.Bubble. Y* Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2009 1.533 33 358 9 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi .Bubble. #1 Kızlar malum tercih sonuçları dün açıklandı. Sınava girenler bir yere yerleşebildimi? Yerleştiyse kaç puanla nerelere yerleştiler? Ben 260 Söz. le hiçbir yere yerleşemedim
Kızlar malum tercih sonuçları dün açıklandı. Sınava girenler bir yere yerleşebildimi? Yerleştiyse kaç puanla nerelere yerleştiler? Ben 260 Söz. le hiçbir yere yerleşemedim
Nessy Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2006 1.602 9 116 İstanbul 10 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi .Bubble. #2 Marmara Üniversitesi İşletme'yi kazandım. Kayıt meselesi de biterse benden rahatı yok.
.Bubble. Y* Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2009 1.533 33 358 10 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi .Bubble. #3 Nessy .!.: Marmara Üniversitesi İşletme'yi kazandım. Kayıt meselesi de biterse benden rahatı yok. Genişletmek için tıkla... Senin adına sevindim tebrikler
Nessy .!.: Marmara Üniversitesi İşletme'yi kazandım. Kayıt meselesi de biterse benden rahatı yok. Genişletmek için tıkla... Senin adına sevindim tebrikler
B Balinayakafaatandelihamsi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Ocak 2011 5.084 421 173 14 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi .Bubble. #4 kırıkkale üniversitesi hukuk fakültesini kazandım kızlar bende :)
.Bubble. Y* Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2009 1.533 33 358 14 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi .Bubble. #5 cirkinordekyavrusu .!.: kırıkkale üniversitesi hukuk fakültesini kazandım kızlar bende :) Genişletmek için tıkla... Tebrikler bir tek ben kazanamamışım sanırım :2::2:
cirkinordekyavrusu .!.: kırıkkale üniversitesi hukuk fakültesini kazandım kızlar bende :) Genişletmek için tıkla... Tebrikler bir tek ben kazanamamışım sanırım :2::2:
minnasu Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2010 572 35 118 Diğer 14 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi .Bubble. #6 cirkinordekyavrusu .!.: kırıkkale üniversitesi hukuk fakültesini kazandım kızlar bende :) Genişletmek için tıkla... tebrikler adalet mezunuydun heralde?puanın kaçtı ve yaklaşık kaç nete tekabül ediyor?ben bu sene gireceğimde hedefim hukuk
cirkinordekyavrusu .!.: kırıkkale üniversitesi hukuk fakültesini kazandım kızlar bende :) Genişletmek için tıkla... tebrikler adalet mezunuydun heralde?puanın kaçtı ve yaklaşık kaç nete tekabül ediyor?ben bu sene gireceğimde hedefim hukuk