:1::1::1::1::1::1:

masamın üzerine serptirebilirim :)

tmm cnmm bende işte olması gerekenlerr şart olan şeyleri aldım üzerine başka şeler zamanla ekliyciymm tabisi :PPPPP

gün olur kar yağar, yağmur yağar
birlikte yaşanacak koca bir ömür var
güzel bir şarkıya benzer aşk
ama kolay mıdır bir şarkı yaratmak...

yıldız tilbeciimin şarkısı dilime dolandı yahuuuuu:34:

Günaydı kızlar.Nasılsıniz? Ben yorgun ve biraz da Üzgünüm. Kızımı memesinden ayırdim. Ama büyük bir boşluk içine düştüm.aramızdaki en özel bağ koptu sanki. Kizim da hiç mutlu değil. Gece çok ağlıyor. Unutur diyorlar ama, ben kucağıma yatıp, huzurlu mutlu uykuya dalmasını özledim.

Günaydı kızlar.Nasılsıniz? Ben yorgun ve biraz da Üzgünüm. Kızımı memesinden ayırdim. Ama büyük bir boşluk içine düştüm.aramızdaki en özel bağ koptu sanki. Kizim da hiç mutlu değil. Gece çok ağlıyor. Unutur diyorlar ama, ben kucağıma yatıp, huzurlu mutlu uykuya dalmasını özledim.

üzülmee canm bu senin içinde daha iyi olacak gece uyanmaları azalacak inşallah çalışan anneyede çok zor oluyo biriki haftaya unutur inşallahhhhh gelip istiyomu meme aç diyee

buluşabldinzmi hafta sonuu
ay bu haftasonu benim ütüme çamaşırıma yemeğime tezizliğime anca yetti alışveriş ve ıkea ya gidebldim beynn anca haftasonu ıkeada palyaço vardı balondan şekkil yapıp dağıtıyolaardıı efe palyaçodan korktuu:1::1::1::1:

siyah giyinilmiş bir pazartesiden hepinize günaydınlar,
ülkem için, insanlık için aydınlık yarınlar, sizler için de
güzel, ağız tadında sohbetler diliyorum

arcemek face te okudum, cemre'yi memeden kesmişsin
nasıl kesebildin?, uyguladığın bir şey var mı?
ben haftaya keseceğim, bizimkiler düğünde seni rahat
bırakmaz düğünden sonra kes dedikleri için şu an kesemedim

kızıma dün lağzımlık aldım, bakalım neler yapacak,
tuvalete gittiğinde; ben de çişş, ben de kaka diyor
altını açıyorum oturtuyorum, çişşş diyor ve sonra gülüp
kalkıyor, canım kızım akıllı bıdığım benim,
dilerim hem memeden kesebilir(problemsiz) hem de
tuvalet alışkanlığını kazandırabilirim,

arcemek sınav derken aöf mi

$DSC_0203.jpg

kızlar şu badem şekerinin olduğuu şeyy bi yerde görrüsenizz haber edin bana daha büyüğüde olabilirr yani

Back