2011 Ekim Anneleri

bizde geçen cuma balıkçıya gitmiştik orada dil tava istedim,çok severim dil balığını bembeyaz eti olur kılçıksız. burağada verdim ilk retetti. ama sonra denizdi,kuştu,vapurdu derken baktım sevdi yedi bir parçasını. babasıyla biz havalardayız aaaaa yedi yedi diye.çünkü bu tür yemekleri ancak bakıcısıyla yiyor.:26:

ayy ne kadann hamaratsınn bu dediğini bende yapmalıyım en kısa zamanda çok pratik bişiiiii

üff yemeyincede resmen tükeniyo insan çocuk aç oluncada ne yaptığından e otyurduğundan nede kalktığından zevk alıyoo inşallah düzelir canmm çok zorrrr bizimki dondurmaya çok taktı kafayı yavvvvv buzdolabının önüne geçip buzluğu gösteriyo mmmmmmmmmm ıhıhmmmmmmmmıh mammaaıhıh ıh ıhh diyoo dondurmayı buzluktan çıkarıncada ayyyyyyyyy cicii diyyooo

aslında kışın her hafta balık alıp yiyiyorduk,
geçen hafta annem istavrit yapmıştı(kardeşimin arkadaşı tutmuş)
cemre'ye verdik, sizinle konuşmalarımızdan sonra kırmızı eti de
haftada 1-2 kez yedirmeye çalıştım,
sebze problemimiz yok maşallah onları yiyor,
ceviz her zaman elinde ama bu hafta yok bitti almam lazım
yoğurt yapmam lazım bu sıralar yoğurt yiyemiyor ama bebelac
veya aptamil 1 yaş sütünü içiyor, kuru ekmek yiyor
pingui süt dilimi verirsem yiyor ama onu da alış veriş yaparken veriyorum
sabahları kahvaltı yaptırdığımız için sadece zeytin yiyor bazen salata ve
domateste yiyor ama peynir malesef yemiyor maşallah adını çok güzel
söylüyor ama peynir yemiyor
bizim burak gibi bir zaman dilimimiz yok bazen akşamları 21-21.30 da yemek
yediği oluyor yemekten kastım istediği bir şey olursa ona soruyorum yok
derse o yemeği yemiyor ama tamam derse yiyor, genelde çorba yetiyor
ama çorba olmadığında yemek tattırıyorum

kartopum haşlayıp buz kapları var ya..bn onlara koyuyorum.ağzı kapalı buzluk kapı buldum.pıtpıt kapanıo ağzı.saklama kabı gibi..

Sabah kahvaltı bulamaç yapıyo öğlen meyvesini yiyo akşam yedi gibi yemek yatarkende muhallebi yedirirsem yiyo yoksa devam sütü içip yatıyo çok zor yediriyoruz ama yaaaaaaa

kartopum haşlayıp buz kapları var ya..bn onlara koyuyorum.ağzı kapalı buzluk kapı buldum.pıtpıt kapanıo ağzı.saklama kabı gibi..

nerden buldun kız bende mrdmysmn anlatında hazır bardaklara doldururum dediydimmmmmmm

evet dil balığı da bebekler için en faydalı balıklar arasında somon da öyle ama şu an türkiyede ki ithal somonlarda tehlike var
Zehirli balıklar Türkiye'ye satıldı! | Aktüel yani olay geçmiş bitmiş ama şuan bu kontrolsüz durumun hala devam ettiğini söylüyorlar ben de risk almak istemiyorum aslında ben de çok severim somonu ama artık yapmıyorum

nerden buldun kız bende mrdmysmn anlatında hazır bardaklara doldururum dediydimmmmmmm

ben de aventin sük saklama kapları vardı onlarda donduruyorum ben de buz kalıbıyla çok az olur bir pişirimlik olsun o kaplar yetmezse 3-4 kepçe buzdolabı poşetine koyuyorum havasını alıp yassı olarak koyuyorum buzluğa çözülmeside kolay oluyor

aslında kuzu ciğeri yedirmk lazım.ama bn hiç yemem ciğer.o yüzden alasım gelmıoo(

peki hafta içi babannesiyle kahvaltımı ediyor bulamaçmı yiyor.?

bence yoğurdu ihmal etme ve evde yap . biz şişe sütten yapıyoruz ve kendimizde ondan yiyoruz. artık dışarıdan almıyoruz yoğurt. büyük bir tenceremiz var 2,5 kilo süt alıyor,onunla mayalıyoruz.devamlı. elifime yedirme hazır yoğurt

ben daha doğrusu bakıcı sebzeli+kıymalı yemek veriyor öğlenleri sevozy.ençokta dolma tarzını seviyorbiber veya kabak,yutuyor çünkü çiğneme derdi yok birde ekşili sulu köfte yapıyorum havuç patates onuda yiyor canı isterse,ıspanak seviyordu ama mevsimi geçti. ben mevsimine göre her sebzeyi kıymalı yapıyorum ve az azda olsa yedirmeye çalışıyoruz alışsın diye 1-2 kaşık.hayatım boyunca kıymalı pırasa yememiştim onu bile yaptım burağa .düşün artık.

bende yaptığım kemik sularını buzdolabı poşetinde saklıyorum canım. çok rahat oluyor. dediğin gibi buz kalıpları az geliyor gözüme

Genelde hepimizde aynı sıkıntı var galiba, iştahla yemeyen, yemek seçen çocuklar.. Demekki bu da bir süreç. Benimki 1 yaşına kadar iyi yiyordu, sonra ne olduysa oldu.. Kilosu da %45'lik dilimde çıktı. Bi de hastalık girdi geçen hafta.. Ben memeden ayırmayı düşünürken iyice düşkünleşti.

şimdi halasını aradım cemre ne yaptı diye
sabah arkamdan hemen kalkmış,
kahvaltıda ne verdin dedim
yumurta, domates, salata ve zeytin yedi
dedi, 11,30 da yatıp 12.00 de kalkmış
benimle telefonda konuştu ve bir şeyler dedi
pek anlamadım ama heyecanlı heyecanlı bir şeyler
söyledi,

öğlen yemeği yememiş mi peki bu saate kadar ??????????

öğlen sırf meyvemi yiyor zefey,çorba ,yoğurt falan yemiyormu?

öğlen yemek yiyo canı isterse akşamki muhallebi yerine çorba olabilir ikisinide reddettiği zamanlarda devam sütü vazgeçilmezleri arasındaa minnak kuşumun
yoğurt hiç sevmiyoda işte çilekle mikserlediğim zaman yiyo
4/5 tane çilek bal yoğurt bi kaşıkta kaşık maması

cnm gunduz uykusu o kdr mı,siz kızlar n kdr yatıronuzz gündüz bebelerii,saat kaçla,kaç arası..

aslında şu mevsimide;semizotu yapmak gerek böle kısırlık bulgurdan,kıymalı falan.çok guzel oluoo.
kıymalı patates olabilir
yerseler taze fasulye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…