günaydın kızçeler,
biraz gri bir istanbul sabahından hepinize sıcak sohbet dolu anlar diliyorum
yorgun bir akşam geçirdim, pazarı unutmuşum önce pazar yaptım,
eve gelince perdeleri attım (2 odanın güneşliği, 1 odanın tül perdesi)
2 odanın camını ve ön balkonun camını sildim, yemeğe geçtim ki
halası cemre'yi getirdi 19.30 civarı, önce emzir sonra fırında patatesli tavuk yaptım,
tam salataya geçecektim babası geldi, salatayı da zar zor yaptım ancak 21.10 civarı
yemeğe oturduk (tabii ben oturamadım önce babası yedi sonra ben de yedim)
22.00 civarı cemre hn yattı ben de biraz koltukta yatayım dedim uzandım sonra yatağa
geçtim bu sefer de cemre anne diyor saat 23.00 onu emzirdim tekrar yatağa gittim,
gece 01.00 anneee, 03.10 annee dedi ve emzirdim saat 3'ten sonra odadaki çamaşırları
katladım odayı sessizce toparladım ve yatağa girdiğimde 04.30 du saat 06.20 annee diyor
eşimi gönderdim sağolsun alıp getirdi daha doğrusu cemre yürüyerek geldi emerek uyuduk
saat 07.10 biz kalktık cemre hanımda 07.20 de kalkmış ben o sırada duş aldım ve 6 dk emzirip
üstümü giyip çıktım
işte böyle bir akşamdan bulutlu bir istanbul sabahından sohbete başladım
güzel bir gün olsun, sohbetimiz bol olsun
valla maralcığım ben seni okurken yoruldum,bu ne enerji böyle maşallah diyorum ve sana tebrik koyuyorum
acaba gece emzirmelerini kessen yine böyle sık sık uyanırmı cemre. yatmadan artık mama falan versen. sanada yazık ya çalışıyorsun,böyle yat kalk çok zor valla.
günaydın kızçeler,
halası cemre'yi getirdi 19.30 civarı, önce emzir sonra fırında patatesli tavuk yaptım,
tam salataya geçecektim babası geldi, salatayı da zar zor yaptım ancak 21.10 civarı
22.00 civarı cemre hn yattı ben de biraz koltukta yatayım dedim uzandım sonra yatağa
geçtim bu sefer de cemre anne diyor saat 23.00 onu emzirdim tekrar yatağa gittim,
gece 01.00 anneee, 03.10 annee dedi ve emzirdim saat 3'ten sonra odadaki çamaşırları
katladım odayı sessizce toparladım ve yatağa girdiğimde 04.30 du saat 06.20 annee diyor
eşimi gönderdim sağolsun alıp getirdi daha doğrusu cemre yürüyerek geldi emerek uyuduk
saat 07.10 biz kalktık cemre hanımda 07.20 de kalkmış ben o sırada duş aldım ve 6 dk emzirip
üstümü giyip çıktım
kızlar aşağıdaki linkten çin takvimine göre yaşınızı hesaplayın
Chinese Caps: Chinese Age, Chinese Birthday Date, Calculation of your Chinese Age: Year 2013
Chinese Age today satırının karşısı çin takvimi yaşınız
sonrada buradan istediğiniz bebiş cinsiyetine göre hamile kalacağınız ayı belirleyin
Çin Takvimi 2013 Cinsiyet ve Yaş Hesaplama
bu kıyağımıda unutmayın
maşallah zefey e bıcır bıcır her yere elini atıyor
güzelce koşuşturup yapıyor,
benim önceki hallerim gibi,
allah nazarlardan sakınsın
günaydın kızçeler,
üstümü giyip çıktım
Maşallah sana Maral.. Elin de ne çabukmuş kız. işten çıkıp pazar görüp cam siliyorsun saat 19:30.. Ben olsam anca pazar poşetlerini yerleştiriyor olurdum o saatteEmen çocuklar çok uyanırmış, emmeyi kesince daha deliksiz uyurlarmış, görecez bakalım..
aaa böylemi hesaplanıyomulş ben normal yaşımla efeyi hesapladıydım doğru çıkmıştıııııı
normalde mesela 26 yım burda 27 çıkıiiyyoo
hamile kaldığın tarihteki yaşına 1 ekle bakalım o zaman tutuyormu. normal yaşına 1 eklemek gerekiyormuş ocak/şubat doğumlular hariç. eğer ocak/şubat doğumluysan +2
kızlar burda bi arkadaş klomen kullanmaya başlamış işte yumurtlama takibi yapılıyo şuanda buda tutmazsa tüp bebek olıcikkkkk
acaba diyommmmm bu klomenden bende çocuk yapmaya karar verdiğimde içsem ikizz olurmu acapp ya beşiz olursa ahahha
çok blinçsizce bişi ama aklımdan geçiyo hep
aa ben ocağım 30 ocakk ama iki yaş atmadıı 27 gözterdi
İnşallah olur çocukları.. Allah isteyen herkese nasip etsin.. İlaç milaç karıştırma kızım, Allah'ın işine karışma... Yaşın daha genç, üçer yıl arayla yap 3 çocuk.. Dün sitenin bahçesinde 4 kardeş gördüm.. Hepsinin de yaşları yakın birbirine, nasıl hoşuma gitti. 3 kız 1 erkek. En küçükleri erkek 3,5 yaşında. Kızların da en büyüğü 12 yaşında falan.
peki ya annelerini onu görmedinmii zavallıcık saçını tarayabiliyomu acepppppşaka kıss
bende dün bahçede iki kız kardeş var ayy aralarında 2 yaş var ama ikiz gibiler hep eleleler bölee birlikte oynuyolar hem arkadaşlar hem kardeş yani dışardaki çocuklar onlarla oynasada olur oynamasada böle çaydanlık setii var minyatrür onları sermişler bahçeye çay içme taklidi yapıolar falan kimseyle bağlantıları yok böle o kadar hoşuma gittiki kardeş şart yaa tek çocuk yapmak çocuğada haksızlık olur onu tek bırakmaya hakkımız yok yaaaa yapmak lazımda iştye zamanı varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?