- 7 Aralık 2010
- 5.475
- 51
- 113
Canim, eşim sınava gitti. Istersen ogleden sonra star city de görüşebiliriz
ivett buluşmadan kareeler meraktayım kızlarrr
![Stick Out Tongue :P :P](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim, eşim sınava gitti. Istersen ogleden sonra star city de görüşebiliriz
selam herkese beni hatırlayan var mııı
okadar uzun zaman oldu ki girmeyeli cvp nereye yazılıyor onu bile bulamadım :26:
hey gidi günler hey dogurduk dogurcaz ne alalım yok nısan geldı yok sancı derken 1.5 yası devıdırdık ben bu sıteyı ozlemısım yaaa
umarım vaktım olurda gelırım yanınıza kaynasırız![]()
ayy kızlarr şuna bakınnnnnn nede güzel yapmışlarr doğum gününe kesin yapmalıyımmmmmmmmpastanın üstünee
How to make baby shoes | CakeJournal | How to make beautiful cakes, sweet cupcakes and delicious cookies
kartopu nikahşekerimalz.comdan bişi alıcaksan ben sipariş vericem ekleyeceğin bişi varsaaaa kargoyu zati ödiicem ben
bakayım canım sen neler aldın
nikahsekerimalzeme.com sitenin adı bumu
Günaydı kızlar.Nasılsıniz? Ben yorgun ve biraz da Üzgünüm. Kızımı memesinden ayırdim. Ama büyük bir boşluk içine düştüm.aramızdaki en özel bağ koptu sanki. Kizim da hiç mutlu değil. Gece çok ağlıyor. Unutur diyorlar ama, ben kucağıma yatıp, huzurlu mutlu uykuya dalmasını özledim.