2011 Ekim Anneleri

ahahah bende eşime çiçekleri kestiriyodumm nedir bu kocişlerimzn çektiğiii ellerine sağlık canımmm çok güzel olmuş şimdi tadınada baktım zencefill çok yakışmışş şeker hamuruyla birlikte yedim gitti :))))))))))

tamm asılıyodu tatar ramazink te kurtarmaya gidiyodu bittiiiiiiiiiiii ağla ağla gözüm çıktı o çocuk babasını asmayınn deyyrrken yaaaaaaaa of offff

hadi ya.bn uyumaya gttm reklem arası olunca dayanamadım

wuu tedarikli hatunsun vesselammmmmmmm kartopu bacım belki yaptırırım dediydi olmazsa senden alırıkkk

tamam cnm .ne dimek...

wuu tedarikli hatunsun vesselammmmmmmm kartopu bacım belki yaptırırım dediydi olmazsa senden alırıkkk

past dizayndan gelen acayip dandik. 1 tanesi yamulmuştu hatta iade ettim. ben bizim elamanın eniştesine rica ettik o yapmıştı dişle 1 kalıbını yine ona söylerim bir ara yapar herhalde. internetten döküm alıyorum yapıyor. başka şekiller varsa yaptıralım ona,

bu arada ben sana 1 vermiştim değilmi zefey

kartopum harika olmuş ellerine sağlık bayılıyorum becerebilen hatunlara bu işleri yapmak beceri iş bende pak yok(malzeme tarif alacağım bi ara benim miniğin haziran sonu okulda olacak istiyorum hepsini hazır almak pahalıya gelecek pasta 260.civarlarında barin bunu yapayım battım estetik paralarından

Günaydın kızlar... Amanın neler de yapmışsınız hafta sonu... Becerikli hatunlar, eller işlemiş bu haftasonu maşallah! Üçünüzünki de ayrı ayrı güzel görünüyor. Tariflerinizi paylaşın da blogta, bizler de kopya çekelim

kelebekliyide yanımdaki kadına verdim bayıldııı kızımın kınasına yaparmısın dedii dedimm dur heleeeeeeeee

canım ben sana yardım ederim ,hatta yaparım bile ama elimde kalıp yok,çok detaylı bir şey istersen ama buna benzer bir şeyler istersen beyaz mavi falan yaparız bir şeyler ama temalı falan dersen ben beceremem malesef

canım ben sana yardım ederim ,hatta yaparım bile ama elimde kalıp yok,çok detaylı bir şey istersen ama buna benzer bir şeyler istersen beyaz mavi falan yaparız bir şeyler ama temalı falan dersen ben beceremem malesef

harika bunlar yeter bebem kelebekli kızlara yuvarlak erkeklere...sen süpersin ya seviyorum

kaçar adet yapılacak bir de tarihi önemli yanlız.çünkü ben 15 -24 haziran tatilde olacağım büyük ihtimal

kız sen bana şu kalıpları ver tarifi ver ben uğraşırım çıkarırım bi şeyler

pastasını yaptırabileceğim uygun bi yer var mı? misket pastada yaptırıyorum ben hep pahalı çok

kelebekliyide yanımdaki kadına verdim bayıldııı kızımın kınasına yaparmısın dedii dedimm dur heleeeeeeeee

Zefey, tırtıl kurabiyenin kalıbını nerden aldın? Ben Konya'da bi pastaneden alıp yemiştim bu kurabiyeden, tadı hala damağımda böyle güzel bişey olamaz. Ben de yapmak istiyorum, haftaya yeni komşularım gelecekler tanışmaya, o zaman yaparım Tarif ve yapılış aşamaları please????

ivett çikolataa olmasıdaa ayrı güzel yapıyoo ucunun ama fıstığa değilde Hindistan cevizinede abatırabilirsin meloş ölede oluyomuş ben evde fıstık tozu var diye öle yaptımmm yazarım birazdan bloğa canım

birde kalıbı bi liraydı çağrı marketten aldımm orada varmı çağrı markett uygun fşiyatıda

kız sen bana şu kalıpları ver tarifi ver ben uğraşırım çıkarırım bi şeyler

pastasını yaptırabileceğim uygun bi yer var mı? misket pastada yaptırıyorum ben hep pahalı çok

ne zamanki doğum günü, kalıplar zefeyin,ondan isteyebiliriz. burağın 1 yaş pastasını bizim orada piramite yaptırdım ben çok güzeldi tadı falan. fiyatıda dilim olarak 5 tlydi 20 kişilik yaptırdım ama onların dilim hesabı çok büyük olduğundan 40 kişiye bile yetebilecek büyüklükteydi.

Bayıldımmm.Ellerine sağlık Kartopum.Bence çok başarılı olmuş.Harika görünüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…